Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

4 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


4 Τρόποι για να επιβιώσεις μετά  τις διακοπές στο γραφείο!

Γίνεται οι διακοπές να μην τελειώνουν ποτέ;; Φέρε το νησί μαζί σου στην πόλη!!!

Κάθεσαι στο γραφείο φτιάχνοντας το report που έχεις καθυστερήσει μια βδομάδα.Οι εντολές του excel  σου θυμίζουν κινέζικα, το μυαλό σου είναι μπλοκαρισμένο και δεν μπορείς να προσθέσεις 5+8,5 ( άλλωστε πάντα μα πάντα μισούσες τους δεκαδικούς, δεν είναι νέο αυτό κορίτσι.). 

Ξαφνικά βλέπεις κομμάτια ενός απροσδιόριστου διάφανου υλικού στο γραφείο σου και πάνω που σκέπτεσαι ότι διαλύεται και πάλι το ταβάνι, συνειδητοποιείς ότι δεν είναι το ταβάνι αλλά το δέρμα σου που ξεφλουδίζει παρά τα δύο κιλά κινέζικο καρότο που πίνεις κάθε πρωί. Καθώς πιάνεις τους ώμους σου έτοιμη να ουρλιάξεις συνειδητοποιείς ότι φοράς το σουτιέν από το λεοπαρδαλέ μπικίνι σου. Τώρα εξηγείται το περίεργο βλέμμα του γενικού όταν σε χαιρέτησε το πρωί. Κοιτάς τα πόδια σου και με φρίκη συνειδητοποιείς ότι πήγες στο πρωινό meeting με σαγιονάρες χαβαιάνας. (βέβαια όχι όποιες κι όποιες χαβαιάνας, μοναδικό κομμάτι με σβαροφσκι, 50 ευρώ στη gallery lafayette στο Παρίσι. Προ κρισης φυσικά και τώρα σκέφτεσαι να τις φυλάς σε θυρίδα στην τράπεζα.) Ναι βγάλε και τα γυαλιά ηλίου και μην ανησυχείς ΔΕΝ θα σου πάρει ο αέρας το καπέλο και δεν χρειάζεται να ρουφάς την κοιλιά σου. Δεν είσαι λέμε στην παραλία, είσαι στο γραφείο και πάλι.

Ο αέρας στο γραφείο σου μυρίζει καροτέν και μόλις παρήγγειλες στο delivery μαργαρίτα με φυσικό χυμό πεπόνι.  Στήνεσαι συνέχεια για φανταστικές φωτογραφίες ευτυχισμένων διακοπών. Είσαι έτοιμη να κάνεις παρατήρηση στην κοπέλα δίπλα που παίζει ρακέτες όχι δεν παίζει ρακέτες, μα που είμαι, ποια είμαι;;;;Είσαι καλά αλλά οι επίσημες διακοπές  τυπικά τελείωσαν. Δεν πειράζει, άλλωστε ποτέ δεν σ' άρεσαν οι τυπικότητες κι οι επισημότητες.

Διακοπές παντού και πάντα!!!! Πάμε!!!

Βήμα 1ο (για κατοίκους Αθηνών) πλακα-μοναστηράκι-μοναστηράκι-πλάκα. Ναι, βάλε σορτς, birkenstocks, μπλουζάκι «I love Athens», φτηνά γυαλιά ηλίου πάρε φωτογραφική μηχανή και εξόρμησε στο κέντρο με τους φίλους σου. Βγάλε φωτογραφίες με θέα την Ακρόπολη, φωτογραφίες με τους τσολιάδες στη βουλή, με τις πάπιες στον εθνικό κήπο, κλπ.

Βήμα 2ο χάρισε στον εαυτό σου μια μέρα πισίνας σε ξενοδοχείο. Και ναι, μην ανησυχείς έχουν χλώριο οι πισίνες. Μιλά μόνο αγγλικά και ζήσε καλοκαιρινούς έρωτες με κάποιον που είναι στην πόλη για λίγες μέρες. Βγάλε φωτογραφίες αραχτή στην ξαπλώστρα με κοκτέιλ.

Βήμα 3ο Μετέτρεψε το μπαλκόνι σου σε beach bar. Λίγο πλαστικό γρασίδι κάτω, μια καλαμωτή στα κάγκελα, η παιδική πισίνα του ανιψιού σου, ένας φίλος barman, μουσική στο full, νύχτα θα ναι ο περιβάλλον χώρος δε θα φαίνεται, μερικά νεροπίστολα από το jumbo και να σαι ξάφνου στο punda beach.

Βήμα 4ο νέοι φίλοι είναι σαν τα ασήμι. Γιατί δηλαδή να είναι καλύτερες οι γνωριμίες των διακοπών; Τόση διαφορά έχει ο barman του Hard rock της Πάρου από του συνεργατικού bar της γειτονιάς; Γιατί δηλαδή ο κρεπατζής μόνο της Μυκόνου δικαιούται χαμογέλα και κλεισίματα ματιών;; Γιατί μόνο στο αεροπλάνο μιλάμε στους διπλανούς, χάρισε μια καλημέρα στους διπλανούς σου στο τρόλεϊ..Αντί να αντιπαθείς το διπλανό σου στο ταξί ρώτα τον με ύφος, «αξίζει λέτε να πάω στην Κηφισίας που πάτε, είναι όμορφα; Πείτε μου καμιά παραλία εκεί.έχει ξαπλώστρες;;;»

Ήρθε η ώρα να ψεκαστείς με λίγο νερό Vichy, να κάνεις lunch break για να πιεις επιτέλους αυτή τη μαργαρίτα, άκουσε στο utube τις «καλοκαιρινές διακοπές» του Καρβέλα ( με ακουστικά εννοείται, πρώτων γιατί είσαι στη δουλειά και δεύτερον γιατί με αυτές τις 80's μουσικές επιλογές καρφώνεσαι ηλικιακά) και στείλε ένα sms  σε αυτόν τον έρμο που γνώρισες στη Σίκινο. Δε φταίει αυτός που τελείωσαν οι διακοπές. ( ο πολύς ο κόσμος έτσι νομίζει, είπαμε για μας δεν τελείωσαν..)

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα!!! Στείλε μου καμιά καρτ ποστάλ απ' το γραφείο!!!






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...