Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ; ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ;


Μήπως σε φλερτάρει; Τι ζώδιο είπαμε είναι;

Θα θέλατε να ξέρετε εάν το αντικείμενο του πόθου σας ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς; Το παιχνίδι του φλερτ αποκαλύπτει πολύτιμες πληροφορίες για τις προθέσεις του, αρκεί να ξέρετε να τις... διαβάσετε! Ο παρακάτω οδηγός φλερτ σας βοηθά να αναγνωρίσετε «τα νοήματα» πίσω από τις λέξεις και να αναλύσετε τις πληροφορίες που σκορπά φλερτάροντας το υποψήφιο ταίρι σας!

Κριός

Ο τρόπος που φλερτάρουν οι Κριοί είναι ευθύς. Περνούν αμέσως στα κοπλιμέντα για την όμορφη όψη, τα μάτια ή τα μαλλιά σας και περιμένουν άμεση ανταπόκριση, γιατί ως γνωστόν, είναι οι πιο ανυπόμονοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου. Πριν προλάβετε να το σκεφτείτε, θα σας προτείνουν ραντεβού. Αν δεχτείτε, μην περιμένετε να αλλάξετε καν ρούχα, γιατί θα επιμένουν να ξεκινήσετε αμέσως! Συμβουλή: μην ενδώσετε άμεσα μόλις καταλάβετε το ενδιαφέρον του Κριού. Παιδέψτε τον λίγο γιατί ο Κριός τρελλαίνεται για τις προκλήσεις!

Ταύρος

Ο Ταύρος παθιάζεται έντονα με το αντικείμενο του πόθου του και αυτό αντικατοπτρίζεται αμέσως στη συμπεριφορά του. Επιθυμεί άμεση αποδοχή και γίνεται πολύ διεκδικητικός εάν αντιληφθεί ότι σας πολιορκεί και δεύτερο άτομο! Ο Ταύρος απαιτεί την προσοχή σας και αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί του, θα πρέπει να του την προσφέρετε και με το παραπάνω! Μετά από αυτό δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτε!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος αρέσκεται να προσελκύει την προσοχή με ανορθόδοξες μεθόδους και εκκεντρικές συμπεριφορές. Γενικότερα αντιδρά απρόβλεπτα. Τη μια στιγμή δίνει την εντύπωση του "καλού παιδιού" και την άλλη φέρεται με τρόπο... σκανδαλιστικό! Παίζει το ερωτικό παιχνίδι χτυπώντας "μια στο καρφί και μια στο πέταλο" και αυτή ακριβώς η συμπεριφορά αποτελεί ένδειξη ότι ενδιαφέρεται να προχωρήσει μαζί σας. Απολαύστε το περίεργο αυτό ερωτικό παιχνίδι χωρίς να πανικοβάλεστε και μην ξεχνάτε ότι έχετε να κάνετε με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και παράξενα ζωδια του κύκλου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί αρχικά να δείχνει ντροπαλός και συνεσταλμένος, όταν όμως αντιληφθεί το ενδιαφερον σας γίνεται ευθύς και τολμηρός. Ετσι, μην παραξενευτείτε εάν ξαφνικά σας ρωτήσει μέχρι που μπορείτε να φτάσετε σε αυτό το ραντεβού ή σας προτείνει να σας φιλήσει. Μπορεί το στυλ του να μην είναι τόσο ρομαντικό όσο άλλων ζωδίων, όμως πρόκειται για ένα ζώδιο που αγαπά να σας ακούει, μοιράζεται τους προβληματισμούς σας και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Λέων

Ο Λέοντας είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου και ως τέτοιον απαιτεί να του φέρεστε! Επιζητά να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και το καταφέρνει με την εκκεντρική και εύθυμη συμπεριφορά του. Όταν το χιούμορ του στοχεύει εσάς, να είστε σίγουροι ότι ενδιαφέρεται και με το παραπάνω! Αφήστε τον να καθοδηγήσει το παιχνίδι του φλερτ διαφορετικά θα τον κάνετε να χάσει το ενδιαφέρον του. Συμβουλή: μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα πριν σας αποδείξει ότι ενδιαφέρεται. Το παιχνίδι του φλερτ τον εξιτάρει και μπορεί να το συνεχίζει ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεται ουσιαστικά για εσάς.

Παρθένος

Οι εγκεφαλικοί Παρθένοι σπαταλούν όλη τους την ενέργεια στη διαδικασία του φλερτ, αφήνοντας ανάμεικτες εντυπώσεις για τις προθέσεις τους και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ερωτισμού και ασάφειας. Οπότε να είστε έτοιμοι/ -ες για μια τέτοια προσέγγιση! Πότε ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς; Μόλις αρχίσουν να μοιράζονται μαζί σας τα μελλοντικά τους σχέδια, ένδειξη ότι επιθυμούν να σας συμπεριλάβουν σε αυτά. Αγγίξατε την ευαίσθητή τους χορδή, οπότε προχωρήστε!

Ζυγός

Ο Ζυγός βρίσκει το νόημα της ζωής του σε μια σχέση. Θα σας προσεγγίσει μιλώντας σας για τις παλιότερές του αγάπες και αφήνοντας υπονοούμενα για «μια ιδανική μελλοντική σχέση». Στο φλερτ αποδεικνύεται δύσκολος παίκτης και καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί μαζί του γιατί ξεγελά εύκολα. Εάν αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για το παρελθόν σας, να είστε σίγουροι ότι είναι έτοιμος να περάσει στο επόμενο στάδιο μαζί σας. Οσο πιο καλός ακροατής, τόσο πιο γοητευμένος είναι από εσάς. Οπότε… εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία!

Σκορπιός

Το φλερτ με το Σκορπιό είναι παιχνίδι για γερά νεύρα! Είναι πολύ αισθησιακός και δυναμικός και δύσκολα θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το ερωτικό του κεντρί εάν αποφασίσει να σας χτυπήσει! Το έντονο υπνωτικό του βλέμμα σε συνδυασμό με την αποκάλυψη κάποιου προσωπικού του μυστικού αποτελούν ενδείξεις ότι σας έχει βάλει στόχο! Το επόμενο βήμα είναι να σας προσκαλέσει σε κάποιο αγαπημένο του μέρος, αισθησιακό και μυστηριακό όπως και ο ίδιος, με στόχο να σας απομονώσει και να σας αποκαλύψει περισσότερα για τον χαρακτήρα του.

Τοξότης

Οι Τοξότες ξεκινούν το παιχνίδι του φλερτ με κάθε αφορμή, όμως σπάνια οι προθέσεις τους είναι σοβαρές. Κι αυτό γιατί όλα για τους παιχνιδιάρηδες Τοξότες είναι ένα παιχνίδι! Αν θέλετε να προχωρήσετε μαζί τους, αφήστε τους να νομίσουν ότι έχουν το επάνω χέρι στο ερωτικό παιχνίδι και αργότερα, που η εμπιστοσύνη αναμεταξύ σας θα έχει αποκατασταθεί, εκδηλωθείτε!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα σας δείξει το ενδιαφέρον του μιλώντας σας για τα μελλοντικά του σχέδια, επαγγελματικά ή προσωπικά, περιγράφοντας το σπίτι των ονείρων του και τη ζωή που θα ήθελε να έχει. Το στυλ του είναι λιγότερο ρομαντικό απ΄όσο άλλων ζωδίων, όμως αυτός είναι ο τρόπος του να σας προσεγγίσει και να σας δείξει ότι σας θέλει στη ζωή του. Οι ενδείξεις είναι απλές και ξεκάθαρες, οπότε εάν τις έχετε, προχωρήστε!

Υδροχόος

Πρόκειται για έναν συναρπαστικό και απρόβλεπτο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου. Εάν κατορθώσετε να τραβήξετε την προσοχή του με κάποιο θέμα που τον ενδιαφέρει, να είστε σίγουροι/-ες ότι θα τον δείτε να μάχεται για να σας κατακτήσει! Οι Υδροχόοι αγαπούν να συνδυάζουν το φλερτ με ποικίλες συζητήσεις γύρω από την πολιτική, τη φιλοσοφία ή την τέχνη, και συχνά αλλάζουν τη συζήτηση προς αυτή την κατεύθυνση. Μην νιώσετε έκπληξη πάντως εάν ξαφνικά, και ενώ ανταλλάζετε απόψεις περί τέχνης, σας εκδηλώσουν την ερωτική τους επιθυμία. Οπως είπαμε και στην αρχή, είναι... απρόβλεπτοι!

Ιχθείς

Οι αυθόρμητοι και ενστικτώδεις Ιχθείς σπάνια ακολουθούν κάποιο σχέδιο ή στρατηγική για να προσεγγίσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Εάν λοιπόν θέλετε να τους δείτε να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, φροντίστε να τους δώσετε ενδείξεις του ενδιαφέροντός σας. Διαφορετικά, η συζήτηση θα συνεχίσει γενικά και αόριστα, μέχρι να επέλθει ο κορεσμός. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και δεν θα χάσετε!






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...