Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ;


Τι λέει το μακιγιάζ σου για τον χαρακτήρα σου;

Όλες μας λίγο- πολύ έχουμε ένα μακιγιάζ που επιλέγουμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας. Είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει, έχουμε κάνει αρκετό practice και το κυριότερο, νιώθουμε όμορφα κάνοντάς μας. Και αυτό με λίγα λόγια είναι το statement μακιγιάζ μας! Άλλες μπορεί να προτιμάμε τα έντονα χείλη, κάποιες άλλες τα smokey, κάποιες αγαπάμε οτιδήποτε φυσικό και πάει λέγοντας. Το πρόσωπο μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας και το μακιγιάζ μπορεί να δείξει στους άντρες αλλά και σε όλους πολλά στοιχεία για την προσωπικότητα μας.

 Πρατατιρώντας κάποιος το μακιγιάζ, τα μαλλιά μας αλλά και τα ρούχα που έχουμε επιλέξει μπορεί να καταλάβει κάποια βασικά σημεία από τον χαρακτήρα μας και αναλόγως να μας προσεγγίσει. Το μυστικό για μια επιτυχημένη εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει είναι η ισορροπία , το μέτρο και η αντίθεση και η σύνθεση τους. 

Το πως θα χρησιμοποιήσεις εσύ τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου ώστε να έχεις μια περιποιημένη εμφάνιση  σίγουρα θα αποκαλύψει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι.  

Πάμε να δούμε τα βασικά είδη μακιγιάζ ό που επιλέγεις  και τι μαρτυρούν για το το χαρακτήρα σου;  

Σου αρέσει να τονίζεις τις βλεφαρίδες σου! Μόνο!



Δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ κάθε μέρα, αλλά μεταξύ μας δεν σου κάνει και μεγάλη διαφορά! Εξάλλου, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να δείξεις την γυμνή σου επιδερμίδα στους άλλους όσο έχεις τα μάτια σου τονισμένα. Εξάλλου, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής! Μήπως είσαι πολύ συναισθηματική και απλώς το καμουφλάρεις με την άνεση που σε χαρακτηρίζει;

Σου αρέσει το catty eyes!



Το μακιγιάζ αυτό δεν πήρε τυχαία αυτό το όνομα! Είσαι ανεξάρτητη και ωφελιμίστρια με την έννοια ότι θέλεις να κερδίζεις από τις σχέσεις σου με τους άλλους, ειδεμή δεν υπάρχει λόγος να συναναστρέφεσαι μαζί τους. Επίσης, έχεις αρκετή υπομονή ως άνθρωπος προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου. Εξάλλου, πώς να εξηγήσουμε αλλιώς το γεγονός ότι τα πρωινά ξοδεύεις ώρες για να πετύχεις το τέλειο catty eyes;

Σου αρέσουν τα smokey eyes!




Δεν επιδιώκεις να είσαι το κέντρο της προσοχής αλλά δεν θα σε πείραζε κιόλας! Νιώθεις, δυναμική και  ελκυστική έχεις αυτοπεποίθηση αλλά δεν κάνεις επί τούτου πράγματα για να σε προσέξουν οι άλλοι. Σε ενδιαφέρει πρωτίστως να περνάς εσύ καλά!


 Σου αρέσει το φυσικό μακιγιάζ!



Ένα make up, λίγο concealer, μάσκαρα, ρουζ και ένα lip gloss είναι το μακιγιάζ που θα επιλέξεις όπου και αν πας! Δεν σου αρέσουν οι υπερβολές και οι ακραίες συμπεριφορές (είπαμε, το μακιγιάζ λέει πράγματα και για τον χαρακτήρα μας!) και τα έχεις πολύ καλά με τον εαυτό σου. 

Σου αρέσουν τα έντονα χείλη!



Είτε μιλάμε για καθαρό κόκκινο, είτε για φούξια, είτε για όποιο άλλο έντονο χρώμα, το σίγουρο είναι πως αν το statement μακιγιάζ σου είναι τα έντονα κραγιόν αυτό σημαίνει ότι σου αρέσει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και να τραβάς τα βλέμματα. Ένα έντονο κραγιόν είναι ένα έντονο κραγιόν (το λέει η λέξη!) και είναι δύσκολο κανείς να το αγνοήσει! Όμως, πέρα από αυτό ένα έντονο κραγιόν αποτελεί ένα μακιγιάζ από μόνο του το οποίο γίνεται με μια κίνηση, άρα αυτό ενδέχεται να σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος πρακτικός και σου αρέσουν οι εύκολες λύσεις!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...