Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

5 ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ!


5 Ενδείξεις που σε γουστάρει ο κολλητός σου!

«Δεν υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας» θα σου πουν οι οκτώ στους δέκα ανθρώπους, αν θέσεις το ερώτημα. Ο δε κολλητός μου θα σου πει:" Στα φιλικά παιχνίδια μπαίνουν τα καλύτερα γκολάκια" Αν τα φτιάξαμε ποτέ; Φυσικά και τα φτιάξαμε! Πήγε στην αρχή καλά, μετά τσακωθήκαμε, βαρεθήκαμε, κόψαμε την καλήμερα και μετά επιστρέψαμε δυναμικά και ειλικρινά στην αρχική μας κατάσταση, αυτής της μιας απλής παραδοσιακής φιλίας μεταξύ άντρα και γυναίκας.

Τώρα αν με ρωτήσεις αν το έχω μετανιώσει θα σου απαντήσω από καρδιάς πως όχι και αυτό απλά γιατί ξέρω πως δεν υπάρχουν μεταξύ μας απωθημένα!

Μεταξύ δύο φίλων πάντα υπάρχει εκτίμηση, χημεία, αγάπη  και έτσι  πάντα θα πάλλεται κάτι τις το παραπάνω μεταξύ ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, μια έλξη, μια …αλληλοεπίδραση τέλος πάντων – αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί αυτό τη φιλία τους! 

Το να νιώθεις ένα ερωτικό σκίρτημα ξαπλώνοντας αγκαλιά με τον κολλητό σου, δεν είναι έγκλημα. Αποδέξου του, ή απλά μην ξαπλώσεις…Τι γίνεται όμως όταν δεν ξέρεις πώς σε βλέπει ο άλλος;

Είτε σου αρέσει ο κολλητός είτε όχι, καλό είναι να είσαι σε θέση να καταλάβεις τα σήματα που σου στέλνει, για να μπορέσεις να ενδώσεις στα βέλη του ή να τα αποφύγεις ευγενικά. 

Ακολουθούν, λοιπόν, πέντε ενδείξεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι ο καλύτερός σου φίλος σε γουστάρει:

Δεν πολυρωτάει για το αγόρι σου. Ξέρει πώς τον λένε, τι δουλειά κάνει και μέχρι εκεί. Δεν έχει καμία όρεξη να κάτσει να δει ποδόσφαιρο μαζί του, ούτε και να ακούσει τη γνώμη του για το ποιος θα επικρατήσει στις δημοτικές εκλογές. Μπορεί και να μη στο πει ποτέ – παρατήρησέ το μόνη σου.

Σου λέει πως σε βλέπει στον ύπνο του. Ρώτα τον σε τι ακριβώς περιστατικά και καταστάσεις σε βλέπει. Η τάση των αντρών να φαντασιώνονται την κολλητή τους είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, έστω κι αν τις περισσότερες φορές παραμένει ανομολόγητη στα πιο κρυφά μυστικά τους.

Σε ακουμπάει συνεχώς. Δε μιλάμε για χειραψίες. Πότε σου πιάνει το μπράτσο, πότε στηρίζεται στο γόνατό σου και πότε σε σφίγγει πάνω του για να σου δείξει πόσο σ’ αγαπά. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι. Κράτα επίσης αποστάσεις…

Σου μιλάει συνέχεια για τις  εμπειρίες του. Κολλητούς δεν έχει; Γιατί θέλει να ξέρεις κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια; Μήπως επειδή θέλει να σε κάνει να σκεφτείς πώς θα ήταν αν πήγαινες μαζί του;

Επιδιώκει συνέχεια να μένετε οι δυο σας. «Δεν είμαι για πολλά απόψε, προτιμώ κάτι χαλαρό, καμιά ταινία στο σπίτι, καμιά βόλτα με το αμάξι…» τον ακούς να επαναλαμβάνει όποτε κανονίζετε να βγείτε με την παρέα. Θυμάσαι την τελευταία φορά που ήταν για κάτι «έντονο»;


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...