Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΚΑΝΤΕ ΤΟ MUST ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΝΑΙL ARTIST ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΒΟΥΡΑ


Κάντε το  must μανικούρ που μας προτείνει η nail artist Φιλίππα Κάβουρα 


Το ροζ,το χρυσό μεταλλικό αλλά και τα trucks  είναι must τάσεις για αυτή την Άνοιξη. Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα περιποιημένα νύχια αλλά πολλές φορές όταν προσπαθούμε να κάνουμε μανικιούρ στο σπίτι μόνες μας το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί πλήρως.  Αλλά το μεγαλύτερο θεματάκι μας είναι  πως το μανικιούρ δεν μας κρατάει πολύ στα νύχια μας. Ένα απλό μανικιούρ δεν μας κρατάει όσο θα θέλαμε ακόμα και αν το προσέχουμε υπερβολικά.Για αυτό και τις περισσότερες γυναίκες τις έχει κερδίσει το σελακ αλλά και το  gel .  






Η αγαπημένη μου τεχνίτρια, εκπαιδευτικός και expert nail artist Φιλίππα Κάβουρα  θα μας δείξει βήμα βήμα πως θα κάνουμε το πιο hot μανικιούρ για την εποχή. Το ροζ παστέλ, τα trux , το glitter και τα foil συνδυάζονται τέλεια και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Μπορείτε να το πετύχετε με απλό μανό στο σπίτι σας μόνες σας ή  για κάτι πιο μόνιμο  να το ζητήσετε στο επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ.









Πάμε να δούμε  το  μανικιούρ  Staxtopoutes  μου βήμα βήμα..

1. Κάνουμε τα βασικά για να δώσουμε σχήμα με την λίμα και να απαλλάγουμε από τα πετσάκια και βάζουμε top coat  δείτε εδώ:10+1Tips της Nail Artist Φιλίππας Κάβουρα για επαγγελματικό μανικιούρ στο σπίτι!

2. Βάφουμε τα νύχια μας με το ροζ χρώμα που επιλέξαμε  και πρι να περιμένουμε να στεγνώσει ρίχνουμε και το glitter σε όσα νύχια θέλουμε.


3. Περιμένουμε  λίγο να στεγνώσει, βάζουμε λίγη ειδική κόλα σε ένα ξύλακι και την τοποθετούμε στην μέση της περίπου του νυχιού μας και τοποθετούμε το trux. Δεν χρειάζεται αν το πιέσετε πολύ και προσοχή δεν περνάμε top coat πάνω από τα trux γιατί χαλάει το χρώμα τους.



4. Βάζουμε την ιδική κόλλα για foil και περιμένουμε λίγο να στεγνώσει.(Βλέπε οδηγίες κόλλας) Ταμπονάρουμε το νύχια που θέλουμε με το foil.




5. Σφραγίζουμε με γυαλιστικό top coat.


Την Φιλίππα Κάβουρα (Εκπαιδεύτρια)  Face Book:Filippa Kavoura Nail Artist (ExtremeBeauty)
τηλ. 6975718101
Kαι στην σχολή all M cosmetics : Mace up academy and nails academy


Δείτε επίσης: Μάθε πως θα αφαιρέσεις  μόνη σου το ημιμόνιμο μανικούρ!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...