Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ TV


Μάθε τα πάντα για τις Ελληνικές σειρές που θα δούμε το 2014-2015 στην  TV

Τα κανάλια επιστρέφουν δυναμικά φέτος στη μυθοπλασία και η Staxtopouta σας παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό με όλες τις νέες ελληνικές και κυπριακές παραγωγές που θα δούμε στους δέκτες μας τη σεζόν 2014-2015.

Το Mega -το μοναδικό κανάλι που ακόμα και στα χρόνια της κρίσης είχε φροντίσει να έχει κάποιες σημαντικές ελληνικές σειρές- φέτος θα κατέβει στη μάχη για την τηλεθέαση με όσο το δυνατόν πιο πολλά «όπλα». Πέντε σειρές μαζί με το «Όνειρο ήταν», που ήδη προβάλλεται, είναι έτοιμες να ενταχθούν στο πρόγραμμά του.



Εθνική Ελλάδος: Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Η υπόθεση του έργου θα έχει αναφορές στον αθλητισμό και ο ρόλος του κεντρικού ήρωα, που αναμένεται να ενσαρκώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, θα είναι ένας αθλητής στίβου. Δίπλα του θα δούμε να πρωταγωνιστούν τους Σμαράγδα Καρύδη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Πάνο Μιχαλόπουλο...



Μάνα Χ ουρανού: Κωμική σειρά του Γιώργου Φειδά, ο οποίος έπειτα από έξι χρόνια και το τέλος των «Singles», ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τη Μαρία Σολωμού. Η υπόθεση θέλει μια γυναίκα να τρέχει για να τα προλάβει όλα αφού είναι σύζυγος, μαμά, γυναίκα καριέρας, νοικοκυρά, φίλη, αδελφή. Είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα γι' αυτό και η «superwoman» θα κάνει αισθητή την παρουσία της καμιά φορά και μέσα από animation. Σύζυγος της Μαρίας είναι ο Τάσος Γιαννόπουλος, ο οποίος θεωρεί πως με το άγχος δεν καταφέρνεις τίποτα. Δίπλα στο ζευγάρι θα δούμε και τους Μαρία Κωνσταντάκη, Ελίνα Ακριτίδου.

Δικαίωση: Δραματική ερωτική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη. Το σίριαλ περιγράφει τις ζωές δύο οικογενειών το 1992 στη Σύρο. Οι οικογένειες του Μενέλαου και του Λευτέρη, στην πάλη τους για εξουσία, αλληλοσπαράζονται και δημιουργούν ένα απαγορευτικό περιβάλλον στα δύο παιδιά τους, τον Χρήστο και τη Νάντια, που αγαπιούνται από μικρά. Παίζουν: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκη Παλικαράκη, Γιάννης Καρατζογιάννης, Κάτια Νικολαΐδου




Ηρωίδες: Σειρά με έντονο άρωμα γυναίκας διά χειρός Αλεξάνδρας Κ* η οποία εκτός από το σενάριο θα κρατά και τον έναν από τους βασικούς ρόλους. Στο επίκεντρο βρίσκονται τρεις νέες γυναίκες, στα 30 τους, κολλητές φίλες, με διαφορετική ζωή και οπτική στα θέματα σχέσεων και καριέρας. Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος. Η Αλεξάνδρα Κ* κρατά τον έναν από τους τρεις ρόλους, ενώ για τον έναν από τους άλλους δύο είναι υποψήφια η Λένα Παπαληγούρα.




Η ελληνική μυθοπλασία φέτος θα έχει ισχυρή παρουσία και στον ΑΝΤ1. Οι νέες σειρές που προγραμματίζουν να βγάλουν στον αέρα είναι συνολικά έξι και φυσικά δεν προορίζονται όλες για το πρώτο μέρος της σεζόν.

Τρίχες: Η πολύ ταλαιπωρημένη κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα θα κάνει τελικά το ντεμπούτο της στους δέκτες μας φέτος. Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι μια γυναίκα που δεν μασάει εν μέσω κρίσης και... μασάει την κρίση! Μια γυναίκα που καταφέρνει με την καπατσοσύνη της, το πείσμα της, την εξυπνάδα και την «τρέλα» της να κάνει το κομμωτήριό της διάσημο σε Αττική και περίχωρα. Παίζουν: Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Μουτσινάς, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αντώνης Βλοντάκης κ.ά.



Εκδρομή: Σειρά μυστηρίου και αγωνίας του Αλέξανδρου Πανταζούδη. Η ιστορία θέλει 13 άτομα να βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο - καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Αγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή... Μυστικά του παρελθόντος αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Με ένα flashback από το παρελθόν -σαν κομμάτια ενός παζλ- μας οδηγούν στο τι είχε γίνει τότε. Οι ήρωες φτάνουν σε οριακές καταστάσεις και αλληλοσπαράζονται. Πρωταγωνιστούν η Λίνα Σακκά και ο Οθωνας Μεταξάς.



Συμμαθητές: Νεανική, ερωτική, κομεντί του Βασίλη Θωμόπουλου, που βασίζεται σε ξένο φορμάτ. Μια σειρά παλιών συμμαθητών συναντιέται ξανά έπειτα από 20 χρόνια, έχοντας πλέον φτάσει στην ηλικία των 40 και οι σχέσεις με τις οποίες συνδέονταν τότε ανατρέπονται μέσα από μια σειρά γεγονότων. Στη σειρά έχουν κλείσει ο Κρατερός Κατσούλης, ο Μάριος Αθανασίου, η Μαριάννα Τουμασάτου, αλλά και ο Παύλος Χαϊκάλης.



Βασιλιάδες: Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αναμένεται να γίνει και η επιστροφή των «Βασιλιάδων». Η σειρά θα ξεκινήσει να «τρέχει» και πάλι στους δέκτες μας από το 111 επεισόδιο 111 και μετά, από τη στιγμή δηλαδή που έπεσαν οι τίτλοι του τέλους στο Mega.

ΤΑΜΑΜ: Μία ακόμη σειρά σχεδιάζει να βγάλει ο ΑΝΤ1, μια κωμωδία με έντονες κοινωνικές αναφορές, η οποία βασίζεται σε γερμανικό φορμάτ. Εκείνος μπαρμπέρης από τους λίγους, εκείνη ψυχολόγος με δυναμική. Και οι δύο χωρισμένοι με παιδιά. Ερωτεύονται κεραυνοβόλα, αποφασίζουν να συζήσουν. Ο άνδρας είναι Τούρκος και η γυναίκα Ελληνίδα και η συμβίωσή τους θα περάσει από σαράντα κύματα. Για τους δύο βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κλείσει με τον ΑΝΤ1 η Μαρία Λεκάκη αλλά και ο Μανώλης Μαυρομματάκης.



Ρουά Ματ: Νέα ελληνοκυπριακή συμπαραγωγή, για την οποία έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Το βασικό καστ αποτελείται από τους Ιωσήφ Μαρινάκη, Πέτρο Λαγούτη, Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, Χριστιάνα Θεοδώρου, Μένια Μαθιουδάη. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Μάξιμος, εδώ και χρόνια παντρεμένος με την Ιωάννα, ζει μια συμβατική ζωή μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τη Ρουμπίνη, εργάτρια στο εργοστάσιο ζυμαρικών το οποίο διευθύνει. Μια γνωριμία που ανατρέπει τα πάντα.
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η... «Μουρμούρα»! Κάπως έτσι το σκέφτηκαν μάλλον εκει στον Alpha και έτσι η νέα σεζόν θα φέρει στο κανάλι της Κάντζας ακόμα μία ολοκαίνουργια σειρά.



Το σόι σου: Κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα που βασίζεται σε φορμάτ εισαγωγής και όπως ίσως έχετε καταλάβει ήδη κι από τον τίτλο, έχει να κάνει με το... μεγαλείο που μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα σόι! Με άλλα λόγια, η νέα οικογενειακή σειρά του Alpha «Το σόι σου» μιλάει... τη γλώσσα μας. Τη γλώσσα της «αγίας» ελληνικής οικογένειας που, παρά τις κοινωνικές αλλαγές, θριαμβεύει πάντα, εμπνέοντας στα μέλη της αισθήματα τρυφερότητας, υποταγής, οργής και περηφάνιας. Το σενάριο είναι των Αποστόλη Τσαούσογλου και Νίκου Μήτσα. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Ηλίας Μελέτης.
Τέλος, στον ρυθμό των ελληνικών σειρών είπε αυτό το χειμώνα να παραδοθεί μέχρι και το Star. Επειτα από δώδεκα χρόνια εντάσσει στο πρόγραμμά του μία παραγωγή που να μιλά ελληνικά.



Όρκοι Σιωπής: Η σειρά θα διαδραματίζεται σε Λεμεσό και Ναύπλιο, ενώ η βασική ιστορία της θα εκτυλίσσεται χρονικά το 1974, κατά την εισβολή των Τούρκων στρατιωτών και των εποίκων στο νησί, με τα όσα τραγικά επακολούθησαν. Οσο για το καστ, σημαντικοί ηθοποιοί παίρνουν μέρος όπως είναι οι: Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Υρώ Λούπη, Κώστας Κάππας, Τόνυ Δημητρίου, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Μαρία Κορινθίου κ.ά.








 Το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει και τις σειρές που μας έρχονται με... φόρα από πέρυσι. Ραντεβού και φέτος μας δίνουν στο Mega οι σειρές: «Κάτω Παρτάλι», «Μοντέρνα Οικογένεια», «Κλεμμένα όνειρα», στον ΑΝΤ1 το «Μπρούσκο» και στον Alpha η «Μουρμούρα».

Άντε να δούμε γιατί έχουμε παίξει στις επαναλήψεις και αυτό το Vintage του Αnt1 τι θα γίνει θα παίξει τίποτα άλλο πια !!Νισάφι!!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...