Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

OI TOP ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014




Οι Top τάσεις σε κουρέματα και στιλ μαλλιών Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014

Οι τάσεις στα κουρέματα αυτή τη σεζόν σε προσκαλούν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να τολμήσεις την αλλαγή.Σας αρέσουν τα μακριά ίσια μαλλιά ; Τα μακριά και κυματιστά μαλλιά είναι must. Τα μακριά μαλλιά είναι αυτά που κυριάρχησαν σχεδόν σε όλες  τις πασαρέλες .  Τα σγουρά πολύ μαλλιά δίνουν την θέση τους στους ελαφρούς κυματισμούς των μακριών αλλά και μεσαίων κουρεμάτων. Τα κοντά κουρέματα και φέτος στην μόδα. Τα Pixie παραμένουν κλασική αξία ενώ το ξύρισμα από την μια πλευρά είναι πλέων must. 

Πως σας φαίνεται το μπομπαρισμένο καρέ μαλλί; Τα ασύμμετρα καρέ ;Ναι το καρέ είναι και πάλι της μόδας, μη σας πω πως δεν φεύγει ποτέ. Αν βαρεθήκατε το ξανθό και θέλετε πιο καστανές και ζεστές αποχρώσεις φέτος είναι η χρονιά σας. Το κόκκινο παραμένει και το καλοκαίρι must.  Πάμε να δούμε μερικά κουρέματα και στυλ... 

Ίσια μακριά μαλλιά

Τα μακριά ίσια μαλλιά φέτος είναι must. 


Μακριά με χωρίστρα στην μέση ή στο πλάι.




Wet look


Ponytails



Κυματιστά  μαλλιά 

Τα πολύ σγουρά μαλλιά δίνουν την θέση τους στα κυματιστά μακριά αλλά και μέσαι. Τα μαλλιά γοργόνας είναι για αυτή την σεζόν must. Kαστάνα, ξανθά κόκκινα σε μακριά ή μεσαία ή καρέ  μήκη  τα ατημέλητα κυματιστά δίνουν αέρα και κίνηση.








Pixie haircuts

Τα κοντά αντρικά μαλλιά είναι πάλι στην μόδα. Αν έχετε Staxtopoutes  μου τι σωστές αναλογίες στο πρόσωπο για κοντό αγορέ κούρεμα τότε αυτή είναι η σεζόν που πρέπει να πείτε ναι στην αλλαγή! Το κοντό αγορίστικο pixie style κούρεμα είναι η ιδανική λύση για εσένα που δεν τα πας καλά με τη βούρτσα και το πιστολάκι αλλά θέλεις να μαγνητίζεις τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση.Όποιο και αν είναι το σχήμα προσώπου σου, τα κοντά αγορίστικα μαλλιά με ανέμελο χτένισμα,  θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου αρκεί να επιλέξεις την κατάλληλη φράντζα ή αφέλεια ανάλογα με το πρόσωπό σου.









Ασύμμετρα

Αγαπημένο μου και δοκιμασμένο ασύμμετρα κούρεμα!  Αν αγαπάτε τις προκλήσεις και είστε απόλυτα σίγουρες για την θηλυκότητα σας  τότε τολμήστε το. Είναι ένα κούρεμα για γυναίκες με αυτοπεποίθηση που έχουν ξεπεράσει τα κλισέ και τους αρέσει να μην στήνονται για ώρες στον καθρέπτη. Το μυστικό για αυτό το κούρεμα. Άψογο πρόσωπο. Πρόσωπο που και χωρίς  make up είναι έντονο και ιδιαίτερο. Αν παίξετε με χρώμα στα μαλλιά τότε προσέξτε το αποτέλεσμα. Με καστανό, ξανθό, μαύρο χρώμα μπορείτε να έχετε πιο ήσυχο αποτέλεσμα ενώ με έντονο χρώμα και συνδυασμούς  αμέσως πάτε σε πιο punk Look.












Bob mania

Όσοι αγαπάνε το καρέ με όγκο φέτος μπορούν να επιστρέψουν στην παλιά αγαπημένη κλασική γραμμή.  Αν το πρόσωπο σας είναι οβάλ τότε  το κούρεμα αυτό  καλύτερα να μην το τολμήσετε. Σε στρογγυλά πρόσωπα το κούρεμα μπορεί να  σας αναδείξει  και σε στιλιστική ντίβα. Αν το πρόσωπο σας είναι με γωνιές στυλ Victoria Beckham τότε το κούρεμα σας πάει γάντι. Μπορείτε να έχετε φράντζα, μακρύ πιο μπροστά και να κονταίνει πίσω αλλά και τις αγαπημένες αφέλειες.










Μεσαίο μήκος 

Κλασικό κούρεμα . Δίνει όγκο και κίνηση . Φέτος κάντε την διαφορά. Παίξτε με το κόκκινο χρώμα, το καστανό με πιο ανοιχτές διαφάνειες. Με σκούρα ρίζα και πιο ανοιχτό στις άκρες ακόμα και με το αγαπημένο μας ombre.



















Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...