Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΟΥΡΕΙΡΑ


Κάνε τα μαλλιά σου μπούκλες σαν την Φορέιρα!!


Ονειρεύεσαι μαλλάκι σγουρό και φουντωτό σαν της Φουρέιρα; Η Staxtopouta σε καταλαβαίνει!! Έχεις ψαλίδι για μπούκλες; Αν όχι θα το χριαστείς!Πιες νερό στο όνομα του ψαλιδιού για μπούκλες και επένδυσε στην σγουρή ομορφιά σου για σέξι μαλλάκια σαν της Ελένης Φουρέιρα. Αλλά καλύτερα να αφήσουμε τις εισαγωγές και να πάμε στις οδηγείες που θα μας δώσουν το υπέροχο look!  Πάμε ,λοιπόν , να δούμε όσα πρέπει να κάνετε για αποτήσετε τα μπουκλάτα μαλλιά που τόσο ποθείτε….

No 1:  Φυσικό Look: Έχεις ήδη σγουρό μαλλί ; Για  τέλειο φυσικό look προτίμησε να μην στεγνώσεις με το πιστολάκι τα μαλλάκια σου μετά το μπάνιο αλλά άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά για να διατηρήσουν την φυσική τους υγρασία.  Αλλιώς μπιστολάκι με φυσούναΕπίσης για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου φρόντισε να τα διατηρείς πάντα ενυδατωμένα μιας και αν θέλεις το σγουρό σου μαλλάκι να δείχνει υπέροχο στεγνό πρέπει πρώτα να το ενυδατώσεις με την κατάλληλη μάσκα ή με ένα κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

No 2:  Ψαλίδι. Το ψαλίδι για τις μπούκλες, γνωστό και ως σίδερο ναι μεν καταφέρνει να σου φτιάξει την τέλεια μπούκλα όμως κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στην τρίχα σου ο θερμός αέρας εάν το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Αν θέλει να κάνεις μια φορά σε μια περίσταση μια εμφάνιση αλά Φουρέιρα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε θα χαλάσει το μαλλί σου. Αλλά αν θέλεις να λανσάρεις το Look πιο συχνά τότε τα ρόλεϊ είναι εκείνα που θα σε σώσουν σε καθημερινή βάση. Τα λαστιχάκια σου από την άλλη για να πετύχεις το άφρο look είναι με το μέρος σου αρκεί να προσέξεις να μην "σπάσει" η τρίχα σου όταν "σφραγίζεις" την πλεξούδα σου.

Nο 3:Ανάλαφρες μπούκλες: οι "χοντρές" ανάλαφρες μπούκλες είναι διαχρονικά in και σου ταιριάζουν όποιο σχήμα και αν έχει στο πρόσωπο σου σου. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το μαλλάκι σου να είναι αρκετά μακρύ έτσι ώστε να μπορεί να "δείξει" σούπερ η μπούκλα σου. Οι "χοντρές" χαλαρές μπούκλες της Φουρέιρα έχουν ένα βασικό και κύριο χαρακτηριστικό: διαθέτουν όγκο! Αν έχεις χοντρή τρίχα δεν έχεις παρά να απλώσεις στις ρίζες τον μαλλιών σου αφρό και να διπλώσεις με τα "μεγάλα" ρόλεϊ μια μια τις τούφες των μαλλιών σου. Όσο πιο πολύ μαλλάκι διπλώνεις μαζί τόσο πιο ανάλαφρη θα βγει η μπούκλα και όλες θα σε ζηλεύουν!

 Νo 4: Άφρο ομορφιά: η Ελένη Φουρέιρα έχει υπέροχο μαλλάκι κυρίως γιατί είναι πλούσιο και πυκνό αλλά και φουντωτό. Το άφρο look είναι τέλειο είτε έχεις κοντό μαλλάκι (αλά Μαρία Σολωμού) είτε μακρύ σαν της Φουρέιρα γιατί σου δίνει σέξι lookστη στιγμή. Ο πιο εύκολος, ανέξοδος και γρήγορος τρόπος για να πετύχεις το look είναι αφού τα λουστείς και τα στεγνώσεις, να χωρίσεις τα μαλλάκια σου ανά τούφες και να τα πλέξεις κοτσιδάκια "λεπτά". Άφησε τα μαλλάκια σου με τα κοτσιδάκια και πέσε για ύπνο. Όταν ξυπνήσεις λύσε τα κοτσιδάκια σου και ξεχώρισε τα με τα δαχτυλάκια σου αρκεί να σιγουρευτείς ότι τα μαλλάκια σου έχουν στεγνώσει πλήρως πριν τα λύσεις και έχεις έτοιμο το look της Φουρέιρα!

Νο 5:Περμανάντ λέω και κλαίω: η περμανάντ είναι ακόμη μια λύση για να πετύχεις την μπούκλα της Φουρέιρα, αλλά τι είναι ακριβώς; Είναι η μόνιμη αλλαγή του αρχικού σχήματος της τρίχας, δίνοντας μια φόρμα μεγάλης διάρκειας. Αν λοιπόν το έχεις αποφασίσει να είσαι βέβαιη ότι θα περάσεις μέχρι 2 ωρίτσες στο κομμωτήριο, ανάλογα με το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών σου. Αν θέλεις περισσότερο όγκο μπορεί να περάσεις λίγη περισσότερη ώρα στο κομμωτήριο αλλά τελικά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει! Το παν για να κρατήσει η περμπανάντ είναι να ακολουθήσεις τον κανόνα των 24 ωρών, δηλαδή να μην λούσεις τα μαλλιά σου για μια μέρα μετά την περμπαντάντ! Μην φοβάσαι ότι το κοντίσιονερ σου θα "χαλάσει" την περμπανάντ σου, γιατί είναι λάθος. Το κοντίσιονερ σε σπρέι που δίνει "βάρος" στην περμπανάντ σου είναι ιδανικό!




Πηγή:.womenonly



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...