Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

5 ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΛΙΣΕ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ !


5 Αντρικά κλισέ κόλπα που τελικά πιάνουν σε όλες!


Είσαι η γυναίκα που δεν περιμένει  ποτέ να την πάρει ο "άλλος" τηλέφωνο για να βγουν; Έχεις μάθει να επιλέγεις και όχι να σε επιλέγουν; Σουτάρεις άντρες που η μάνα σου τους θεωρεί κελεπούρια περνώντας απλά στον επόμενο; Έχεις ξεπεράσει το κατεστημένο του γάμου και είσαι σίγουρη πως δεν μασάς κουτόχορτο ποτέ ; Ο.κ.Έχεις τσαγανό. Το παραδέχομαι. Όμως φιλενάδα  μεταξί μας και εσύ κάπου κάποτε το έχεις φάει το παραμυθάκι σου και μάλιστα κατέβηκε αμάσητο. Αν όχι ακόμη τότε περίμενε και θα με θυμηθείς! Και αυτό γιατί όσο δυναμική και να είναι μια γυναίκα κατά βάθος παραμένει το κοριτσάκι που λαχταράει να βρει τον πρίγκιπά της, τον άντρα τον τέλειο, τον σωστό  που θα την ερωτευτεί και μαζί  θα ζήσουν ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. 

Αυτός ο ρομαντισμός αποτελεί την Αχίλλειο πτέρνα του φύλου μας και  οι άντρες αυτό το ξέρουν. Υπάρχουν πέντε απλά κλισέ κολπάκια που τα χρησιμοποιούν εναντίον μας και πιάνουν πάντα πριν καν το καταλάβεις...

1. Λουλούδια: Κόλπο που πιάνει πάντα.Έλα τώρα σου αρέσουν  ακόμα και αν έχεις αλλεργία στα λουλούδια Χρώματα, κορδέλες και αρώματα και το χαμόγελο ζωγραφίζεται σταδιακά στο πρόσωπό σου. Κάνεις πως δεν μασάς και όμως αν για παράδειγμα κάποια λίγο πιο ρομαντική φίλη σου , σου πει ότι ο καλός της της πήρε λουλούδια, γελάς δυνατά και την κοροϊδεύεις και από μέσα σου χαζό ζηλεύεις; Βγαίνετε πρώτο ραντεβού και σου σκάει με λουλούδια δεν τον βλέπεις με άλλο μάτι μετά; Έχει γίνει ο κακός χαμός και τον βλέπεις μπροστά σου με λουλούδια ακόμα και αν του τα φέρεις στο κεφάλι μέσα σου ο διακόπτης για να τον συγχωρήσεις έχει ήδη πατηθεί!
Αντιδράς και  σκέφτεσαι πως με τα λουλούδια δεν θα έπεφτες ποτέ…  είσαι σίγουρη; Ακόμα και αν γύριζες σπίτι και πατούσες στρωμένα  λουλούδια και έβλεπες κεράκια παντού; Ακόμα το αρνείσαι; Ε τότε  τι να πω...  είσαι σκληρό καρύδι!

2. Κέρασμα σε μαγαζί: Τώρα θα μιλήσω σαν άντρας: Αν δεν θέλετε να σας την πέφτουν στα μπαρ, να μη βγαίνετε έξω σαν την Staxtopouta στο χορό ! Βάλτε μια φόρμα, πιάστε κότσο τα μαλλιά σας να φανεί η αρχοντιά σας και πιείτε το ποτό σας σκυφτές  ή γυρισμένες πλάτη στον κόσμο!

Τι να κάνουμε κοπελιές δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για έναν χριστιανό που σας είδε σε ένα μπαρ και που θέλει να σας γνωρίσει παρά μόνο με τη γνωστή πατροπαράδοτη μέθοδο του ποτού! Ναι, μπορεί να είναι παλιομοδίτικο, μπορεί να φαίνεται απελπισμένο, αλλά εσείς στη θέση του τι θα κάνατε; Αφήστε δε, που αν γίνει αυτό, ακόμα και να μην το δείχνουμε, κυριολεκτικά  όλες ενθουσιαζόμαστε! Λίγο το 'χεις στις μέρες μας, ένας άντρας να μπορεί να κερνάει; Μίλα του ανθρώπου ευγενικά γιατί μπορεί να μην έχει χρήματα για δικό του δεύτερο πότο αλλά εσένα  σε κερνάει…!!
Και ατάκες του τύπου δουλεύω στα τυριά στον Βερόπουλο για να τον ξαποστείλεις πλέων  κοπελιά δεν πιάνουν…μια που πια και αυτή η θέση  θέλει βαρύ βιογραφικό και μπάρμπα στην Κορώνη.

3. Δείπνο: Άλλο καρά κλισέ που πιάνει πάντα ! Ναι πάντα. Ακόμα και αν τα φαγητά τα έχει παραγγείλει ή τα έχει πάρει με ταπεράκια από την μάνα του και απλά τα έχει ζεστάνει πριν στα σερβίρει.  Το δείπνο κάνει  και την πιο σκληρή γυναίκα  να λυγίσει στανταράκι. Γιατί; Απλά γιατί μια γυναίκα μόλις ακούσει δείπνο, αρχίζει να φαντάζεται γάμους και παιδιά ακόμα και αν είναι κατά του γάμου . Φυσικά οι άντρες το ξέρουν και το εκμεταλλεύονται μια χαρά για να φέρουν σε πέρας τα σχέδιά τους!


Συμβουλή Staxtopoutas: Σε δείπνο επανασύνδεσης κάνεις σεξ, φεύγεις και την απάντηση για τον αν τον συγχωρείς την δίνεις μετά από μια βδομάδα  μην σου βγει κορίτσι μου το δείπνο ξινό!

4. Eπίθεση: Αν κάποιος σε αποστομώνει και την έχει μονίμως στην πρίζα, αυτό σε εξιτάρει και σίγουρα σου προκαλεί το ενδιαφέρον! Εξάλλου είναι γνωστό ότι καμία γυναίκα στην ιστορία δεν εκτίμησε τον άντρα που είναι σκυλάκι της!
Όταν ένας άντρας διαφωνεί και μονίμως την λέει για να το πούμε και απλά, σε μία γυναίκα, εκείνης το μυαλό αρχίζει να παίζει διάφορα παιχνίδια και να σκαρώνει περίεργα σενάρια. Γιατί; Απλά γιατί στο μυαλό μας έχει γίνει ο χαζός παιδικός συνειρμός πως το αγοράκι που μας έκανε μαύρη την ζωή μικρές δεν ήταν κάγκουρας αλλά λαβωμένος από τα βέλη του θεού Έρωτα.  Οι γυναίκες είμαστε  πλάσματα που την θέλουμε και την ταλαιπωρία μας. Αν βρεθεί δε ο άντρας που θα μας τρέξει σωστά τέλος μας έστρωσε!! Για λίγο μην, φανταστείς  και εσύ έρημε άντρα, τόσο όσο πρέπει μέχρι να τον κατακτήσουμε  πλήρως και τελικά  στο τέλος το να του το βγάλουμε ξινό!!

5. O άντρας ο απογοητευμένος από την ζωή:  Γελάτε και όμως πιάνει!! Ένας άντρας που θα στο παίξει ευαίσθητος, χωρισμένος, πονεμένος και που θα γύρε στον ώμο σου να κλάψει τέλος σε έχει ρίξει και μάλιστα απόλυτα. Βρήκες επιτέλους τον άντρα τον ρομανικό που θα μπορείς να τον καταλάβεις και να σε καταλάβει! Αν τώρα ο τύπος απλά το κάνει για να σε ρίξει σου φαίνεται απλά ένα πικρόχολο σενάριο! Αν τελικά του κάτσεις και μετά ο τύπος σου πει την ατάκα "σε ευχαριστώ με βοήθησες να δω την ζωή με άλλο μάτι " και εξαφανιστεί τότε απλά θα με θυμηθείς!!




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...