Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΩΡΑ!




Επιχείρηση επίπεδη κοιλιά τώρα!



Όλοι θέλουμε να χάσουμε το ενοχλητικό σωσίβιο που μας βασανίζει. Και ποιος δε θα έλεγε ναι σε μια επίπεδη κοιλιά, χωρίς ίχνος λίπους. Ήρθε η ώρα να πετύχουμε το στόχο μας.  Ποτέ δεν είναι αργά... αρκεί να το πάρετε απόφαση. Θέλει να δείξετε υπομονή και θέληση.  Η ουσιαστική δέσμευση στον εαυτό μας είναι η μισή διαδρομή. Ακολουθήστε τα εξής tips και θα δείτε σύντομα τη διαφορά στο σώμα σας:

1. Όχι στα τηγανιτά και στα λιπαρά: Μην περιμένετε να χάσετε το περιττό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς αν δεν προσέξετε τη διατροφή σας. Μην τρώτε τηγανιτά και φυσικά περιορίστε τα γλυκά. Πείτε ναι στα λαχανικά και στην άπαχη πρωτεΐνη. Τα ψάρια, τα λαχανικά και τα φρούτα βοηθούν στο μεταβολισμό του κοιλιακού λίπους....

Να θυμάστε πως οι πρωτεΐνες  από άπαχες τροφές, θαλασσινά,κοτόπουλο, γαλοπούλα, ψάρι, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και αποβουτυρωμένο γάλα , τα δημητριακά ολικής αλέσεως μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σας.

2. Πίνετε άφθονο νερό. Μπορεί να νιώθετε ότι σας φουσκώνει πολύ, αλλά αυτό είναι παροδικό. Σκεφτείτε πόσο καλό σας κάνει και κάνετέ το σύμμαχό σας. Αυτομάτως αποβάλει τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και σας βοηθάει στο αδυνάτισμα.

3. Μειώστε το αλάτι. Το αλάτι καταφέρνει απλώς να σας πρήζει, αφού προκαλεί κατακράτηση υγρών. Ας μη μιλήσουμε για την κυτταρίτιδα. Μειώστε το από όλα τα φαγητά και θα δείτε αμέσως τη διαφορά.

4. Πίνετε πράσινο τσάι/ Λουΐζα. Και τα δύο ροφήματα  βοηθούν στην αποβολή των τοξινών και αποτελούν τέλεια επιλογή για την αποβολή τοξινών. Πείτε όχι στην υπερκατανάλωση αλκοόλ. Αν βγείτε έξω πιείτε ένα δυνατό πότο π.χ. Βότκα με πάγο ή ακόμα και σκέτη. Ένα δυνατό πότο σε γλιτώνει από τα περισσότερα ποτά πχ μπύρες, κρασί πείτε ένα μόνο και μετά νερό ή perrier.

5. Κάντε ελλειπτικό /Περπατήστε/Κολυμπήστε/Κάνετε ποδήλατο: Μην κάθεστε. Στον ελεύθερο χρόνο σας πηγαίνετε βόλτα μαζί με το σκύλο σας, κολυμπήστε στη θάλασσα τουλάχιστον μισή ώρα και φυσικά απολαύστε μια βόλτα με το ποδήλατό σας. Αυτές οι ευχάριστες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες περνώντας καλά.

6. Κάνετε καθημερινά 10 λεπτά κοιλιακούς: Δε χρειάζεται παραπάνω. 10 λεπτά αρκούν για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά. Φροντίστε να κάνετε ασκήσεις για όλη την περιοχή της κοιλιάς. Μην ξεχνάτε τους πλάγιους!

7. Περιορίστε τις θερμίδες του βραδινού γεύματος.
Προτιμήστε μια ελαφριά σαλάτα με κοτόπουλο ή τόνο. Άλλες καλές επιλογές είναι μια φρουτοσαλάτα ή ένα γιαούρτι με μέλι. Πίτσα, σουβλάκια, burgers είναι απολαύσεις που δυστυχώς βλάπτουν!


8. Κοσμήσου 8 ώρες.Όταν κοιμάσαι λιγότερες από 7 ώρες το βράδυ – αναστέλλεται η ικανότητα του οργανισμού να καίει λίπος.







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...