Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

(VIDEO ) Ο ΖΑΚ ΓΑΛΥΦΙΑΝΑΚΗΣ ΕΔΕΙΡΕ ΤΟΝ ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ!


Ο Zακ Γαλυφιανάκης έδειρε τον Τζάστιν Μπίμπερ!

Έμα μας έχει κάνει τα νεύρα κρόσια  αυτό το παιδί και κάποιος τους τις έβρεξε! Να " αγιάσουν τα χέρια σου¨ που λένε και στο πατρίδα  Ζακ! Αλλά  καλύτερα να δούμε όλο το σκηνικό.«Είναι πολύ συναρπαστικό να σου μιλάω τώρα που βρίσκεσαι στην κατηφόρα της καριέρας σου», έτσι ξεκίνησε την συνέντευξη ο Ζακ Γαλυφιανάκης στην εκπομπή του «Between Two Ferns», αφήνοντας άφωνο τον Τζάστιν Μπίμπερ. Η συνέντευξη δεν ήταν αυτό που περίμενε ο νεαρός σταρ, αφού ο Γαλυφιανάκης του έλεγε κατά πρόσωπο πράγματα που όλοι έχουμε σκεφτεί αλλά δεν τολμήσαμε ποτέ να πούμε.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής συνέχισε απτόητος, μιλώντας για την ανάρμοστη και εντελώς απαράδεκτη δημόσια συμπεριφορά του έφηβου σταρ, κατακρίνοντας τον για τα πάντα και πετώντας του κατάμουτρα ότι ανοησίες έχει πει κατά καιρούς , όπως αυτό  ότι «αν η Αννα Φρανκ ζούσε θα ήταν σίγουρα Belieber»….



Στο τέλος ο Γαλυφιανάκη βγάζει τη ζώνη του και  δέρνει κανονικά τον Τζάστιν Μπίμπερ λέγοντας του «τώρα είσαι ενήλικος, μπορώ να σε δείρω όσο θέλω»Φυσικά, ο Justin Bieber είχε συμφωνήσει από την αρχή στο όλο στήσιμο της εκπομπής και περίμενε την αντίδραση του Γαλυφιανάκη, αλλά το κοινό σοκαρίστηκε από τη φυσικότητα και την ένταση της επίθεσης στον αγαπημένο του popstar. Πάμε να δούμε το  Video...






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...