Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

4 ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ!!






4 Βασικά αντρικά προβλήματα και η λύση τους!!

Ποια είναι τα  προσόντα ενός άντρα  και πόσο παίζουν ρόλο; Μήπως τα δυνατά του χαρακτηριστικά αποτελούν ενίωτε και θέμα; Η ψυχολογία παίζει ρόλο; Πάμε να δούμε 4 συχνά προβλήματα αλλά και την λύση τους…

1. Είναι πολύ μεγάλο.

Η λύση: Αν είναι αρκετά παχύ είναι προτιμότερο να είσαι εσύ αυτή που θα  ελέγχει την ταχύτητα. Αρά η καλύτερα είναι να είσαι από πάνω και παράλληλα θα ξαπλώνεις προς το μέρος του για να βρεις τη σωστή γωνία. Σημαντικό στοιχείο επίσης για να επιτύχεις την απόλυτη χαρά είναι το μαγικόλιπαντικό. Αν είναι μεγάλος σε μήκος τότε το χέρι στη βάση θα βοηθήσει ώστε στη "μεγάλη είσοδο" για να περιορίσει το μέγεθος. Ακόμη απέφυγε την αυτόνομη διοίκηση και τα απότομα μην πάθουμε και τίποτα!

2. Έχει μικρό 

Η λύση: Οι επιστήμονες κατέληξαν μετά από έρευνες πως το μικρό  δεν επηρεάζει την ευχαρίστηση. Αυτό, όμως, που παίζει ρόλο είναι το πώς το διοικεί. Οι κυκλικές κινήσεις αφού δημιουργούν την αίσθηση της "πληρότητας".

3. Είναι πολύ γρήγορος

Η λύση: Φυσικά το θέμα ψυχολογία παίζει και εδώ το ρόλο του. Η ψυχική ηρεμιά και το άγχος μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει ηρεμία και καθόλου πίεση από την μεριά μας. Το θέμα και εδώ είναι στα χέρια σου αλλά και στο θέμα του γιατρού.Για να βοηθήσεις την κατάσταση μείωσε την ταχύτητα του, ανεβαίνοντας πάνω του και κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Πες του ακόμη πόσο λατρεύεις να το κάνετε αργά για να καταλάβει τι θέλεις. Μερικές φορές όμως είναι ζήτημα ιατρικό που με κατάλληλη αγωγή βλέπεις βελτίωση.

4. Είναι πολύ αργός

Η λύση: Για να μειώσεις το άγχος και την πίεση που νιώθει ο ίδιος, μεγάλωσε την διάρκεια των παιχνιδιών πριν το μοιραίο. Αυτό θα επισπεύσει τη δική του επιθυμία να ασχοληθεί και  με εσένα  αλλά και να φθάσει και εκείνος στην κορυφή του βουνού στην ώρα του. Το σωστό timing εδώ είναι το κλειδί.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...