Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

5 ΕΥΚΟΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ TO NUDE MAKE UP ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!


5  Εύκολα βήματα για το nude make up που αγαπούν οι  άντρες!


Αγαπημένο  make up look για όλες τις ώρες που οι άντρες το εκτιμούν! Το είδαμε σε πασαρέλες να κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό στο κόκκινο χαλί. Fashion bloggers  αλλά και οι πιο πολλοί celebrities επιλέγουν να φωτογραφίζονται με εντελώς φυσικό μακιγιάζ.

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας το λανσάρουν στις κολεξιόν τους και επομένως πρέπει να μάθεις και εσύ πώς να το πετυχαίνεις.Στο nude make up look τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπεζ, το καφέ μπεζ, το χρυσό και το λευκό.  

Βήμα 1ο...

Δώσε προσοχή στην βάση σου. Kαθάρισε το πρόσωπο σου, βάλε ενυδατική και μετά make up και πούδρα κόντα στα φυσικά σου χρώματα. Η BB και CC αγαπήμενες κρέμες μπορούν να σε σώσουν.Φρόντισε το αποτέλεσμα σου να είναι mut. To concealer  σου πρέπει να είναι φωτεινό αφού στόχος μας είναι το ξεκούραστο βλέμμα...



Βήμα 2ο

Για ρουζ επιλέξτε μία ανοιχτή απόχρωση σε terracotta.Ακόμα κάλυτερο; 
Ροδακινί:Στο show του Michael Kors είδαμε τα μοντέλα να φοράνε αυτό το υπέροχο, απαλό, ροδακινί ρουζ στα μάγουλά τους. Χαμογέλα και βάλε στα μήλα των μαγούλων σου ένα απαλό ροζ ή ροδακινί ρουζ. 





Βήμα 3ο

Εμφάση στα μάτια και στο καθαρό βλέμμα!  Για σκιά προτιμήστε μία μπεζ, ρόζ ανοιχτό ή μία χρυσή αν θέλετε πιο καλοκαιρινό στυλ και αν θέλετε προσθέστε ελάχιστο λευκό μολύβι στην εσωτερική πλευρά των ριζών των βλεφάρων σας.


Μαύρο μολύβι στην ρίζα των πάνω βλεφάρων για τονισμό του ματιού.Και χρυσό μολύβι ή λευκή σκιά στο κάτω βλέφαρο.




Βήμα 4ο

Στα χείλη σας οι σκούρες ή ανοιχτόχρωμες nude αποχρώσεις θα δώσουν την τελική πινελιά στο μακιγιάζ σας. 


Αν έχετε μεγάλα, εντυπωσιακά χείλη μπορείτε απλά να προσθέσετε lip balm. 



Βήμα 5ο

Τέλος στο συγκεκριμένο μακιγιάζ μπορείτε να μην προσθέσετε μάσκαρα αν δεν θέλετε ή να βάλετε ελάχιστη σε καφέ απόχρωση.Η και διάφανη που απλά γυρίζει και μακραίνει τις βλεφαρίδες.




Δείτε επίσης: Must σχέδια με πλεξούδες για στιλ που θα ξεχωρίζει!
9 Βήματα για τέλειο Smokey μακιγιάζ.


Staxtopouta



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...