Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ LOOK ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ!


Απέκτησε τέλειο ανοιξιάτικο look βγαλμένο από τις πασαρέλες μόνο με ένα προϊόν!

Ένα ανοιξιάτικο αεράκι σου δίνει δροσιά, χάρη και στυλ.Στο show της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ξεχωρίσαμε  τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα σαν μπαλαρίνες.  Το μακιγιάζ και τα μαλλιά ήταν εμπνευσμένα από το Ρώσικο Μπαλέτο. Τι ωραία ιδέα για ένα δροσερό ανοιξιάτικο look. Kαι αν σας έλεγα πως αυτό το στυλ μπορείτε να το καταφέρετε πανεύκολα μόνες σας με ένα μόνο προϊόν; Ναι φίλες μου θα είστε κούκλες στο λεπτό. Αλλά πάμε να τα δούμε όλα από την αρχή ...

Ο μακιγιέρ του οίκου, James Kaliardos, είπε σχετικά: “Όταν βλέπεις αυτές τις κοπέλες από τις σχολές μπαλέτου καταλαβαίνεις ότι είναι μπαλαρίνες ακόμα κι αν δεν έχουν καθόλου μακιγιάζ. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και εμείς”. Όσο για τον hairstylist, Orlando Pita, αυτός είπε: “Η Diane ήθελε έναν κότσο εμπνευσμένο από τις μπαλαρίνες αλλά από αυτές που βρίσκονται σε πρόβα και όχι σε παράσταση. Έτσι, δεν τον κάναμε τέλειο”.

Απλό ρομαντικό και πανεύκολο για όλες μας επιτέλους ένα μακιγιάζ βγαλμένο από τις πασαρέλες που δεν θέλει πολλά προϊόντα και δύσκολες τεχνικές για να το πετύχεις. Αλλά καλύτερα να τα δούμε όλα από την αρχή...

Κάνε τον κλασικό κότσο της μπαλαρίνας στην πιο χαλαρή μορφή του. Δείτε πως θα τον κάνετε: Γαλλικός Hot κόστος στο λεπτό!







 Μια καλή βάση με macke up με bb ή cc κρέμα θα σας κάλυψει τις ατέλειες και θα σας κάνει δροσερή.

Με ένα ροζ ρουζ βάψε τα μάτια, τα μάγουλά και τα χείλη σου. Είναι πάρα πολύ εύκολο και ταυτόχρονα απαλό, γλυκό και αθώο. Μας αρέσει πολύ!!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...