Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!


Ποιο χρώμα κραγιόν ταιριάζει με τα μάτια σας!

Μπορείς με ένα κραγιόν και με μια μάσκαρα να είσαι άψογα μακιγιαρισμένη; Μα φυσικά φτάνει να ξέρεις πως να τονίσεις σωστά το χρώμα των ματιών σου. Είναι ένας εύκολος τρόπος να είσαι σικάτη και όμορφη κάθε μέρα!

Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να κάνεις τα μάτια σου να λάμψουν και να τονιστούν ακόμα περισσότερο και δεν έχει να κάνει με το πώς θα τα βάψεις.Το κραγιόν ή το ρουζ που θα επιλέξεις να φορέσεις μπορεί να δώσει μία λάμψη στα μάτια σου ακόμα και αν δεν τα έχεις βάψει καθόλου. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιείς στα χείλη σου το αντίθετο χρώμα από αυτό των ματιών σου.

Αν τα μάτια σου είναι καστανά έως και μαύρα παρόλο που το αντίθετο χρώμα είναι το μπλε και δεν μπορείς να βάψεις τα χείλη σου μπλε αν και είναι φέτος μια από τις εξστριμ τάσεις, υπάρχουν κραγιόν που είναι σε μπλε τόνους, όπως για παράδειγμα το ροζ σε τόνους μπλε (και όμως υπάρχει!)... 



Τα nude πάνε πολύ στα καστανά μάτια και στις πιο σταρένιες επιδερμίδες.



Το κόκκινο ταιριάζει άψογα με τα κάστανα μάτια και τα φωτίζει τέλεια!


Το καλοκαίρι αν έχεις λευκή επιδερμίδα τόλμα και το πορτοκάλι!





Αν τα μάτια σου είναι μπλε το αντίθετο χρώμα είναι το πορτοκαλί, το καφέ και οι χρυσές αποχρώσεις. Μπορείς επομένως να διαλέξεις ένα κραγιόν σε αποχρώσεις του πορτοκαλί.

Πορτοκαλί



Φούξια




 Ενώ και το κόκκινο  τριανταφυλλί  δίνει φως στα μάτια σου!




Αν τα μάτια σου είναι πράσινα το καλύτερο χρώμα για να τα κάνεις να λάμψουν είναι το μωβ. Φέτος  είναι η χρονιά σου! Μπορείς να επιλέξεις ένα κραγιόν στις αποχρώσεις του μωβ.



Φυσικά το κόκκινο κάνει πάλι την διαφορά!






Στα πράσινα σμαραγδί το ροζ είναι υπέροχο


Τα έντονα πολύ ματ χρώματα να ξέρετε φωτίζουν όλα τα χρώματα ματιών και το καλοκαίρι αν το χρώμα της επιδερμίδας ταιριάζει με αυτά σας συνιστώ να τα δοκιμάσετε!







Ποιες σκιές ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σας;



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...