Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ HAIRSTYLE ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ RODARTE!



 Πώς να φτιάξεις μόνη σου το τέλειο hairstyle του οίκου Rodarte!

Με έμπνευση το boho attitude της Κέιτ Μος, ο διάσημος οίκος μόδας λάνσαρε στην κολεξιόν του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014 τη νέα τάση στο hairstyle με πρωταγωνιστή τις πλεξούδες!  Αγαπημένες και εύκολες στην δημιουργία τους οι πλεξούδες στα μακριά σπαστά ή ίσια μαλλιά μπορούν εύκολα και γρήγορα να δώσουν χάρη και στυλ στο ντύσιμο σας. Το χτένισμα αυτό μπορεί να σας αναδείξει από σε μια καθημερινή σας έξοδο έως και την ημέρα του γάμου σας.Πάμε να δούμε πως θα το δημιουργήσετε εύκολα μόνες σας βήμα-βήμα....

Πως θα το δημιουργήσεις:

Αφού λουστείς, χρησιμοποίησε ένα αφρό για όγκο και άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και να έχουν τον κυματισμό που θέλουμε.

Για να δημιουργήσεις τις ανέμελες μπούκλες που προτείνει ο οίκος, μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου 2 πλεξούδες ενώ είναι ακόμα νωπά ή να χρησιμοποιήσεις το ειδικό σίδερο για μπούκλες.

Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά σου, πιάσε δύο πλεξούδες από τα πλάγια, προς τα πίσω, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα στεφάνι γύρω από το κεφάλι.Σε αυτό το σημείο, φρόντισε να αφήσεις δυο τουφάκια να πέφτουν χαλαρά στο μέτωπο.




Πιάσε τις δύο πλεξούδες, δημιουργώντας ένα επιμελώς ατημέλητο κοτσάκι και στερέωσέ το με αρκετά τσιμπιδάκια και λακ.



Αν θέλετε τα μαλλιά σας από το κοτσάκι και κάτω να είναι πλεξίδα τότε  από την μέση του κεφαλιού σας κάντε μια χαλαρή πλεξούδα στην οποία στο κέντρο της θα κάνουν το κοτσάκι οι δύο μικρές πλαϊνές μικρότερες πλεξούδες. Το χτένισμα αυτό προϋποθέτει φυσικά πυκνό μαλλί ή το κόλπο του ποστιζ.




Δείτε επίσης: Κουρέματα και στυλ μαλλιών Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...