Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!




Θαυματουργά φυσικά έλαια και για το πρόσωπο

Τα φυσικά έλαια ήταν πηγή αντιγήρανσης και υπηρετώντας την φαρμακολογία αλλά και την αισθητική από τα αρχαία χρόνια. Εκτός από τα μαλλιά και το σώμα τα έλαια μπορούν να ενυδατώσουν και να φροντίσουν αποτελεσματικά και τις απαιτήσεις  της επιδερμίδας του προσώπου. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας αλλά και την ηλικία μπορεί να επιλέξετε το φυτικό έλαιο που πραγματικά θα αναδομήσει την επιδερμίδα του προσώπου σας. Μήπως ήρθε η ώρα αν τα βάλετε στην ζωή σας;...

1. Πολλά φυτικά έλαια, όπως το λάδι argan, τα φρούτα του πάθους, και τα έλαια marula της Αφρικής, είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Το πρωί, κάνε απαλό μασάζ με μερικές σταγόνες σε καθαρό δέρμα, περιμένε δύο λεπτά, και στην συνέχεια εφάρμοσε την αντηλιακή σου ή το foundation, ως συνήθως.

2. Τα λάδια μπορούν να αποτρέψουν πιθανούς ερεθισμούς που προκαλούνται από ορισμένα αντιγηραντικά συστατικά. Τα λάδια argan, yangu και μποράντζα, όλα μειώνουν τις πιθανότητες φλεγμονής. Χρησιμοποίησε κάποιο για μετά το βράδυ για τις ανάγκες της αντιγηραντικής θεραπεία σου. Λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να καλύψουν το πρόσωπο και να ηρεμήσουν την επιδερμίδα σου.

3. Στα 30, οι ρυτίδες έχουν την τάση να γίνονται βαθύτερεσ, επειδή τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας είναι μειωμένα. Το φράγμα υγρασίας καταρρέει, και το δέρμα στεγνώνει. Οι περισσότερες κρέμες περιέχουν λίγο λάδι, αλλά δεν είναι αρκετό για να κάνει μια μεγάλη διαφορά στην απώλεια νερού. Επειδή έλαια όμως τα έλαια είναι λιποφιλικά περνούν από το λιπιδικό στρώμα του δέρματος πιο γρήγορα, προλαμβάνοντας την απώλεια νερού και ενυδατώνοντας την επιδερμίδα πιο αποτελεσματικά. Τα έλαια καρύδας είναι αρκετά ενυδατικά.

4.Εάν εφαρμόσεις ένα λάδι πριν την αντιγηραντική κρέμα σου, τα μόρια του πετρελαίου συμπεριφέρονται σαν μικροσκοπικοί δούρειοι ίπποι,ξεγελώντας το δέρμα και αφήνοντας τα ενεργά συστατικά-όπως την ρετινόλη, το γλυκολικό οξύ και την βιταμίνη C-βαθύτερα στο δέρμα και πιο κοντά στο να παράγουν το κολλαγόνο, χωρίς ωστόσο να ερεθίζεται η επιφάνεια.

Πως να τα χρησιμοποιείτε;


Το βράδυ μετά τον καθαρισμό σας και πριν από την κρέμα  σας χρησιμοποιήστε δυο τρεις σταγόνες λάδι προσώπου για να κάνετε ελαφρύ μασάζ με απαλές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Εκτός από ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα, θα σας χαρίσει και αίσθημα ευεξίας.


Μερικά εξαιρετικά προϊόντα:

Josie Maran  Argan oil 100%
Darphin  Chamomile
Darphin 8 Flower Nectar
L' Oreal Age Perfect Glow Renewal Facial Oil

The Body Shop Beautifying Oil Olive




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...