Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΠΕΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ!


Πες τέλος στην κυτταρίτιδα με προϊόντα που κάνουν θαύματα!

Κυτταρίτιδα! Mιά κατάρα που έπεσε στην γυναίκα από εκείνη την στραβή της Εύας με το μήλο. Μας βασανίζει όλες ακόμα και αυτές που κοπανιούνται στο γυμναστήριο και στην ζουμπά αλλά έστω και λίγη κυτταρίτιδα την έχουν.

Ήρθε η άνοιξη και εσύ ψάχνεις τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για να απαλλαγείς μια και καλή από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος πριν το καλοκαίρι;Μην σε πιάνει πανικός!

Βρήκαμε για εσένα τους πιο δυνατούς σύμμαχους για να καταπολεμήσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να αποκτήσεις  σφριγηλή επιδερμίδα πριν ακόμα ψάξεις για το τέλειο μαγιό.


Δες τα αγαπημένα μας προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις άμεσα την κυτταρίτιδα!


Celludestrock serum flash, Vichy:...


Ο 1ος ορός που «ξανασμιλεύει» το σώμα σε 14 ημέρες! Υπόσχεται ορατό αποτέλεσμα από την 1η κι όλας εφαρμογή και άμεσα αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Απορροφάται άμεσα, είναι εύκολος στη χρήση και αποτελεί την πρώτη μας επιλογή για εγγυημένα αποτελέσματα ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.





Body Slim, Lierac:

Δρα στοχευμένα στο αποθηκευμένο λίπος και την επίμονη κυτταρίτιδα, έχει υπέροχη σύνθεση που απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως κάνοντας πιο απαλή την επιδερμίδα. Έχει άμεσα αποτελέσματα, από την 1η κι όλας εβδομάδα εφαρμογής.




Ορός σμίλευσης Q10, Nivea:

Ο ορός σμίλευσης της αγαπημένης μας σειράς Q10, λειτουργεί αρμονικά με την επιδερμίδα, την αφήνει αισθητά πιο αναζωογονημένη, βελτιώνει τη σφριγηλότητα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας αισθητά και αποτελεσματικά.




Ολοκληρωμένη περιποίηση από την Dove:

Η ολοκληρωμένη σειρά της Dove υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα!




Firming nourishing body lotion: Για ελαστικότητα και απαλή επιδερμίδα από τις πρώτες 24 ώρες.
Perfect Curves Intensive Firming Serum: Για βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού σε λιγότερο από 4 εβδομάδες.
Shape Up Firming Cream: Για πιο σμιλευμένη σιλουέτα σε 1 εβδομάδα!

Θεραπεία σύσφιξης κοιλιάς και γλουτών, Somatoline Cosmetic:

 Η αγωγή της Somatoline Cosmetic μειώνει έως και 3,6 cm σε 4 εβδομάδες. Ειδικά μελετημένη για να αδυνατίζει και να σμιλεύει την περιοχή της κοιλιάς και των γοφών, υπόσχεται εγγυημένο αποτέλεσμα.  




Απολεπιστηκό- αντικυτταριδικό σαπούνι «Αφροδίτη», Fresh Lines:


Η πιο φυσική λύση, ιδανική ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Το σαπούνι «Αφροδίτη» είναι χειροποίητο με κουκούτσι αμυγδάλου και λούφα, που αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα. Είναι εμπλουτισμένο με καφεΐνη και φύκια, που είναι γνωστά για τη λιποδιαλυτική τους δράση. Προσφέρει αποτοξίνωση και αναζωογόνηση για όλους τους τύπους επιδερμίδας.



Body Shape, Apivita:

Scrub σώματος με αντιοξειδωτική δράση. Αποσυμφορεί και τονώνει την κυκλοφορία ενώ έχει λιπολυτική δράση και καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα!



Lift Minceur, Clarins:

All time classic συνταγή για να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα από τα πρώτα της στάδια μέχρι και τα πιο επίμονα σημάδια όψης φλοιού πορτοκαλιού! Το μυστικό; Η καθημερινή εφαρμογή και οι στάνταρ κυκλικές κινήσεις μασάζ για να αποκτήσεις λεία και σφριγηλή επιδερμίδα!



  Size One Celluless, Power Health:

Η κρέμα Size One Celluless είναι ειδικά μελετημένη για τις περιοχές που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική όψη «φλοιού πορτοκαλιού» και σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει και να προλαμβάνει τους παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνισή της. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη σύσφιξη της επιδερμίδας, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και μειώνει το πρήξιμο.




Cellufight!, Bioten:

Περιέχει Guarana, θαλάσσια φύκια και μαύρο πιπέρι και δρα στοχευμένα στη μείωση λίπους, τη σύσφιξη της επιδερμίδας και την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας. Το μαύρο πιπέρι αλλά και η καφεΐνη που περιέχει το Guarana «ξυπνάνε» τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής και τονώνουν τη μικροκυκλοφορία, ενώ τα φύκια ενισχύουν τη λιποδιαλυτική δράση του προϊόντος.




 Δείτε επίσης: Σπιτικό Scrub από καφέ και διαλύστε την κυτταρίτιδα μια για πάντα!
5 Καθημερινές συνήθειες που διώχνουν την κυτταρίτιδα!






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...