Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑ 2014- 2015


Όλες οι τάσεις στο μακιγιάζ για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015

Κεφάλαιο μακιγιάζ .Είστε έτοιμες να κρατήσετε σημειώσεις Staxtopoutes μου; Λοιπόν, φίλες μου, φέτος τα είδαμε όλα στις πασαρέλες των fashion weeks. Nude αποχρώσεις , ροζ, μπλε  και λιλά όσο δεν πάει, eyeliner , πυκνές βλεφαρίδες τύπου Τουίνγκι, κραγιόν κόκκινο και έντονα  σκούρα χρώματα σε Vampy στυλ, χρώματα έντονα , μολύβια, το smoky να έχει  για άλλη μια φορά την τιμητική του  και γενικότερα όλα τα μικρά εκείνα κολπάκια που  χρειαζόομαστε όλες οι γυναίκες για να  αποκαλύψουμε την ομορφιά που κρύβεται μέσα μας! 

Τι λέτε πάμε να δούμε όλες τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή την σεζόν...

Nude , ξανά και ξανά !

Έχοντας επικρατήσει τα τελευταία χρόνια το nude make  up  επιστρέφει και πάλι  δείχνοντας πως για τους χειμερινούς μήνες η φυσική εμφάνιση θα έχει την τιμητική της . Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε απ΄τις παρουσιάσεις των Von Furstenberg, Calvin Klein και Versace‏ , το nude θα είναι μια από τις νικήτριες τάσεις . Εμείς την λατρέψαμε ήδη  οι άντρες δε πολύ περοσσότερο εσείς ;



Military Inspiration

Military inspired  χακί σκιές στα μάτια. Χακί μολύβι και φύγαμε για  Smokey και cat  smokey με impressively styled eye-makeup. Τα χείλια μένουν πιο άτονα.



Ethnic Inspiration

Έμφαση πάλι στα μάτια.  Με μεταλικές σκιές , μπρονζέ, χρυσές και κόκκινες. Αντιθέσεις μολύβι σε πράσινο χρώμα το υπόλοιπο πρόσωπο χείλια και μάγουλε σε nude αποχρώσεις. Το είδαμε Donna Karan, Bibhu Mohapatra και Nicole Miller μας παρουσίασαν το  Look και εμείς θα το προτιμήσουμε σε glam εμφανίσεις μας .




Ροζ  Παντού

Ροζ χείλια με υπέροχα ενυδατικά κραγιόν! Ροζ στα μάτια με σκιές αλλά και για τις τολμηρές  ροζ eye liner.  Smokey με ροζ σκιά μια τάση που όλες αυτή την σεζόν θα δοκιμάσουμε.Την είδαμε σε Julien Macdonald και Jonathan Saunders.



Bluish Accents

Εκτός από το ροζ και το μπλε, που αγαπήσαμε από το καλοκαίρι, θα φορεθεί και αυτή την σεζόν! Μπλε  eyeliner, μεταλικές σκιές και cat eye smoky, μπλέ μολύβι και σας υπόσχομαι ο ήλιος και το φως να συνοδεύουν ακόμα και τις βροχερές μας μέρες.  Τα χείλια σας θα πρέπει να είναι σε φυσικούς τόνους και ενυδατωμένα με ένα balm. Το είδαμε: Temperley London, Gile,. Cynthia Rowley , Kenzo και στον Christian Dior .



Λιλά στα μάτια

Είπαμε Staxtopoutes μου αυτή την σεζόν δεν θα αποχωριστούμε καθόλου τα χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Λιλά- ροζ στα μάτια για ρομαντικό στυλ και φυσικά χείλη. Το είδαμε Diane von Furstenberg, Burberry Prorsum, και Chlo.



Ombre  plus skokey

Παίξε με το σύνθεση και την αντίθεση των χρωμάτων. Αν όχι φέτος πότε; Ροζ με nude smokey, μπλε σκιά με μπορντό, γαλάζια με χρυσή. Δώσε έμφαση στα μάτια και άσε τα χείλια σου σε φυσικές αποχρώσεις. Μερικά από τα μεγάλα ονόματα επέλεξαν το look -Ashish, House of Holland, Chanel και John Rocha-  εσύ απλά οφείλεις να το τολμήσεις για πιο έντονες εμφανίσεις!



Γατίσια μάτια & Opt for Arrows


Και φέτος δόξα να έχουν τα eyeliner και τα μολύβια κορίτσια!  Μαύρο eyeliner σκέτο, με χρύση σκιά, δύο χρώματα eyeliner  μαζί, λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο και nude χείλια και πρόσωπο. Μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Γραμμές με γεωμετρική διάθεση και παίξιμο με το χρώμα. Ένα ροζ balm στα χείλια και είστε έτοιμες Staxtopoutes μου! Το είδαμε:Cristiano Siriano, Karen Walker, Roccobarocco, Simonetta Ravizza, and Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs και Carolina Herrera







Χρωματιστά μολύβια και  eye liner.

Ναι και το χειμώνα το χρώμα δεν θα σας λείψει καθόλου!



Οι βλεφαρίδες της Twiggy 

Πρόσωπο που ακτινοβολεί το φως. Τα μάτια κάνουν την διαφορά με τις μεγάλες έντονες βλεφαρίδες . Ένα στυλ που μας πάει προς τα πίσω στην κλασική ομορφιά της  Τwiggy. Tα χείλια κόκκινο της φωτιάς ή nude ότι και να επιλέξετε Staxtopoutes μου ένα είναι το σίγουρο θα είστε σικάτες!




  Δείτε πως θα κάνετε το look με επιτυχία:Κάνε μέσα σε 5 λεπτά το Φθινοπωρινό trend  " maxcara" eyes 2014/15

Berry-Cherry Lips & Vampy Look 

Έντονα χείλη και φέτος. Βloody red χείλη και όποιος αντέξει. Για πιο απαλό αποτέλεσμα κάντε ένα λαμπέρο ή φυσικό make up  στο υπόλοιπο πρόσωπο. Για πιο  Vampy Look  παίξε με ακόμα πιο σκούρα διάθεση στα χείλη ! Για να πετύχεις  άψογο Vampy look : Η  Νέα τάση του  Φθινωπορού είναι το Vampy Look μάθε τα είδη του και επέλεξε ποιο θα κάνεις!




Bronze και ιριδίζον βλέφαρα 

Χειμώνας ίσον εορταστική περίοδος που πρέπει κάθε γυναίκα να υποδεχτεί έχοντας μια μοναδική εμφάνιση . Λέμε ναι λοιπόν στις ιριδίζον και bronze σκιές ματιών για να δώσουμε στην ματιά μας την λάμψη και την αίγλη των ημερών . Ειδικά η bronze απόχρωση ενδεικνύεται για όλες τις γυναίκες αφού είναι απ΄τις λίγες αποχρώσεις που ταιριάζουν με όποιο χρώμα ίριδας κι αν έχουν τα μάτια σας . Αυτό άλλωστε είδαμε στις παρουσιάσεις των Unique και Les Copains .



Μεταλλικές σκιές στα μάτια

Τις αγαπήσαμε και είναι και πάλι στην μόδα. Μπρονζέ, γκρι, πράσινο δώστε έμφαση στα μάτια και όσο για τα χείλη μπορείτε να παίξετε μετάξι του nude αλλά και του μεταλιζέ καφέ κραγιόν.



Φυσικό μακιγιάζ

Ναι δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.  Μερικά από τα μεγάλα ονόματα που ορκίζονατι στο φυσικό  Μake up Look: Alexander Wang, Victoria Beckham, Jason Wu, Vera Wang, Dolce & Gabbana, Jil Sander, Diane Von Furstenberg, Giambattista Valli, Tommy Hilfiger, Michael Kors, and Lacoste



Punk διάθεση.

Μια τάση για τολμηρές εμφανίσεις.Το είδαμε στη Donna Karan’s , Rodarte and Alexander McQueen  και πραγματικά έκανε εντύπωση.



Κόκκινα χείλη 

Το απόλυτο γυναικείο χρώμα χειλιών βρίσκεται και πάλι στον θρόνο του . Αξεπέραστο , διαχρονικό , κλασικό , γοητευτικό και πάντοτε στην μόδα το κόκκινο χρώμα δείχνει πως έχει την ικανότητα να συντροφεύει για πάντα την γυναίκα . Κάνοντας πάντοτε εντύπωση και τραβώντας σαν μαγνήτης τις ματιές τα κόκκινα χείλη είναι ικανά από μόνα τους να ανυψώσουν στο έπακρο την γυναικεία θηλυκότητα και γοητεία , άλλωστε οι οίκοι Catwalks , Anna Sui και Trussardi δεν θα έπαιζαν λάθος χαρτί !



Έντονα φρύδια


Και φέτος τα φρύδια έχουν την τιμητική τους. Δώστε τους έμφαση.







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...