Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

20+ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!




20+ Ασύμμετρα κουρέματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Μακρύ και κοντό μαζί . Ασύμμετρα κουρέματα είναι η νέα λατρεία που μας προκαλεί να την δοκιμάσουμε! Δίνουν στυλ, γραμμή και τονίζουν την προσωπικότητα σου! Όσες δεν το τόλμησαν έως τώρα, φέτος θα μπουν σίγουρα στον πειρασμό. Τα ασύμμετρα κουρέματα είναι τα κουρέματα που έχουν διαφορετικά μήκη μαλλιών στην κάθε πλευρά του κεφαλιού και αποτελούν ένα μοντέρνο και πρωτοποριακό στιλ που προσδίδει τύπο, κομψότητα και χάρη στη γυναίκα. Χαρακτηρίζονται από το μοντέρνο στιλ τους αλλά και από τον τύπο που προσδίδουν στη γυναίκα.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν ένα ασύμμετρο κούρεμα κατάλληλο για την προσωπικότητά τους και την ιδιοσυγκρασία τους. Άλλωστε πρόκειται για μια τάση της μόδας που φαίνεται να κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο. Για το 2014, τα ασύμμετρα κουρέματα είναι πιο κομψά από ποτέ και εκτοξεύουν τη γυναικεία γοητεία και ομορφιά σε άλλα επίπεδα.

Η  Staxtopouta σας έχει όλες τις τάσεις της μόδας στα ασύμμετρα κουρέματα για το 2014.Φοβάστε πως δεν σας ταιριάζουν; Και όμως θα βρείτε το μήκος και το στυλ που θα σας κολακεύσει!Πάμε να δούμε κουρέματα;

Τα ασύμμετρα κουρέματα ταιριάζουν σε γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν αλλά και που τολμούν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους. Αν είστε αρκετά συντηρητική τότε ίσως θα πρέπει να τα αποφύγετε. Αν από την άλλη πλευρά θέλετε να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα στην εμφάνισή σας, τότε ίσως θα πρέπει να το σκεφτείτε.


Το παίξιμο με τα χρώματα και τις αντιθέσει μπορεί να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το κούρεμα σας! Τολμήστε το χρώμα!
























Δείτε επίσης: Οι Top τάσεις σε κουρέματα και στιλ μαλλιών Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014
20 +Ανοιξιάτικα στα νύχια που πρέπει να κάνεις!!
Οι 10 εντολές για υπέροχο χρώμα στα μαλλιά σας!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...