Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ





Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του   «50 Αποχρώσεις του Γκρι»;


Σε τρεις βδομάδες αρχίζουν τα γυρίσματα τηςκινηματογραφικής μεταφοράς του παγκόσμιου best seller «50 Αποχρώσεις του Γκρι». 
Λίγο μετά μετά την ανακοίνωση του Τζέιμι Ντόρναν ως πρωταγωνιστή, μαζί με την Ντακότα Τζόνσον,  έπειτα από την ξαφνική αποχώρηση του Τσάρλι Χάναμ, οι δύο ηθοποιοί ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί στο εξώφυλλο του περιοδικού Entertainment Weekly, έχοντας μπει ήδη τους ρόλους τους: ως Κρίστιαν Γκρέι, ο 31χρονος ηθοποιός κρατάει τη συμβολική γκρι γραβάτα, ενώ η ανερχόμενη Τζόνσον ποζάρει στην αγκαλιά του ως υποταγμένη Αναστασία, με το βυσσινί φόρεμα που γνωρίζουν καλά οι αναγνώστριες του βιβλίου.


Η ταινία αναμενόταν να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 14η Αυγούστου του 2014. Όμως το Entertainment Weekly επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι η πρεμιέρα θα γίνει τελικά στις 13 Φεβρουαρίου του 2015. Αιτία της αναβολής, εκτός από την αλλαγή στο καστ, ότι η Universal θέλει να αποφύγει τον ανταγωνισμό με άλλες σημαντικές ταινίες που έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2014. 






Πάνω από 70 εκατομμύρια αντίτυπα του «50 Αποχρώσεις του Γκρι» έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή του βιβλίου στην αύξηση πωλήσεων διαφόρων ερωτικών αξεσουάρ, που χρησιμοποιούν συστηματικά ο Γκρέι και η Αναστασία στις σελίδες του.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...