Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

FASHION TRENDS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ /ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014(ΜΕΡΟΣ 2)



Fashion Trends Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014 ( ΜΕΡΟΣ 2)


Η Staxtopouta nbsp;φορώντας τα σταράκια της εισέβαλε στα Ντεφιλέ των πιο μεγάλων οίκων και σας δίνει αποδείξεις και ονόματα!!Οι τάσεις της μόδας στα ρούχα για τη σεζόν φθινόπωρο 2013 - χειμώνας 2014 περιλαμβάνουν πολλές εναλλακτικές επιλογές που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Από δέρμα και γούνα έως δαντέλες και "δέρματα ερπετών" και από μονόχρωμα και μινιμαλιστικά έως ρετρό και military style. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιο Hot τάσεις της μόδας στα ρούχα για τη σεζόν φθινόπωρο 2013 - χειμώνας 2014, έτσι ώστε να παραμείνετε κομψές και ενημερωμένες. Πριν κάνετε τις αγορές σκαλίστε για άλλη μια φορά την ντουλάπα σας. Πολλά ρούχα που έχουν επιστρέψει ξανά στην μόδα σίγουρα υπάρχουν εκεί σας περιμένουν...

Τάση μόδας 11: Mohair Trend

Το Mohair έγινε ιδιαίτερα γνωστό στη δεκαετία του 80, ωστόσο η δημοτικότητά του εξασθένισε γρήγορα και σύντομα θεωρούνταν εκτός μόδας. Αυτή τη σεζόν αυτό το στυλ κάνει την επανεμφάνισή του στις πασαρέλες και πολλοί σχεδιαστές ρούχων δείχνουν να τα περιλαμβάνουν στις κολεξιόν τους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 ρούχα με στυλ Mohair που εμφανίζονται για αυτή τη σεζόν (φθινόπωρο 2013 - χειμώνας 2014). Ο οίκοι δημιουργήσαν με mohair Céline, Emporio Armani, Sonia Rykiel, Balmain, Alexander Wang, Louis Vuitton και άλλοι πολλοί.

Συμβουλή της  Staxtyopoutas : Όσες πλέκετε δημιουργείστε με Μohair  όσες ήδη τα έχετε στην ντουλάπα είναι ώρα να τα φρεσκάρετε.






Τάση μόδας 12: Deep Cleavage


Για το φθινόπωρο του 2013 και το χειμώνα του 2014, οι τάσεις της μόδας προτείνουν ρούχα σε στυλ Deep Cleavage. Παρακάτω βλέπουμε 3 σύνολα σε αυτό το στυλ. Όπως βλέπουμε, οι αρκετά ανοιχτοί ώμοι είναι μια από τις Hot τάσεις αυτής της σεζόν. Ακολουθεί πάλι γραμμές της χρυσής δεκαετίας του '40 φορέματα και παλτό αφήνουν τους ώμους έξω τονίζοντας την γυναικεία μας πλευρά  δίνοντας έμφαση στο λαιμό και στο νετκολτέ. Οι οίκοι που έφεραν το στυλ πάλι στην επικαιρότητα Miu Miu, Prada και Louis Vuitton.



Τάση μόδας 13: Oversized Shoulders

Πρόκειται για ρούχα με υπερμεγέθη τονισμό στους ώμους. Αν υπάρχει ένα μέρος του σώματος που τονίζεται με υπερμεγέθη στυλ αυτό το χειμώνα, τότε αυτό είναι οι ώμοι. Πολλά από τα σακάκια και τα παλτά που κυκλοφορούν αυτή τη σεζόν διαθέτουν αυτό το στυλ. Σας θυμίζει κάτι ; Λίγο δεκετία του '80 μήπως; Οι οίκοι που λανσάρουν το στυλ :Balenciaga, Gucci, Kenzo, Proenza Schouler, Lacoste and others.





Τάση μόδας 14: Ζιβάγκο

Αυτά τα ρούχα με πολύ ψηλό λαιμό (γνωστά και ως ζιβάγκο) κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στις πασαρέλες. Τα ρούχα αυτά είναι πολύ κομψά και θα διατηρήσουν το λαιμό σας ζεστό τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Συνδυάζονται άψογα τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες. Αγαπημένο σε όλους και ευκολοφόρετο. Πολλοί οίκοι μας το προτείνουν : Chloé, Paco Rabanne, Anthony Vaccarello κ.τ.λ



Τάση μόδας 15: Metallic Trend

Πρόκειται για ρούχα που είναι διακοσμημένα με διάφορα μεταλλικά στοιχεία. Αυτή η σεζόν περιλαμβάνει πολλά ρούχα που έχουν ως κύρια ιδιότητα να λάμπουν. Εκτός από το κλασσικό χρυσαφί και το ασημί, στη μόδα είναι και διάφορα χρώματα του ουράνιου τόξου όπως το αστραφτερό μπλε ή το μοβ.
Οι υπογραφές και αυτές χρυσές :Chloé, Paco Rabanne, Anthony Vaccarello 



Τάση μόδας 16: Broadtail Trend

Δεδομένου ότι το χειμώνα τα παλτά και τα βαριά υφάσματα έχουν την τιμητική τους, οι σχεδιαστές ρούχων προσφέρουν κάτι το εναλλακτικό της γούνας. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το Broadtail. Το "ύφασμα" αυτό χρησιμοποιείται για την κατασκευή πολλών διαφορετικών ρούχων. Από παλτά έως φορέματα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το γκρι, το ροζ της παστίλιας και διάφορες άλλες αποχρώσεις.Οι Christian Dior, Miu Miu και Lanvin θα σας  ντύσουν ζεστά και με φινέτσα!



Τάση μόδας 17: Trend of Transparency:

Αέρινα διάφανα και αποκαλυπτικά. Τολμήστε το όπως το έκανε και ο Alberta Ferreti .



Τάση μόδας 18: Animal Prints

Το animal prints είναι ένα θέμα που παραμένει στη μόδα εδώ και μερικές σεζόν. Πρόκειται για ρούχα που ξυπνούν τα άγρια ένστικτα της ζούγκλας και των άγριων ζώων. Η λεοπάρδαλη, η ζέβρα, η τίγρη, κ.τ.λ. αποτελούν τις καλύτερες εμπνεύσεις στον τομέα αυτό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 υπέροχα σύνολα με animal εκτυπώσεις. Ναι και πέρσι και φέτος η τάση τελικά θα μείνει. Angelo Marani, Burberry Prorsum και φυσικά Just Cavalli.




Τάση μόδας 19: Youthful Prints

Αναφερόμαστε σε ρούχα με διάφορες εκτυπώσεις οι οποίες έχουν ως κύριο στόχο την αναζωογόνηση και την τόνωση της νεότητας. Οι νεανικές εκτυπώσεις είναι μια από τις τάσεις της μόδας αυτής της σεζόν και για αυτό το λόγο τις παρατηρούμε σε διάφορα είδη ρούχων φούστες, μπλούζες, συνολάκια που θα φορεθού εύκολα και παντού. Οι Burberry Prorsum, Saint Laurent, Lanvin, Givenchy, και Kenzo πρωτοστατούν. Ο στόχος των οίκων; Να μας φτιάξουν την διαθέση.




Τάση μόδας 20: Έντονα και πλούσια χρώματα

Τα έντονα και πλούσια χρώματα προσδίδουν στη γυναίκα περισσότερη χάρη και τονίζουν την θηλυκότητά της. Τα ρούχα με έντονα χρώματα παρατηρούνται σε πολλές πασαρέλες αυτής της σεζόν, οπότε αποτελούν μια από τις Hot τάσεις. Το κόκκινο, το πράσινο, το μουσταρδί, το μπλε, κ.τ.λ. είναι μερικά μόνο από τα έντονα χρώματα που κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους. Χρώμα και πάλι χρώμα! Οι  Alberta Ferretti, Marc Jacobs, Nina Ricci και Calvin Klein  είναι φέτος η ελπίδα μας για χρώμα.







Τάση μόδας 21: Laser Cut Clothing

Οι μοντέρνες "τεχνολογίες" μπορούν να δημιουργήσουν πρωτότυπα ρούχα τα οποία είναι αρκετά εντυπωσιακά. Αυτή η σεζόν περιλαμβάνει ρούχα "Laser κοπής" με υπέροχα σχέδια και μοναδικές εκτυπώσεις. Όταν αναφερόμαστε στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, μάλλον αναφερόμαστε σε ρούχα Laser Cut. Οι οίκοι Proenza Schouler, Balenciaga, Carven καιVersace δημιουργούν.





fashionisers.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...