Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

3 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ!



3 Στοιχεία που κάνουν μια γυναίκα αξεπέραστη για έναν άντρα!

Θέλεις να  γίνεις η γυναίκα της ζωής του; Να μην  θέλει να σε χάσει και αν τελικά εσύ τον χωρίσεις να μην σε ξεχάσει ποτέ .Τρία είναι τα βασικά στοιχεία μιας γυναίκας για τα οποία ένας άνδρας θα «κολλήσει» μαζί της, και μέσα σε αυτά δεν είναι ούτε το όμορφο πρόσωπο, ούτε το φιδίσιο κορμί  αυτά μάλλον αποτελούν το εισιτήριο για το πρώτο ραντεβού ή για μια ξεπέτα  και όλα αυτά σύμφωνα, σύμφωνα με το onmed.gr Αλλά πάμε να δούμε ποια είναια υτά τα 3 στοιχεία που θα στον σημαδέψουν για πάντα...

Αυτοπεποίθηση

Όταν η γυναίκα αισθάνεται καλά με τον εαυτό της, γίνεται πολύ όμορφη και κυρίως πολύ γοητευτική. Είναι ο αέρας που την περιβάλλει και η αύρα που την περιτριγυρίζει.Δύσκολο να της αντισταθείς και να μην πέσεις θύμα μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση. Αλλά δύσκολο επίτευγμα η αυτοπεποίθηση αφού σημαίνει πως έχει δουλέψει με τον εαυτό σου, ξέρεις ποια είσαι και τι σου αξίζει. Η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση είναι μαγικά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι άντρες στην γυναίκα της ζωής τους.

Ανεξαρτησία

Η γυναίκα που δεν ξεχνάει τα πάντα για έναν άνδρα και πορεύεται μαζί του, χωρίς να τον καταπιέζει, γίνεται σεβαστή. Οι άνδρες θέλουν να έχουν στο πλάι τους μια αξιοπρεπή γυναίκα.Μια γυναίκα που μπορεί να σταθεί μόνη της στα πόδια της. Που δεν τους έχει ανάγκη ούτε οικονομικά ούτε ψυχολογικά. Όσο πιο δυνατή είσαι όσο πιο ανεξάρτητη τόσο θα σε σέβεται περισσότερο και θα θέλει να περάσει την ζωή του μαζί σου. 


Αποφασιστικότητα

Τα «πέρα δώθε» στη σκέψη και στην πράξη, κουράζουν τους άνδρες. Θέλουν να νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι και να αποφασίζουν εκείνοι, αλλά όταν συναντούν μία αποφασιστική γυναίκα νιώθουν ασφάλεια. Βέβαια, δε χρειάζεται η γυναίκα να γίνεται αυταρχική ή τυραννική για να περνάει το δικό της.Τα ξεκάθαρα λόγια και οι πράξεις σας θα τον κάνουν να αισθανθεί πως είστε ένας άξιος σύντροφος. Τώρα αν με τα λάθη του σας χάσει ένα να ξέρετε δεν θα σας ξεχάσει ποτέ!


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...