Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ!


Βασικοί κανόνες στυλ για να είσαι κομψή και αυτή την σεζόν!

Θέλεις να είσαι κομψή και στιλάτη όλη την ημέρα αλλά νομίζεις πώς τα οικονομικά σου δεν στο επιτρέπουν;  Η  Coco Chanel έλεγε:" Η κομψότητα δεν έχει  να κάνει με το να φορέσεις ένα καινούριο φόρεμα". Προσπαθείς να ακολουθήσεις τις τάσεις τις μόδας αλλά τελικά το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί.  Μήπως την ακολουθείς πιστά και χάνεσαι μέσα στην ομοιομορφία που επιτάσσει το σύστημα της μόδας για την μάζα;

Μήπως δεν τολμάς να κάνει κάτι το διαφορετικό; Τι κάνεις λάθος; Μήπως έχεις πρόβλημα με την ισορροπία των συνδυασμών; Στη μόδα υπάρχουν κομμάτια που φορώντας τα λάθος μπορεί να θεωρηθεί ότι το παρακάνεις και πως ξεφύγεις προς στο kitsch για αυτό η  Staxtopouta θα σε βοηθήσει να τα  χρησιμοποιήσεις σωστά ώστε να  αποκτήσεις έντονο, σικάτο ,προσωπικό στυλ .

Το κομμάτι - statement

Μπορείς να φορέσεις ένα πολύ δυνατό και δυναμικό κομμάτι συνδυάζοντάς το με κάτι απλό για να μην θεωρηθείς κλόουν. Αυτό μπορείς να το πετύχεις δίνοντας έμφαση σε αυτό το statement κομμάτι αφήνοντας απλά όλα τα υπόλοιπα. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να το παρακάνεις. 

Το  must have  για το χειμώνα : statement παλτό!









Λίγο δέρμα παραπάνω

Μπορείς να συνδυάσεις το crop top μπλουζάκι σου που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά σου με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή μία μάξι φούστα έτσι ώστε να μη δείχνεις πάρα πολύ δέρμα. Το ίδιο πρέπει να κάνεις όταν φοράς μία πολύ κοντή φούστα. Συνδύασέ την με ζιβάγκο ή κλειστό μπλουζάκι στο λαιμό. 




Αξεσουάρ

Ο καλύτερος τρόπος για να τονίσεις ένα θαμπό σύνολο είναι να του προσθέσεις έντονα αξεσουάρ. Μην το παρακάνεις με τα πολλά αξεσουάρ. Λίγα, έντονα και καλά!





Must have Βoho αξεσουάρ



Ισορροπία

Η ισορροπία είναι το κλειδί όταν μιλάμε για στυλ. Αν έχεις σκοπό να φορέσεις ένα oversized παλτό τότε καλό είναι τα ρούχα που θα φοράς από μέσα να είναι πιο απλά και λιγότερο φανταχτερά και φαρδιά. Από την άλλη μεριά αν θέλεις να φορέσεις μία φαρδιά, φουντωτή με οποιονδήποτε τρόπο φούστα τότε φρόντισε να τη συνδυάσεις με κάτι πιο στενό από πάνω. 





Prints

Tα prints είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσεις την γκαρνταρόμπα σου. Όταν έρθει η ώρα να τα συνδυάσεις, όμως, η δυσκολία μεγαλώνει. Προσπάθησε να τα τονίζεις με ένα έντονου χρώματος παπούτσι ή με κάποιο αξεσουάρ που να είναι σε κάποιο από τα χρώματα του print.

Τάση Prints και ριγέ!









Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...