Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

OI ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Μ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ



Οι Αστρολογικές Προβλέψεις του Σεπτεμβρίου μ' ένα χαμόγελο!

Για να προλάβω από εγκεφαλικό τα εκατομμύρια αναγνώστες μου, να πω πρώτα από όλα ότι τα πρόστυχα δεν τα καταργήσαμε! (Εξάλλου, «κόβεται το σεξ;» που έλεγε και η φίλη μου η Θεοπούλα;) Τα άστρα να πάνε, από “καλά, κουλά και πρόστυχα”, γίνανε έξαφνα “στα όρθια και στα ξαπλωτά”. Τώρα μην περιμένετε να σας εξηγήσω το γιατί, είναι θέμα prestige και εμείς τα σεβόμαστε τα διπλώματά μας!

Στη φθινοπωρινή μας έκδοση λοιπόν τα «άστρα να πάνε» έχουν πολύ, μα πολύ προστυχιά. Προστυχιά και στα όρθια, προστυχιά και στα ξαπλωτά. Άλλωστε, η σωστή θέση για να πετύχει η προστυχιά, είναι στα ξαπλωτά, αλλά άλλοι βολεύονται και στα όρθια!Σας έχουμε όμως και άλλες εκπλήξεις! (Τι, μόνο ο Γιώργος και η Φαίη, η Ναταλία και Γρηγόρης θα μας «εκπλήσσουν»;) Εμείς λοιπόν σας έχουμε και up-dates που πα να πει καλές μέρες για να… γκαζώνετε και α-παπα dates, για να το παίζετε «ποιος ήρθε»… Πάμε λοιπόν να περάσουμε μαζί το Σεπτέμβρη πότε στα όρθια και πότε στα ξαπλωτά! Καλό μήνα να έχουμε!


ΚΡΙΟΣ

Στα όρθια: Την ώρα που τα υπόλοιπα έντεκα ζώδια έχουν πάθει την πλάκα τους με τις Πανσελήνους, τις έξυπνες σίτες και τη… drop dead diva, εσύ μια αναισθησία, ένα τι, ποιος ήρθε και άλλα τέτοια γουρουνόπετσα. Το ντουέτο Ήλιος-Ερμής κάνει διάφορες αλλαξοκ@λιές στην Παρθένο και στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, πράμα που σημαίνει ότι σε προτεραιότητα μπαίνουν τώρα θέματα καθημερινά και, φυσικά, η δουλειά. Επειδή λοιπόν η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, ήρθε ο καιρός να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά, που τελευταία έπαθαν μια πλήρη εγκατάλειψη, ίσως λόγω διακοπών, ίσως λόγω της γκόμενο-κατάστασης, αδιάφορο, αλλά την έπαθαν. Τα καλά του μήνα είναι για τα οικονομικά, που πέρασαν την οξεία φραγκασθένεια και τώρα αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους, έτσι, για να κλείσεις καμιά τρύπα να μη μπάζει η κούτα στην Ομόνοια, τώρα που αρχίζουν οι ψύχρες και ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής (να μην ξεχνιόμαστε).

Στα ξαπλωτά: Μια νέα περίοδος -τελευταίο μοντέλο- ξεκινά για τα ελεεινά σου σχέδια και τα ερωτικοσεξουαλικά θα σε απασχολήσουν πιότερο απ' όσο φαντάζεσαι. Η μπογιά σου φαίνεται ότι έχει ακόμη πέραση, πονηρούλικο, αφού μια στρατιά από υποψήφια θύματα αποφασίζουν ότι, αν είναι να κολασθούν, αν είναι να κολασθούν, αν είναι να κολασθούν (τρις) θέλουν μόνο μαζί σου.

Up-dates: Σημείωσε με χρυσό στυλό και βάλε και μια καρδούλα στην σημαδιακή ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου! Ο δικός σου Άρης αγκαλιάζει στοργικά τον Ουρανό -ναι, τέτοια ανωμαλία στα σύμπαντα- και κάτι καλό σου πέφτει στο κεφάλι εκτός από το βάζο, εκείνο το Σαββατόβραδο.

A papa-dates: Α παπά, με τίποτα στις 9, που ο μήνας εκτός από εννιά έχει και μια κόντρα Άρη-Κρόνου, ό,τι πρέπει για να γίνεις μαλλιά κουβάρια με το έτερον, αλλά και με μεγαλύτερους σε ηλικία ή αξιώματα ανθρώπους (όπως ας πούμε τον Τουταγχαμών)!

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα όρθια: Οι μπόρες του Αυγούστου σε ταρακούνησαν για τα καλά, μπόρα όμως ήταν και πέρασε, και να που τώρα μπαίνει ένας Σεπτέμβρης, που 'ναι ό,τι χρειάζεται για να μαζέψεις τα αποκαΐδια, σ’ αυτό το σπίτι που το βλέπεις σκοτεινό -τον πλειστηριατζή απόψε να ‘ρθει περιμένει (δις). Τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι, ήρθε η ώρα να βρεις το δίκιο σου, ακόμη και να βγάλεις γλώσσα -με μέτρο, ε!- και να εδραιώσεις τη θέση σου και τις απόψεις σου. Η Πανσέληνος στις 19 του μηνού δεν σε πιάνει -ευτυχώς-, κάνει όμως τσατάλια τα νεύρα των άλλων, που παίρνουν ανάποδες, γι' αυτό είπαμε: με μέτρο. Σ' αυτή την περίοδο θα δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν ότι δεν είσαι τόσο μα....ς -σόρι, καλόβολος- όσο νομίζουν και θα βάλεις με τον τρόπο και τη διπλωματία σου κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Στα ξαπλωτά: Οι περιπέτειες -κάθε είδους- θα φορεθούν πολύ το γλυκούλη τούτο μήνα, αρκεί βέβαια να 'σαι σίγουρος για το τι είναι εκείνο που επιθυμείς πραγματικά (την Κούλα ή τον Μπάμπη ας πούμε). Μετά τις 11 του Σεπτέμβρη η Αφροδίτη στήνει τέντα στο έβδομο ηλιακό σου σπίτι (επτά σπίτια, να γιατί γίνονται οι πλειστηριασμοί), γεγονός που θα σε κάνει πιο ερωτιάρη και σεξουλιάρη συγχρόνως -κι άλλο; Κι όμως! Το σίγουρο είναι ότι με τον Κρόνο φάτσα-κάρτα, θα κρατήσεις ό,τι άντεξε στο πέρασμα του χρόνου (όπως ο πατέρας της Ντόρας) και τα υπόλοιπα δεν θα στενοχωρηθείς καθόλου να τα αποχωριστείς.

Up-dates: 14 και 19 η Αφροδίτη τα βρίσκει με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα και εσύ με τον Γιάννη τον υδραυλικό, τρίτο στενό δεξιά κάτω από τον πάγκο. Καλή για ξεπέτες και η 26 με την τριγωνάρα Αφροδίτης-Πλούτωνα, που είναι ταμάμ για να τα φτιάξεις με τον Γιάννη το φονιά, παιδί μιας Πατρινιάς και ενός Μεσολογγίτη που έλεγε και ο Μητσιάς…

A papa-dates: Η Αφροδίτη σκοτώνεται με τον Άρη για ψύλλου (και όχι μόνο) πήδημα στις 28 και εσύ με τον Γιάννη το φονιά (που λέγαμε). Μάντεψε ποιος από τους δυο σας θα κερδίσει και άντε κοριτσάκι μου για ένα ψιλοκομμένο τουμπεκί.

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα όρθια: Παρά τις αντίξοες συνθήκες του τελευταίου καιρού, εσύ δεν δείχνεις να κατάλαβες πλειστηριασμό, πράμα που σημαίνει ότι έχεις αρκετά γαϊδουροπετσιάσει απ' τις καντηφλιές που σε χόρτασε το σύστημα (των άστρων, για να εξηγούμαστε). Με όπλο τη διαίσθηση σου (και κάνα τσεκούρι σαν τον Νίκολσον στη «λάμψη» για καλό και για κακό) νιώθεις τώρα ότι δεν είναι ο καιρός κατάλληλος για να τεντώσεις το σχοινί σε σχέσεις και συνεργασίες, γιατί σχοινί είναι και ουδόλως λάστιχο, όπως θα 'θελες. Η συγκεκριμένη διαπίστωση βρίσκει την καταξίωση της εκεί γύρω στις 19 του μήνα, που βγαίνει βόλτα μια κακίστρα Πανσέληνος στα ψάρια. Θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή για να μην απαντήσεις στις σφαλιάρες που θα πέσουν στη δουλειά, αλλά ο Άγιος Ραφαήλ που ήρθε εψές στον ύπνο μου και με σπασοχόλιασε, μου είπε να σου πω ότι στο τέλος θα βγεις λάδι.

Στα ξαπλωτά: Τα ερωτικοσεξουαλικά σου κινδυνεύουν να πάθουν μια αναστάτωση με την εμφάνιση της Πανσελήνου στις 19 του μήνα, σε ρόλο κακισμένης πεθεράς. Επειδή το έργο το έχεις ξαναδεί, φρόντισε να 'χεις λάβει και το μάθημα. Στην περίπτωση που επιμένεις να ενδώσεις με πάθος στα πάθη, θυμήσου ότι έχεις εντρυφήσει και στο παιχνίδι των λυγμών. Με λίγα λόγια προσοχή, γιατί πίσω από το τυρί κρύβεται η φάκα…

Up-dates: Με τον δικό σου Ερμούλη στην Παρθένο μέχρι τις «και ο μήνας έχει εννιά», θα δεις μια καλυτέρευση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ακόμα και κόκκινο δάνειο να έχεις πάθει, αν δεν είναι κολλητικό, δεν κινδυνεύεις να πέσεις στο επίπεδο της χαρτόκουτας.

A papa-dates: Από τις 14 μέχρι τις 20 ο Ερμής (πάλι αυτός) παθαίνει μια παράκρουση και τα βάζει με το μισό πλανητικό σύστημα. Τη συγκεκριμένη περίοδο θα σε προτιμούσα περισσότερο μούγκα στη στρούγκα, γιατί το προαναφερθέν χαρτόκουτο δεν αστειεύεται…

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα όρθια: Όσο και να σου φαίνεται απίθανο, πολλές από τις εκκρεμότητες τελειώνουν αυτό το μήνα, και μάλιστα με έναν τρόπο δυναμικό (το βάζο στο κεφάλι). Κάποιες καταστάσεις άλφα -ονόματα δεν λέμε, για να μην θίξουμε υπολήψεις- αρχίζουν σιγά-σιγά να υποχωρούν και τη θέση τους παίρνουν η ομαλότητα και η ξαδέλφη της η σταθεροποίηση. Μέσα σ' όλα και τα οικονομικά αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους, μιας και κάποια προβλήματα στο γραφείο αρχίζουν να κόβουν λάσπη διακριτικά και με τρόπο. Ακόμη και η Πανσέληνος στις 19 στα ψάρια -ψητά με λαδολέμονο, μούρλια- που σπασοχολιάζει τα υπόλοιπα ζώδια, είναι ευνοϊκή με την αφεντομουτσουνάρα σου και μάλιστα σε βοηθά να δεις πιο καθαρά τα προβλήματα στη δουλειά και να κάνεις μια «φλουτς» για να τα λύσεις.

Στα ξαπλωτά: Αρκετά περίμενες στο ακουστικό σου τον Μωυσή για να σου φέρει πίστη, καιρός να πάρεις τη ζωή -και ό,τι σου βρίσκεται εύκαιρο- στα χέρια σου, αναλαμβάνοντας συγχρόνως τις ευθύνες σου (όπως ας πούμε τα δύο εξώγαμα). Η γλυκιά Αφροδίτη τα βρίσκει με τον Δία στις 26 τρέχοντος και σε κάνει πιο ερωτικό, πιο σεξουαλικό και πιο τουριστικό συγχρόνως. Μακριά πάντως από δεσμεύσεις, που σου κάθονται στον καβάλο.

Up-dates: Η προαναφερθείσα 26η είναι η πιο σεξουέλ μέρα, ωστόσο με την Αφροδίτη στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι από τις 11 και μετά, όλες οι μέρες -και φυσικά οι νύκτες- είναι κρεβατάμπλ και σχιζοκουνέλ.

A papa-dates: Στις 20, με το τετραγωνάκι Ερμή-Δία το ράβουμε, ιδιαίτερα αν οι κοτσάνες είναι το δυνατό σημείο μας. Εκείνη την ημέρα δεν πάμε ούτε για κόπιτσες από το περίπτερο, κορίτσια.

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΛΕΩΝ

Στα όρθια: Το μάθημα το πήρες τον Αύγουστο, μιας και σε τάραξαν οι κουλαμάρες και οι αστροκαντήφλες, και τώρα περιμένεις να πάρεις ξάφνου τα πάνω σου, πράγμα λιγουλάκι αδύνατο, διότι δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και με τον Άρη αγκαζέ. Μέσα στο Σεπτέμβρη, λοιπόν, συνεχίζονται να προσγειώνονται σαν σφοντύλι κάποια γεγονότα, που θα σου βάλουν τα δυο πόδια σε μια γόβα και θα σε υποχρεώσουν να δεις τις καταστάσεις έτσι όπως είναι και ουχί έτσι όπως γουστάρει η αφεντιά σου. Όλο αυτό το πράμα δεν γίνεται για να κακομοιριάσεις, αλλά για να μάθεις να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων και, κυρίως, να ακούς. Ο Οκτώβρης θα 'ναι σίγουρα πιο ριχτός και πιο άνετος, οπότε υπομονή.

Στα ξαπλωτά: Άτιμο πράμα ο έρως και απρόβλεπτο, έχει την τιμητική του το Σεπτέμβρη, όπερ και σημαίνει ότι θα φας καλά. Για να μπορέσεις όμως να το φχαριστηθείς, θα χρειαστεί να απαλλαγείς από τα φαντάσματα και τα πόλτεργκαστ του παρελθόντος, να αποφασίσεις ότι αξίζεις πολλά και ιδίως μια θέση στην ευτυχία -ανατρίχιασα- και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Κάποιες αλλαγές (ένα-ένα στα λέω) μπορεί και να σου ξινίσουν -ως γνωστός μονοφαγάς-, αρκεί όμως να προσαρμοστείς και τα άστρα υπόσχονται ένα γκλάμουρους φινάλε.

Up-dates: Την πρωτομηνιά, ο δικός σου κυβερνήτης, ο Ήλιος, τα βρίσκει με τον υποχθόνιο Πλούτωνα και εσύ με όλα τα αποβράσματα της κοινωνίας, που πολύ τα γουστάρεις. Προσοχή μόνο, γιατί καραδοκεί ο Λούκι Λούκ.

A papa-dates: Ο Άρης θα σέρνεται στο ζώδιό σου ολάκαιρο το μήνα, γεγονός που σημαίνει χαμηλώνουμε ταχύτητες, για να μη φάμε τούμπα στις στροφές. Μια από δαύτες τις κλειστές στροφές προκύπτει ακάλεστη στις 9 του μήνα κι εσύ βάζεις ένα κόκκινο sos δίπλα στην βλαμμένη αυτή ημερομηνία.

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα όρθια: Καλώς τους, καλώς τους! Όχι καλέ, δεν καλωσορίζω τα μπατζανάκια σου, αλλά τον Ήλιο και τον Ερμή που κάνουν τζα! στο ζώδιό σου, για να σου ανεβάσουν το ηθικό, που τον τελευταίο καιρό σερνόταν στο τρίτο υπόγειο, δεξιά όπως μπαίνεις. Ο Σεπτέμβρης είναι δικαιωματικά ο δικός σου μήνας, αφού τώρα σβήνεις τα κεράκια, και πολύ το χαίρεσαι, που μεγαλώνεις και βάζεις επιτέλους μυαλό (λέμε τώρα)... Το τι κίνηση, το τι πηγαινέλα έχει να σου προκύψει αυτό το μήνα στη δουλειά, στο σπίτι, παντού, ούτε λέγεται, ούτε περιγράφεται. Στα επαγγελματικά, τρως μια υπέροχη ανάκαμψη την ίδια ώρα που ανακαλύπτεις ότι το δεκάευρω είναι κόκκινο και ουδόλως μπλε, που νόμιζες... Η Νέα Σελήνη στις 5/9 έρχεται να δώσει μια όμορφη λάμψη στα προσωπικά, σε σχέσεις και συνεργασίες και σε ιδέες που γίνονται πραγματικότητες.

Στα ξαπλωτά: Η πλανεύτρα Αφροδίτη θα 'ναι στο πλάι σου από τις 11 του μήνα και μέχρι το τέλος, οπότε κανόνισε ό,τι προστυχοδουλειές είχες στο νου σου να τις βάλεις τώρα σε εφαρμογή. Αν όμως είσαι Παρθενάκι δεσμευμένο, ξέχνα τα εξωσχολικά και τα μεταμεσονύκτια «συμβούλια», γιατί μια Πανσέληνος που προκύπτει στις 19 στα ψάρια με λαδολέμονο -καθόλου δεν μου αρέσει, τα προτιμώ με μαγιονέζα. Έτσι και το νόμιμο ταίρι ανακαλύψει τις πομπές σου, κάηκες.

Up-dates: Με τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, είναι ό,τι χρειαζόσουν για τα ελεεινά σχέδιά σου. Πρόσεχε μόνο, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

A papa-dates: Η αχλάδα -και η ουρά της- κάνουν ένα πέρασμα από τη ζωή σου καταμεσής του μήνα. Από τις 14 μέχρι τις 20, κόψε τις μαγκιές και ρίξε τους τόνους στο πάτωμα, αν θέλεις να τα πάμε καλά…

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΖΥΓΟΣ

Στα όρθια: Αν φέρθηκες έξυπνα το αμέσως προηγούμενο διάστημα, κάνοντας τον Ντόναλντ στις προκλήσεις και τις γκρίνιες των άλλων, τότε τον υπέροχο μήνα Σεπτέμβρη πολλά από τα προβλήματα που είχαν ξεσπάσει στο χώρο του σπιτιού και του γραφείου, θ' αρχίσουν να βρίσκουν τη λύση τους. Χωρίς, φυσικά, να το ρίξεις στους τσαμπουκάδες, αλλά με τεκμηριωμένες απόψεις για όλα τα κρίσιμα θέματα, περιορίσου σε ένα: ο φίκος θέλει πότισμα. Ναι! Μπορείς άνετα να περάσεις τις απόψεις σου και να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου χώρο, όπως η Τζούλια και τόσες άλλες. Από τις 9 του μήνα και μετά, περίμενε για τα ακόμη καλύτερα. Να μην σου πω τώρα ότι θα πάρεις και την πολυπόθητη αύξηση του 2% και σε στείλω αδιάβαστο.

Στα ξαπλωτά: Ο μήνας προστατεύει τα ερωτικά σου, όπως ο Γιώργος την Φαίη ένα πράμα. Βέβαια, δεν χρειάζεται, σώνει και καλά, να δοκιμάσεις την τύχη σου και τις αντοχές σου, μιας και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, Γιώργος είναι αυτός, και ο Ποσειδών δεν εγγυάται για την προστασία που μπορεί να σου παράσχει. Και για να τα κάνουμε πιο λιανά, ο έρως θα σου κλείνει συνέχεια το μάτι με νόημα και, μέσα από φιλικές συντροφιές, μπορεί να σου κάτσει μια σχέση γιομάτη πάθος και ποιος σε συμμαζεύει μετά, παντρεμένο άνθρωπο.

Up-dates: Το πάρτι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου συνεχίζεται απτόητο, καθώς και τα παράπονα των από κάτω γιατί τρίζει ο σωμιές. Λάδι έβαλες; Βάλε λάδι και θα δεις. Μάλιστα γύρω στις 26 του μήνα που η Αφροδίτη αγκαλιάζει στοργικά τον Δία, παίξε και κανένα lotto, ποτέ δεν ξέρεις…

A papa-dates: Εκείνο εκεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δεν μου αρέσει καθόλου: Γίνεται στις 18 του μήνα, οπότε βάλε μια υπενθύμιση στο smartphone και ρίξε το στον ύπνο, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και εσύ και οι άλλες.

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα όρθια: Το φετινό καλοκαιράκι συνεχίζει να 'ναι λίγο στριμόκωλο, αλλά μην μου πείτε ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει, γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας. Ο Άρης θα 'ναι ολόκληρο το μήνα στο Λιοντάρι, με το οποίο ανέκαθεν εσύ δεν διατηρούσες διπλωματικές σχέσεις, άντε το πολύ καμιά καλημέρα και τίποτις φοντάν σε ονομαστικές γιορτές. Στο γραφείο -ή σε οτιδήποτε έχει απομείνει απ' αυτό- η κατάσταση παραμένει ηλεκτρισμένη (220 βολτ και βάλε) με αποτέλεσμα μια ασυνεννοησία, μια αποβλάκωση και μια από-χέσε-ψηλά-κι-αγνάντευε σε βρίσκω. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια ψιλοάδεια για διακοπές, που 'ναι και πιο χάι το Σεπτέμβρη, και να γυρίσεις τον Οκτώβρη πιο μαυρισμένος και πιο χαλαρός.

Στα ξαπλωτά: Ενώ λοιπόν στα επαγγελματικά καίγεται το πελεκούδι και η αίθουσα αναμονής, στα ερωτικά δεν υπάρχει καλύτερο και πιο ήρεμο διάστημα απ' αυτό. Από τις 11 του μήνα και μετά μάλιστα, θα 'χει και σασπένς η υπόθεση, μιας και μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις που φέρνει η Αφροδίτη (επιτέλους, στο ζώδιό σου) έρχονται να αναζωογονήσουν τη σεξουαλική σου ζωή. Αν είχες τίποτις εγκαταλελειμμένους εραστές ή διεστραμμένες κουνιάδες, θα τους ξαναβρείς μπροστά σου και μάλιστα με πιο αγριεμένο μάτι.

Up-dates: Ο δικός σου Πλούτωνας τα βρίσκει με τον Ήλιο την πρώτη του μήνα και εσύ με τη σειρά σου ψάχνεις και βρίσκεις ό,τι είχες χαμένο: από αυτοπεποίθηση μέχρι γκομενικό.

A papa-dates: Ψάξε-ψάξε, πρόσεχε να μη βρεις και το μπελά σου γύρω στις 14, που ο Ερμής το παίζει μάγκας με τον Πλούτωνα. Καλύτερα εκείνη την περίοδο κάποια πράματα να μείνουν κρυφα από το φως του ήλιου: «παράνομες» αγάπες και κυτταρίτιδες.

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα όρθια: Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού στις 19 Σεπτέμβρη, αναστατώνει το σύμπαν κι εσύ ψιλοβρίσκεσαι στο στόχαστρό της. Το σίγουρο είναι ότι θα τη γλιτώσεις με λίγους μώλωπες, άντε και κανένα καρούμπαλο στα επαγγελματικά, αρκεί να κάνεις λίγο κράτει σε απαιτήσεις και δηλώσεις. Ο Σεπτέμβρης, όπως κατάλαβες, είναι ένας μήνας που βάζει φρένο στις μαγκιές και σε ειδοποιεί να κάτσεις στα αβγουλάκια σου, για να μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Εκνευρισμοί, αντιθέσεις, αντιπαραθέσεις, όλα παίζουν στο ταμπλό. Το κακό είναι ότι θα 'σαι συνέχεια στην τσίτα, με αποτέλεσμα να το καταλαβαίνουν καλύτερα οι άλλοι, που εισπράττουν την γκρίνια και την επιθετικότητα σου. Ήρεμα και κουλαριστά, για να τη βγάλεις καθαρή μέχρι Οκτώβρη μεριά, που όλα θα' ναι καλύτερα.

Στα ξαπλωτά: Η καλύτερη συνταγή για να ξελασκάρεις από τη μαυρίλα των Πανσελήνων και των άλλων αξεσουάρ είναι να ρίξεις το βάρος σου (180 κιλά τουλάχιστον) στην ερωτική σου ζωή. Τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σου και σου προσφέρουν στο πιάτο το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου ή, στη χειρότερη περίπτωση, μια υπέροχη αναθέρμανση της σχέσης σου, σαν κρεμ μπρουλέ ένα πράμα. Το καλό που σου θέλω όμως, μάγκα μου, ξέχνα τα προβλήματα της δουλειάς στο γραφείο και μην μεταφέρεις το κλίμα στο κρεβάτι, γιατί θα τα κάνεις εντελώς μπάχαλο...

Up-dates: Δεν το συζητώ ότι επιβάλλεται να βάλεις κόκκινες καρδούλες δίπλα στην ημερομηνία 26, όπου η αγαπησιάρα Αφροδίτη τα βρίσκει με τον δικό σου, τον Δία, και άνοιξε την πόρτα καλέ: Δεν είναι ο πλειστηριασμός που χτυπά το κουδούνι, η τύχη σου είναι…

A papa-dates: Δίας και Ερμής παθαίνουν παράκρουση στις 20 και το καλό που σου θέλω μη τους ακολουθείς κατά πόδας. Επίσης, γύρω στις 29 μη δίνεις σημασία σε όσα φτάνουν στα αυτιά σου, μπορεί να έχει πέσει και η μπαταρία του ακουστικού…

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα όρθια: Για σένα που 'παιξες τελευταία το ρόλο του Νίκου Ξανθόπουλου στο “ορφανό στα ξένα χέρια”, κατιτίς φαίνεται ν' αλλάζει, προς το καλύτερο φυσικά. Δεν είναι βέβαια εντελώς ρόδινος ο Σεπτέμβρης, δεν είναι όμως και εντελώς κακορίζικος για τα αμνοερίφια και την αφεντιά σου. Με το πλανητομάζωμα στη λατρεμένη σου Παρθένα, τα οικονομικά που σε τσατάλιασαν με τα τερτίπια τους, μαρσάρουν, κάνουν σπριντ και φτάνουν αισίως στο φίνις. Καιρός λοιπόν για να κλείσεις τις τρύπες, μιας κι έρχεται χειμώνας και μπάζει και να επιστρέψεις τα δανεικά, ώστε να μπορείς να βλέπεις τους γείτονες στα μάτια. Το επαγγελματικό μέλλον προμηνύεται λαμπρό, φτάνει να στρώσεις λίγο κώλο και να μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Εν ολίγοις, τέρμα οι ξάπλες.

Στα ξαπλωτά: Καταρχήν, οι υπερβολές και οι διπλές-τρίδιπλες σχέσεις, κομμένες με το μαχαίρι. Η λογική πρέπει να 'ναι ο καλύτερος σύμβουλος, αν θες να σώσεις το δεσμό σου και την αρτιμέλειά σου. Το επισημαίνω αυτό -ο Κάλχας- γιατί οι πειρασμοί θα 'ναι πολλοί, και συ, γνωστός μουρντάρης, θα πέσεις με τα μούτρα στο ψητό. Λάθος και μάλιστα μέγα, γιατί έμαθα ότι ο νόμιμος ταίρης παραμονεύει.

Up-dates: Ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος τα βρίσκει με τον Πλούτωνα στις 21 και εσύ βλέπεις έξαφνα μια άσπρη μέρα, χωρίς καν να το έχει στρώσει.

A papa-dates: Άρης-Κρόνος στις 9 δεν είναι ό,τι καλύτερο, εκτός αν θες να κάνεις εκείνη την πρακτική στο καράτε στο σπίτι και στο γραφείο.

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα όρθια: Οι μέρες του Αυγούστου πάνε, πέρασαν και, αφού την έχεις βγάλει καθαρή, μην το πεις ούτε του παπά, που τα ξερνάει όλα στο ποίμνιο του. Με λίγο μέτρο και φρένο, θα τη βγάλεις καθαρή το Σεπτέμβρη, που μπορεί να μην είναι καρακουλός, τις παγίδες του όμως τις έχει. Βασικά είσαι αρκετά μπερδεμένος αυτή την περίοδο, τα εμπόδια όμως ξεκινούν από το κεφάλι σου, αυτό το αγύριστο με την πιτυρίδα. Τα προβλήματα σε φιλίες, δεσμούς και συνεργασίες συνεχίζονται και γύρω στις 16 του μήνα πάνε να σου κάνουν τα νεύρα καλαμποκάλευρο, όπερ και σημαίνει ότι θα πρέπει να κουλάρεις και να το δεις το πράμα πιο σφαιρικά και λιγότερο αιρετικά.

Στα ξαπλωτά: Επειδή είμαι σίγουρος ότι κάπου έχεις ψιλοβαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια, καιρός να κάνεις κάποιες καινούριες γνωριμίες, να βάλεις νέους στόχους και να ξεχάσεις το ρημάδι το παρελθόν. Έχεις όλες τις δυνατότητες να κάνεις μια νέα αρχή, κατά προτίμηση με άτομα που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου (κι άντε να βγουν μετά) και να μην ενδώσεις με την πρώτη σε προτάσεις και παρενοχλήσεις. Ενέδωσε με τη δεύτερη και όλα καλά κι όλα ωραία...

Up-dates: Εκμεταλλέψου ουρανοκατέβατες ευκαιρίες στις 14 που ο Ουρανός σου τα βρίσκει με τον Άρη! Μη λες όχι αν δεν δεις και σταμάτα να το παίζεις δύσκολος.

A papa-dates: Στις 16 ο Ουρανός σκοτώνεται με τον Ερμή και εσύ με το σόι. Τσιρότο στο στόμα…

Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.

ΙΧΘΕΙΣ

Στα όρθια: Τώρα, αν σου πω ότι ο Σεπτέμβρης θα ναι ένας μπαξές λουλουδιασμένος, θα με πιστέψεις; Ποσώς, και δίκιο θα 'χεις. Μάλιστα στις 19 του μήνα σού δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, με μια βλαμμένη Πανσέληνο που γκαζώνει καταμεσής του ζωδίου σου και θέτει σε αμφισβήτηση σχέσεις και συνεργασίες, την ίδια ώρα που φέρνει στην επιφάνεια κάποιες εκκρεμότητες, που δεν τακτοποίησες έγκαιρα και επιστρέφουν πολύ πιο εκδικητικές και κακοαναθρεμμένες. Στο πρόγραμμα λοιπόν, από απλήρωτες κλήσεις μέχρι ξεχασμένοι αρραβώνες και πιστωτές μπακάληδες. Μια λύση είναι να φύγεις μεσάνυχτα με τίποτις ούφο, που 'ναι και της μόδας, και μια άλλη -σε περίπτωση που σε ζαλίζουν τα διαπλανητικά- να περιμένεις καρτερικά στο ακουστικό σου να 'ρθει ο Οκτώβρης, που θα 'ναι πιο τζέντλεμαν με την αφεντιά σου.

Στα ξαπλωτά: Αν σου μείνει λίγος χρόνος από τις υποχρεώσεις, ο Σεπτέμβρης θα 'ναι σίγουρα πιο πρόστυχος απ' όσο νομίζεις. Μάλιστα, εκεί γύρω στα μέσα του, φέρνει και κάτι κεραυνοβόλους έρωτες, που έτσι και τους καθίσεις με την πρώτη, θα τους ψάχνεις μέσω της Νικολούλη, γιατί, αν δεν το παίξεις δυσκολούτσικος τη σήμερον ημέρα, σε περνάνε για Ντάνα. Εδώ χρειάζεται και λίγο κράτει, έτσι και η καρδιά σου ανήκει κι αλλού. Η Πανσέληνος στις 19 είναι μανούλα και για διαζύγια.

Up-dates: Μια μέρα τζάμι για τις προσδοκίες σου είναι η 14η του μήνα, εκεί όπου η Αφροδίτη την πέφτει στον Ποσειδώνα σου και αρχίζουν τα «je t’ aime» και τα «mon amour».

A papa-dates: 20 με 22 με τον Ερμή να κάνει τα δικά του, ράβουμε το στοματάκι για να μην αμολάει κοτσάνες και να έχουμε ήσυχο το κεφαλάκι, που δεν το νομίζω μιας και καραδοκεί η κρεβατομουρμούρα…


Και για να σου τα εξηγήσω καλύτερα, δες στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μου.





Πηγή:Myastro.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...