Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ TOP ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΛ ΜΑΛΛΙΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013 - 2014




Οι Top τάσεις σε κουρέματα και στιλ μαλλιών Χειμώνας 2013-2014

Οι τάσεις στα κουρέματα αυτή τη σεζόν σε προσκαλούν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να τολμήσεις την αλλαγή.Σας αρέσουν τα μακριά ίσια μαλλιά ; Αγαπάτε τις μπούκλες; Πως σας φαίνεται το μπομπαρισμένο καρέ μαλλί; Τα ασύμμετρα καρέ και τα κοντά αντρικά κουρέματα σας γοητεύουν; Βαρεθήκατε το ξανθό και θέλετε πιο καστανές και ζεστές αποχρώσεις; Αγαπάτε τις αφέλειες και τα κυματιστά μαλλιά; Το κόκκινο σας μοιάζει καλή ιδέα για φέτος;  Τότε σας έχω καλά νέα Staxtopoutes μου φέτος είναι η χρονιά σας.Πάμε να δούμε μερικά κουρέματα και στιλ... 

Pixie haircuts

Τα κοντά αντρικά μαλλιά είναι πάλι στην μόδα. Αν έχετε Staxtopoutes  μου τι σωστές αναλογίες στο πρόσωπο για κοντό αγορε κούρεμα τότε αυτή είναι η σεζόν που πρέπει να πείτε ναι στην αλλαγή! Το κοντό αγορίστικο pixie style κούρεμα είναι η ιδανική λύση για εσένα που δεν τα πας καλά με τη βούρτσα και το πιστολάκι αλλά θέλεις να μαγνητίζεις τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση.Όποιο και αν είναι το σχήμα προσώπου σου, τα κοντά αγορίστικα μαλλιά με ανέμελο χτένισμα,  θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου αρκεί να επιλέξεις την κατάλληλη φράντζα ή αφέλεια ανάλογα με το πρόσωπό σου.




Ασύμμετρα

Αγαπημένο μου και δοκιμασμένο ασύμμετρα κούρεμα!  Αν αγαπάτε τις προκλήσεις και είστε απόλυτα σίγουρες για την θηλυκότητα σας  τότε τολμήστε το. Είναι ένα κούρεμα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση που έχουν ξεπεράσει τα κλισέ και τους αρέσει να μην στήνονται για ώρες στον καθρέπτη. Το μυστικό για αυτό το κούρεμα. Άψογο πρόσωπο. Πρόσωπο που και χωρίς  make up είναι έντονο και ιδιαίτερο. Αν παίξετε με χρώμα στα μαλλιά τότε προσέξτε το αποτέλεσμα. Με καστανό, ξανθό, μαύρο χρώμα μπορείτε να έχετε πιο ήσυχο αποτέλεσμα ενώ με έντονο χρώμα και συνδυασμούς  αμέσως πάτε σε πιο punk Look.








Bob mania

Όσοι αγαπάνε το καρέ με όγκο φέτος μπορούν να επιστρέψουν στην παλιά αγαπημένη κλασική γραμμή.  Αν το πρόσωπο σας είναι οβάλ τότε  το κούρεμα αυτό  καλύτερα να μην το τολμήσετε. Σε στρογγυλά πρόσωπα το κούρεμα μπορεί να  σας αναδείξει  και σε στιλιστική ντίβα. Αν το πρόσωπο σας είναι με γωνιές στυλ Victoria Beckham τότε το κούρεμα σας πάει γάντι. Μπορείτε να έχετε φράντζα, μακρύ πιο μπροστά και να κονταίνει πίσω αλλά και τις αγαπημένες αφέλειες.









Μεσαίο μήκος και με μύτες

Κλασικό κούρεμα . Δίνει όγκο και κίνηση . Φέτος κάντε την διαφορά. Παίξτε με το κόκκινο χρώμα, το καστανό με πιο ανοιχτές διαφάνειες. Με σκούρα ρίζα και πιο ανοιχτό στις άκρες ακόμα και με το αγαπημένο μας ombre.





Μεσαίο μήκος με φράντζα ή βαριές αφελείς και χρώμα. 

Αγαπημένο κούρεμα που ναι είναι και φέτος στη μόδα. Ένα κούρεμα που σε κάνει να μοιάζεις πάντα νέα και φρέσκια. Το μυστικό εδώ είναι στο χρώμα. Ξανθό , κόκκινο, καστανό ζεστό και ετοιμαστείτε να κλέψετε πολλά χαμόγελα. 









Ίσια μακριά μαλλιά

Τα μακριά ίσια μαλλιά φέτος είναι must. 






Σγουρά μακριά μαλλιά.

Αν έχετε σγουρά μαλλιά τότε φέτος  τα μακριά ή  τα καρέ και με όγκο είναι τάση. χρώματα. Κόκκινο ,πυρόξανθο, ξανθό, καστανό σγουρό και με όγκο. Για όσες αγαπούν τα σγουρά μαλλιά  αλλά δεν τους τα έδωσε η φύση τότε το σίδερο για μπούκλες θα παίξει πολύ.










Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...