Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

3 ΠΑΝΕΥΚΟΛΕΣ ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ!


3 Πανεύκολες σπιτικές οικονομικές κρέμες προσώπου που κάνουν θαύματα!

Θέλεις να έχεις δέρμα ενυδατωμένο και να σβήσεις μικρό ρυτιδούλες που σε χαλάνε; Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις τις φυσικές κρέμες; Είναι εύκολες να τις κάνεις μόνη σου, είναι χωρίς συντηρητικά και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει. Σήμερα σας έχουμε 3 κρέμες φυσικές με οικονομικά υλικά που μπορείτε εύκολα να κάνετε μόνες σας στο σπίτι. Προσφέρουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία, καταπολεμούν τις ρυτίδες και χαρίζουν ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Η επιδερμίδα σας μένει λεία, απαλή και ενυδατωμένη πάμε να τις δούμε ;

Αντιγηραντική κρέμα με μήλο

Υλικά:1 μήλο χωρίς κουκούτσια και φλούδες...

1 φλ. ελαιόλαδο

1/2 φλ. ροδόνερο

Εκτέλεση:

Πολτοποιήστε το μήλο μαζί με το ελαιόλαδο. Τοποθετήστε το μείγμα σε μπεν μαρί και, σε χαμηλή θερμοκρασία, ανακατέψτε το να ζεσταθεί. Αφού δέσει το μείγμα, ρίξτε το ροδόνερο και αφήστε το για λίγα λεπτά ακόμα στο μπεν μαρί. Αδειάστε την κρέμα σε ένα καθαρό δοχείο και φυλάξτε την στο ψυγείο.
Το μήλο περιέχει βιταμίνες Α και C οι οποίες συντελούν στη φυσική διέγερση του κολλαγόνου και δίνουν απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα. Έτσι, λοιπόν, θεωρείται ισχυρό αντιοξειδωτικό, τονωτικό και αντιγηραντικό!


Αντιρυτιδική κρέμα με βούτυρο κακάο, βερίκοκο και σησαμέλαιο

Υλικά:

1 κ.σ βούτυρο 1 κακάο
1/2 κ.σ. μέλι
2 σταγόνες έλαιο βερίκοκου
2 σταγόνες λάδι σησαμέλαιο


Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ αναμείξτε τα υλικά και ανακατέψτε μέχρι να γίνουν μια πολύ καλή κρέμα. Απλώστε στο πρόσωπό σας απαλά με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σας και αφήστε την μέχρι να "απορροφηθεί".

Το βούτυρο κακάο περιέχει αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες ενώ βοηθάει στην εξάλειψη των ουλών, διαφόρων σημαδιών, των μαύρων κύκλων και φυσικά των ρυτίδων.


Αντιγηραντική κρέμα με καστορέλαιο και πορτοκάλι

Υλικά:

5 πράσινα σταφύλια
1 κ.γ. φρέσκο χυμό λάιμ
1 κ.γ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι
1 κ.σ. καστορέλαιο

Εκτέλεση: 

Πολτοποιείστε τα σταφύλια. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο. Διατηρείτε και στο ψυγείο για λίγες μέρες σε ένα δοχείο με καπάκι.
Το καστορέλαιο έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και θεωρείται ως ένα από τα πιο καλά δραστικά συστατικά σπιτικών κρεμών για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος.


Πηγή:Filenades.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...