Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΙΟ GLAMOYR ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ



Video για να κάνετε μόνες σας το πιο glamour  μανικούρ του Φθινοπώρου.

Τα μεταλιζέ χρώματα καθώς και τα nude χρώματα  στα νύχια είναι τάση και αυτή την σεζόν. Για πολλές από εμάς το  nude μοιάζει άτονο ενώ τα μεταλιζε χρώματα χρυσό ασημί και μπρούντζινο κάπως ψυχρά. Τι θα γινόταν όμως αν κατσαδιάζαμε αυτά τα δύο στυλ;  Θα δημιουργούσαμε ένα πολύ σικ αποτέλεσμα με άποψη και glamour διάθεση.  Φυσικά με το θέμα σχέδιο του μανικουρ σας μπορείτε να  μην ακολουθήσετε αυστηρά αυτό που σας προτείνουμε και να δημιουργήσετε  και κάτι δικό σας Staxtopoutes μου.Πάμε να δούμε  τι θα χρειαστείτε για να πετύχετε το Gold Foil Stripe Nails μανικιουρ....

 Θα χρειαστείτε : Ένα εργαλείο που σπρώχνει τα πετσάκια. Ένα ψαλιδάκι. Χρυσές αυτοκόλλητες ταινίες. Ένα top coat, ένα nude μανό στο χρώμα που βλέπετε στο video και ένα μανό με χρυσό glitter.

 Διαδικασία: Λιμάρετε στο επιθυμητό σχήμα τα νύχια σας και προετοιμάστε τη βάση σας σπρώχνοντας  τα πετσάκια. Περάστε πρώτη στρώση το nude   το να στεγνώσει. 
Πάρτε τα αυτοκόλλητα τα χρυσά αυτοκόλλητα και κόψτε την βάση  μισοφέγγαρο και από την πλατεία μεριά λεπτές λωρίδες. Ξαναπεράστε μια δεύτερη στρώση nude. Έπειτα θα βάλετε το χρυσό  glitter σε ένα από τα νύχια σας κατά προτίμηση σε αυτό που έχουμε το δαχτυλίδι συνήθως. Τοποθετείστε προσεχτικά το glitter στο μισό του νυχιού. 
Στο  άλλο χέρι και στο αντίστοιχο  δάχτυλο θα βάλετε  την βάση μισοφέγγαρο  και στα άλλα δάχτυλα θα βάλτε τις λεπτές αυτοκόλλητες λεπτές ταινίες στα νύχια σας κολλήστε προσεκτικά και κόψτε ότι περισσεύει από τις ταινίες. Προσοχή να μην υπάρχουν φουσκάλες στα νύχια σας όταν βάλετε τις ταινίες.  Αφήστε να στεγνώσουν και περάστε τα νύχια σας με το top coat. 



Το video θα σας βοηθήσει πολύ για να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...