Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

6 ΒΑΣΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ THN ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ


6 Βασικά tips για να περάσεις από το Καλοκαιρινό στο Φθινοπωρινό μακιγιάζ την φετινή σεζόν.


Περνώντας από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο υπάρχουν κάποιες βασικές αλλαγές που οι ειδικοί λένε και τονίζουν πως πρέπει να κάνεις στο μακιγιάζ σου. Καθώς το μαύρισμά σου φεύγει σιγά σιγά και επιστρέφεις στα φυσικά σου χρώματα πρέπει και το μακιγιάζ που χρησιμοποιείς να προσαρμοστεί σε αυτή την αλλαγή. Δεν σημαίνει πως πρέπει να πετάξεις άμεσα όλα τα χρώματα που φόραγες το καλοκαίρι αλλά σταδιακά να περνάς στις τάσεις του μακιγιάζ που τώρα είναι τα πιο hot  trend στο μακιγιάζ.

Δες τι πρέπει να κάνεις για να έχεις ένα πιο φθινοπωρινό look όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο πρόσωπό σου..


1. Ξέχνα το μπρονζέ makeup...

Βάλε στην άκρη το μπρονζέ makeup που χρησιμοποιούσες όλο το καλοκαίρι και αντικατέστησέ το με κάτι πιο ματ (αν θέλεις να εξακολουθείς να χρησιμοποιείς μπρονζέ). Επίσης όταν χρησιμοποιείς γυαλιστικό το φθινόπωρο προσπάθησε να το βάζεις σε ορισμένες περιοχές του προσώπου σου (σε εκείνες που θέλεις να τονίσεις περισσότερο) και μάλιστα σε μικρή ποσότητα. 2. Άλλαξε χρώμα στο Ρουζ σου. Άσε τις κοραλοπορτοκαλί αποχρώσεις  και πήγαινε σε πιο καφέ και γήινες. Το δε must αυτή την σεζόν που το είδαμε σε πολλούς οίκους είναι το ροζ οπότε στο θέμα ρουζ έκλεισες για αυτή την σεζόν.




3. Ώρα για Smokey-eyes. 

Αυτή τη σεζόν επιβάλλεται το smokey-eye! Το black out trend είναι μία από τις πιο δυναμικές τάσεις του φθινοπώρου- και του χειμώνα- . Το smokey που προτίμησαν οι Emporio Armani, Lanvin και Dries Van Noten στα shows τους είναι ουσιαστικά το μαύρο μολύβι σβησμένο στο πάνω μέρος του ματιού και καλά απλωμένο στο κάτω. Για μεταβατικό στάδιο μέχρι να φτάσετε στο μαύρο. Παίξε  με γκρι, ροζ ,μοβ αποχρώσεις. 












4. Πρόσθεσε βάθος στο κραγιόν σου.

Ενώ το Καλοκαίρι συνηθίζεις να βάζεις απαλά χρώματα στα χείλη σου, το Φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να χρησιμοποιήσεις πιο πλούσια και έντονα χρώματα. Αν λοιπόν, φορούσες ένα απαλό ροζ όλο το Καλοκαίρι προσπάθησε να το αντικαταστήσεις με ένα έντονο  καφέ,  βουργουνδί (μοιάζει με το μπορντό) ή ένα βαθύ κόκκινο-βιολετί το Φθινόπωρο. Τα  σκούρα χείλη και δη τα κόκκινα έντονα τα είδαμε σε πολλές πασαρέλες!






5. Και φυσικά metallic colour!

Εκτός ότι τα metallic ρούχα και αξεσουάρ  που θα έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν, το γκρι, το χρυσό και το ασημένιο είναι must σε αποχρώσεις σκιών. Αν λοιπόν, θέλεις να κάνεις ένα εκκεντρικό beauty look, μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις τις metallic αποχρώσεις σε μάτια και χείλη!




6. Eyeliner

Δεν είναι τάση το eyeliner,αλλά οι έντονες γραμμές που θα πετύχεις με αυτό. Ο τρόπος που απλώνονται φέτος όλα τα προϊόντα στα μάτια είναι στην πλειοψηφία τους γραμμικός χωρίς πολλά, πολλά σβησίματα. Το αποτέλεσμα είναι μάτια εκφραστικά και βλέμμα πιο άγριο!







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...