Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

FASHION TRENDS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ /ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014 ( ΜΕΡΟΣ 1)





Fashion Trends Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014 ( ΜΕΡΟΣ 1)

Η Staxtopouta  φορώντας τα σταράκια της εισέβαλε στα Ντεφιλέ των πιο μεγάλων οίκων και σας δίνει αποδείξεις και ονόματα!!Οι τάσεις της μόδας στα ρούχα για τη σεζόν φθινόπωρο 2013 - χειμώνας 2014 περιλαμβάνουν πολλές εναλλακτικές επιλογές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Από δέρμα και γούνα έως δαντέλες και "δέρματα ερπετών" και από μονόχρωμα και μινιμαλιστικά έως ρετρό και military style. Δείτε τις πιο Hot τάσεις της μόδας στα ρούχα για τη σεζόν φθινόπωρο 2013 - χειμώνας 2014, έτσι ώστε να παραμείνετε κομψές και ενημερωμένες. Κάντε τις επιλογές σας και κρίνετε τι θα ακολουθήσετε εξάλλου η μόδα πρέπει πάντα να προσαρμόζετε στα θέλω και τις ανάγκες μας.

Πριν κάνετε τις αγορές σκαλίστε για άλλη μια φορά την ντουλάπα σας πολλά ρούχα που έχουν επιστρέψει ξανά στην μόδα σίγουρα υπάρχουν κρεμασμένα στη ντουλάπα σας και σας περιμένουν. Ως γνωστόν η μόδα κύκλους κάνει…

Τάση μόδας 1: Retro Trend

Σε αυτό το στυλ τα ρούχα που έχουν φορεθεί ήδη από την μαμά σας ακόμα και από εσάς. Όποτε πάρτε ιδέες και ετοιμαστείτε  για συνδιασμούς.Πολλοί σχεδιαστές ρούχων συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές τους ρούχα Retro Style, ενώ ορισμένοι από αυτούς έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα. Το ρετρό στυλ λοιπόν είναι ένα από τα trends για αυτή τη σεζόν. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τρία συνολάκια ρετρό, τα οποία συνδυάζουν τόσο το ρετρό στυλ όσο και τις μοντέρνες γραμμές. Oι γραμμές ακολουθούν την δεκαετία 1940s  Από τους Prada, Oscar de la Renta, Gucci, Bottega Veneta και Carolina Herrera to Christian Dior, Jonathan Saunders, Tom Ford  έως και  Marc by Marc Jacobs όλες οι γραμμές έχουν τον αέρα τις ντίβας του 40 μαλακοί ώμοι, γούνες φούστες που τελειώνουν λίγο πάνω από το γόνατο και τονίζουν υπέροχα την θηλυκή μας γραμμή.



Τάση μόδας 2: Baroque Trend and the Palace Chic

Στην κορυφή της πολυτέλειας και στην εποχή του μοντερνισμού, οι σχεδιαστές ρούχων δεν ξεχνούν τα κλασσικά και αγαπημένα στυλ. Έτσι, εκτός από το ρετρό, στη μόδα είναι και το Baroque αλλά και το Palace Chic.  Η λέξη κλειδί βελούδο και  Baroque style .Πρόκειται για ρούχα που συνδυάζουν άψογα την κομψότητα με την πολυτέλεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 ιδέες που είναι στη μόδα. "Βαριά ονόματα" που επένδυσαν στο στυλ Ferretti  και Chanel .




Τάση μόδας 3: Safari και Military Trend

Αν σκοπεύετε να πάτε για σαφάρι ή αν σαν αρέσουν οι military πινελιές, τότε αυτό το στυλ είναι για εσάς. Οι τάσεις της μόδας αυτή τη σεζόν περιλαμβάνουν ρούχα με στυλ "Safari και Military". Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο στυλ που έχει φανατικό γυναικείο κοινό και πολλές φορές κάνει τη γυναίκα αρκετά ελκυστική.
Οι οίκοι Fendi, Michael Kors, Alexander Wang και Christopher Kane σας ζητούν να το τολμήσετε Staxtopoutes μου!


Τάση μόδας 4: Grunge Trend

Αναμειγνύοντας λίγο punk, λίγο rock και λίγο heavy metal, οι σχεδιαστές ρούχων έδωσαν βαρύτητα στο Grunde στυλ, το οποίο υποστηρίζεται από σκουρόχρωμα χρώματα και μαύρο, δέρμα, λάτεξ, κ.τ.λ. Πρόκειται για ένα στυλ που έχει συγκεκριμένο γυναικείο κοινό και πολλές φορές προσδίδει έντονο δυναμισμό. Οι Emilio Pucci, Rodarte, Vivienne Westwood και Saint Laurent μας προτείνουν  το στυλ.



Τάση μόδας 5: Tomboy Trend

Πρόκειται για ρούχα που το στυλ τους είναι εμπνευσμένο από αντρική γραμμή, τα οποία όμως διαθέτουν τις κατάλληλες γυναικείες πινελιές έτσι ώστε να προσδώσουν στη γυναίκα την ανάλογη θηλυκότητα. Οι Ralph Lauren, Giorgio Armani , Comme des Garçons, Maison Martin Margiela, Stella McCartney και Vivienne Westwoo παρουσίασαν τα ρούχα αυτά και εντυπωσίασαν. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι ακριβώς εννοούμε.



Τάση μόδας 6: Μαύρο και άσπρο (μονόχρωμα)

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς μια σεζόν που δεν περιλαμβάνει μονόχρωμα ρούχα με μαύρο ή με λευκό χρώμα. Τα μονόχρωμα μαύρα και τα μονόχρωμα άσπρα είναι διαχρονικά και θα παραμείνουν και αυτή τη σεζόν. Κλασικό ρομαντικό και σικάτο. Οι Dolce & Gabbana, Céline, Nina Ricci και Valentino  είναι λίγα από τα ονόματα που λάνσαραν το αγαπημένο μας στυλ.



Τάση μόδας 7: Δερμάτινα και υφή ερπετών

Τα δερμάτινα είναι ρούχα που προσδίδουν έντονη προσωπικότητα και πολύ κομψό στυλ και για αυτό το λόγο παραμένουν πάντα στη μόδα. Αυτή τη σεζόν, εκτός από τα κλασικά δερμάτινα σε διάφορα χρώματα, στην μόδα είναι και ορισμένα ρούχα που έχουν υφή "δέρμα ερπετού". Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες υπέροχες ιδέες για δερμάτινα και για δερμάτινα με υφή ερπετού.
Ονόματα όπως Versace, Burberry Prorsum, TLacoste, Burberry ,Prorsum,  Felde και Jean Paul Gaultier σας το προτείνουν.





Τάση μόδας 8: Γούνες

Οι γούνες είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα πολλών γυναικών. Οι γούνες είναι μια από τις τάσεις της μόδας αυτής της σεζόν κυρίως στο εξωτερικό που υπάρχουν χαμηλότερες θερμοκρασίες. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ορισμένες κρύες χειμωνιάτικες νύχτες δεν μπορούν να σας συντροφεύουν ακόμα και στην Ελλάδα. Φυσικά θα ήθελα να σας πω ότι οι οικολογικέ γούνες θα πρέπει να είναι η επιλογή κάθε γυναίκας μια που πλέον δεν στερούνται τίποτα από τις φυσικές και κοστίζουν και πολύ λιγότερο.Οι οίκοι που έπαιξαν με γούνες είναι: Vivienne Westwood, Gucci, Oscar de la Renta, Louis Vuitton, Erdem και Proenza Schouler.



Τάση μόδας 9: Tweed Trend

Πρόκειται για πολύ κομψά ρούχα τα οποία προσδίδουν έντονη προσωπικότητα στη γυναίκα, ενώ παράλληλα μπορούν υπό προϋποθέσεις να αναδείξουν ορισμένα προσόντα του γυναικείου κορμιού (συνήθως πόδια). Βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και έχουν υπέροχο στυλ. Όνοματα οικών ποτ επανέφεραν πάλι το στυλ :Dolce & Gabbana, Prada, Chanel και Haider Ackermann.



Τάση μόδας 10: Tartan και Stripes

Αναφερόμαστε σε ρούχα με γεωμετρικές εκτυπώσεις, ρίγες, καρό, παλέτες ταρτάν, κ.τ.λ. Πολλοί σχεδιαστές ρούχων έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτά τα ρούχα για αυτή τη σεζόν. Τα χρώματα των εκτυπώσεων ποικίλουν. Διακρίνουμε το κόκκινο, το μαύρο, διάφορες μπλε ή πράσινες αποχρώσεις, κ.τ.λ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα ρούχα σε στυλ Tartan και Stripes που είναι στις τάσεις τις μόδας αυτή τη σεζόν.Μερικά όνοματα οίκων: Céline, Lanvin, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Dolce & Gabbana καιDolce & Gabbana, Prada, Chanel και Haider Ackermann. 






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...