Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

TZHN ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ 70'S LOOK





Tζην καμπάνα και πως να κάνεις τέλειο 70'S LOOK!

Επιστροφή στα 70’s με τον πιο μοντέρνο τρόπο! 

Η καμπάνα κάνει δυναμικό comeback αυτή την άνοιξη και ανανεώνει την γκαρνταρόμπα και το στυλ μας με μια retro αισθητική που παραμένει η πιο θηλυκή επιλογή!

Το τζην καμπάνα όχι μόνο θα δώσει νέο αέρα στα casual look σου, αλλά θα μεταμορφώσει τη σιλουέτα σου κάνοντας τη να δείχνει πιο μακριά και αδύνατη.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις για να υιοθετήσεις την τάση είναι ότι απαραίτητα πρέπει να φορέσεις την καμπάνα σου με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Επέλεξε τις άνετες πλατφόρμες σου για καθημερινά σύνολα ή τα στιλάτα pumps σου για πιο κομψές εμφανίσεις και απογείωσε το Look σου με ένα λευκό πουκάμισο, ένα φλοράλ τοπ ή το αγαπημένο σου τζάκετ.

Tα καπέλα τα γυαλιά και τα κοσμήματα κάνουν την διαφορά!

Tα κοσμήματα που θα φορέσεις θα υπογραμμίσουν το στυλ σου ακόμα περισσότερο για αυτό μην φοβάσαι να παίξεις με το χρώμα και τις αντιθέσεις!

Tα κοσμήματα που επιλέχτηκαν είναι όλα της νέας σχεδιάστριας κοσμημάτων, Νίτσας Αργυροπούλου και μπορείτε να τα βρείτε εδώ: Chicart


Δες 5 μοντέρνους τρόπους να φορέσεις τώρα το τζην καμπάνα:

1 Με  πουκάμισο και ζόνη.

















2 Με μαύρη oversized μπλούζα και blazer:






3 Με φλοράλ, see through πουκάμισο και όχι μόνο: 
















4 Με γκρι t-shirt και δερμάτινο τζάκετ:








5 Με ριγέ :




Tα κοσμήματα που επιλέχτηκαν γείναι όλα της νέας σχεδιάστριας κοσμημάτων, Νίτσας Αργυροπούλου και μπορείτε να τα βρείτε εδώ: Chicart



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...