Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ;


Τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος στα συναισθηματικά των ζωδίων;

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου είναι εδώ, γεμάτος υποσχέσεις . Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ αισθαντικός μήνας, γεμάτοςπάθος . Ζητάει, κάτω από τον αστερισμό της Παρθένου, έντονες και βαθιές δεσμεύσεις. Η δυνατή και πολύ ερωτική Πανσέληνος στους Ιχθείς που μας περιμένει στις 9 του μήνα, η Νέα Σελήνη στις 24 – που θα γίνει στον πολύ επικοινωνιακό Ζυγό και οι θετικές επιρροέςαπό τον Ήλιο μας υπόσχονται ένα καυτό φθινόπωρο! Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά ζητήματα των ζωδίων αυτόν τον υπέροχο μήνα.

Κριός

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας είναι ο Άρης, θεωρείται ως ο πλανήτης της ενέργειας και της προσωπικής δύναμης. Είστε ένα από τα πιο παθιασμένοι ζώδια και ερωτεύεστε εύκολα. Είστε ανυπόμονοι στον ερωτικό τομέα και δεν κάνετε μακροχρόνιες σχέσεις. Ο έρωτας που ζήσατε το καλοκαίρι θα σας φανεί διαφορετικός με τα πρώτα πρωτοβρόχια και θα βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες. Μια νέα γνωριμία σε ένα ασανσέρ, ή σε ένα πάρτι σας περιμένει.

Ταύρος

Αν και είστε από τα πιο αισθησιακά ζώδια, δεν παύετε να κρατάτε πολλά για την ασφάλειά σας. Ο καλοκαιρινός σας έρωτας και τα φλερτ δεν ήταν αυτό που πραγματικά ψάχνατε. Τώρα έρχεται η εποχή που θα έχετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία και θα ερωτευτείτε. Μην αρνηθείτε την πρόταση να δειπνήσετε κάτω από τα αστέρια,

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...