Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΤΙΑΞΕ ΚΡΕΠΟΟΜΕΛΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ


Φτιάξε κρεποομελέτα εύκολα και γρήγορα!

Αγαπημένες ομελέτες εύκολες γρήγορες και με πρωτεΐνες. Τι θα λέγατε για μια κρεπομελέτα; Με αυτή την συνταγή θα διαπρέψει ακόμα και οι πιο αρχάριοι. Κλασικό φοιτητικό γεύμα που θα σας συνοδέψει σε όλη σας την ζωή. Μετά από ξενύχτια, μετά από μπάνια στην παραλία, σε ταπεράκι στο γραφείο, με παρέα στο μπαλκόνι και μπυρίτσες αλλά και στο σπίτι όταν κουρασμένοι από την δουλεία θέλετε να φάτε κάτι στα γρήγορα αλλά γευστικό. Ο χρόνος παρασκευής άντε το πολύ δέκα λεπτά. Τα υλικά που σας έχουμε εδώ είναι για 2 άτομα φυσικά για παρέα θα κάνετε τα κουμάντα σας αυξάνοντας τον αριθμό αυγών και την ποσότητα υλικών.Πάμε να δούμε την συνταγή;

Υλικά

4 αυγά
Αλάτι , πιπέριζωή
λίγο γάλα εβαπορέ
3 κ . σ . αλεύρι
γέμιση 
3 κ σ λάδι
μανιτάρια φρέσκα
2 κρεμμύδια μικρά
5 κ . σ . κρέμα γάλακτος
5 κ , σ . λάδι για το τηγάνισμα
5 πατάτες σε κάβους κομμένες

Οδηγίες

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την κρεπομελέτα. Σε τηγάνι βάζουμε 3 κ , σ . λάδι και τηγανίζουμε τα μανιτάρια.Ρίχνουμε και το κρεμμύδι , όταν βγάλουν τα υγρά τους , ρίχνουμε 5 κ.σ. κρέμα γάλακτος και το βάζουμε στην άκρη .
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τις πατάτες που τις έχουμε κόψη σε κύβους .Τις σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να τηγανιστούν .
Πότε πότε τις ανακατεύουμε ,ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι .Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε τον μισό χυλό από τις κρεπομελέτες. Αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να ψηθεί ελαφρά και το γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Ρίχνουμε επάνω την μισή δόση από τα μανιτάρια και τις πατάτες διπλώνουμε την ομελέτα και την σερβίρουμε .


Πηγή:filenades.gr


                                                            

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...