Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

VINTAGE LEATHER ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ! ΔΕΣ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!


Vintage Leather μανικιούρ! Δες ένα σχέδιο που πρέπει να δοκιμάσεις!


Η  Maybelline Νew York κάνει την διαφορά προτείνοντας Vintage Leather στα νύχιαΜια συλλεκτική συλλογή από βερνίκια νυχιών, που όλες οι Staxtopoutes θα λατρέψετε, βγήκε ήδη στην κυκλοφορία. Μήπως να τρέξουμε; Φύγαμε ήδη.... Ένα μανό φτάνει για να μεταμορφώσει το Look  σου πόσο μάλλον αν  είναι και καινοτόμο. Σας κρατάω σε αγωνία; Λοιπόν, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η Maybelline New York δημιούργησε δέκα εκπληκτικές αποχρώσεις, που αποτελούν την Vintage Leather Collection, με διαφορετικές υφές αλλά κοινό παρονομαστή τα λαμπερά flakes που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό εφέ. Βάφεις τα νύχια σου, στεγνώνουν και  έχεις το πιο τέλειο δερμάτινο Rock look στα νύχια σου .... 

Οι αποχρώσεις και υφές παίζουν και εσύ μπορείς να διαλέξεις αλλά και να δημιουργήσεις:









Είναι μια πρόταση που ήδη έγινε τάση και φυσικά ήρθε για να μείνει. Αγαπημένη  απόχρωση το Antique Teal, που απλώνεται με μια κίνηση, δίνει ματ τελείωμα αλλά τα ιριδίζοντα flakes αλλάζουν τα  φαινόμενα. Μόλις πέσει πάνω τους το φως, το χρώμα αποκτά μια vintage διάσταση, σα να είναι παλιό δέρμα - είναι πραγματικά εκπληκτικό! 






Όσο για την υφή του, απλώνεται τέλεια με μια κίνηση - σε αυτό βοηθάει πολύ και το πρωτοποριακό πινέλο τους- και στεγνώνουν γρήγορα, ενώ τα flakes είναι απόλυτα ενσωματωμένα στην φόρμουλα, η οποία αφήνει λείο τελείωμα στα νύχια. 

Δείτε στο Video, πρώτες Staxtopoutes, πως μπορείτε βήμα βήμα  να δημιουργήσετε το Safari Vintage Leather μανικιούρ και τολμήστε το!




Δείτε επίσης: Fashion Trends Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014 (ΜΕΡΟΣ1)
Οι νέες τάσεις στα νύχια για τον χειμώνα 2013-2014
Οι Top τάσεις σε κουρέματα και στιλ μαλλιών Χειμώνας 2013-2014






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...