Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

11 ΒΑΣΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ TUTORIAL ΓΙΑ SKOKEY EYES ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡA



11 Βασικά tips για τις σκιές και tutorial για smokey eyes που κάνουν την διαφορά!

Αγαπάτε τα  smokey eye; Μα φυσικά και τα αγαπάτε τι ρωτάω τι Staxtopoutes θα ήσασταν αλλιώς! Σας αρέσει το βαρύ μακιγιάζ ή θέλετε ένα ελαφρύ και γρήγορο μακιγιάζ που θα σας κάνει να είστε έτοιμες μέσα σε λίγα λεπτά; Πάντως για ότι και να προτιμάτε οι σκιές ματιών η μάσκαρα και ένα καλό eyeliner είναι οι βασικοί σας σύμμαχοι για ένα αψεγάδιαστο βλέμμα που κάνει ζημιές! 

Σήμερα λοιπόν  Staxtopoutes μου σας έχω τέλεια smokey eyes tutorial  αλλά και όσα θα πρέπει να ξέρετε για τις αγαπημένες μας σκιές! Πάμε να τα δούμε;

Οι σκιές είναι από τα βασικά προϊόντα για μια ολοκληρωμένη, λαμπερή εμφάνιση. Οι σκιές ματιών, λοιπόν, έχουν τα δικά τους «μυστικά» (και τρικ), τα οποία οι γυναίκες καλό θα ήταν να γνωρίζουμε...



1.  Μια παλέτα σκιά είναι το βασικό εργαλείο για το smokey μακιγιάζ μας. Προσοχή οι σκιές έχουν διάρκεια ζωής 3 χρόνια!




2. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, μεγέθη και υφή. Μπορεί να μην το έχετε προσέξει, αλλά μία σκιά μπορεί να έχει το μέγεθος μίας πούδρας ή ακόμα να είναι πολύ μικρή και τετράγωνη, μπορεί να είναι σε μορφή σκόνης ή σε μορφή κρέμας, ενώ μπορείτε να την βρείτε σε άπειρες αποχρώσεις! 


3.Το concealer και το primer είναι ο καλύτεροί τους φίλοι! Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα για να βάψετε τα μάτια σας ή να κάνετε smokey eye, τότε είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε είτε concealer είτε primer για κρύψετε τους μαύρους κύκλους και να δώσετε λάμψη στο βλέμμα σας.


4.  Οι σκιές χρειάζονται ανακάτεμα! Αν αποφασίσετε να βάλετε δύο ή παραπάνω σκιές στα μάτια σας, μη «στρώσετε» τη μία απόχρωση δίπλα στην άλλη αλλά ανακατέψτε τα χρώματα για ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα. Το μολύβι μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και για να κάνεις την πιο σκούρα διαμόρφωση της γωνιάς του ματιού.




6. Οι σκιές χαρίζουν έξτρα λάμψη! Αφού βάλετε τη σκιά ματιών, τελειοποιείστε το look σας με κάποιο προϊόν λάμψης (υγρό, σπρέι, πούδρες).  Μπορείτε, βεβαίως, απλά να επιλέξετε μια σκιά με ιριδίζουσα απόχρωση. Οι ιριδίζουσες σκιές μπορούν μπουν στην μέση του ματιού για φωτεινότητα ή στο κόκαλο το ματιού κάτω από το φρύδι. Στην εσωτερική γωνιά δίνεις μια αίσθηση ξεκούραστου ματιού.



7. Κάποιες ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών σας…  Οι μοβ αποχρώσεις αναδεικνύουν τα πράσινα μάτια, οι σκούρες αποχρώσεις (μαύρο- καφέ) τα γαλάζια, ενώ οι πιο φωτεινές γήινες τα καφέ-μαύρα μάτια.





8. Οι σκιές δίνουν βάθος στο βλέμμα σας. Απλώστε στο μέσο του ματιού σας μια σκούρα σκιά η οποία θα σβήνει απαλά προς το τελείωμα. Το μολύβι στο κάτω και πάνω βλέφαρο κάνει την διαφορά στο μάτι και την αντίθεση στις σκιές.



9. Δίνουν (ακόμα και )… σχήμα στα μάτια σας! Η επιφάνεια του ματιού που θα καλύψετε με τη σκιά και το ύψος από το οποίο θα ξεκινήσετε ή θα φτάσετε δημιουργούν διαφορετική εντύπωση για το σχήμα του ματιού σας. Αν ακολουθήσετε με τη σκιά το σχήμα του ματιού σας, τότε θα φαίνονται πιο στρογγυλά, αν φτάσετε μέχρι και το κόκαλο του φρυδιού τότε το μάτι σας θα φαίνεται πιο μεγάλο.




10. Θέλουν τη… mascara τους! Η μάσκαρα θα τονίσει περισσότερο το βλέμμα σας και θα τελειοποιήσει το μακιγιάζ σας.

11. Το μολύβι και το eyeliner είναι ο καλύτερος φίλος τους! Το μολύβι στο κάτω και πάνω βλέφαρο κάνει την διαφορά στο μάτι και την αντίθεση στις σκιές.Το eyeliner και το cat eye τονίζει το σχήμα και μεγαλώνει το μάτι!



 Δείτε επίσης: 9 Βήματα για τέλειο Smokey μακιγιάζ.


  

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...