Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

KORRES ARGAN OIL ADVANCED COLORANT ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ!


Korres Argan Oil Advanced Colorant Νέα Μόνιμη Βαφή Μαλλιών

Βαφή χωρία αμμωνία που την δοκίμασα και μου φάνηκε εξαιρετική! Και φυσικά μυστικό ομορφιάς που δεν μοιράζεται  δεν παίζει στο  Staxtopouta!  Για αυτό φίλες μου μάθετε τα πάντα και την επόμενη φορά που θα βάψετε τα μαλλιά σας περάστε μια βόλτα από το φαρμακείο σας ο Κορρές με την  Argan Oil Advanced Colorant  μόνιμη βαφή θα κάνει θαύματα στα μαλλιά σας!!

Η νέα βαφή του Κορρέ με Argan Oil Advanced Colorant με τεχνολογία pigment-lock που κλειδώνει το χρώμα, ήρθε για να αλλάξει όλα όσα ξέραμε ως τώρα για τις βαφές, καθώς δεν ταλαιπωρεί το μαλλί και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Η μόνιμη βαφή του Κορρέ με Argan oil προσφέρει 100% κάλυψη λευκών και γκρίζων μαλλιών,μεγάλη διάρκεια και λαμπερό χρώμα,ενώ ταυτόχρονα περιποιείτε και προστατεύει την τρίχα από φθορά.H καινοτομία βρίσκεται στην τεχνολογία pigment-lock που κλειδώνει το χρώμα μέσα στην τρίχα, χωρίς τη χρήση αμμωνίας,έτσι το χρώμα μπορεί  να εισέλθουν με ευκολία στην τρίχα και κλειδώνεται εκεί, που σημαίνει πως το χρώμα δεν «ξεθωριάζει» με τα λουσίματα.

Η νέα βαφή του Κορρέ με Argan Oil Advanced Colorant περιέχειΈλαιο Argan και φυτική κερατίνη που δρα στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αναπληρώνοντας τα απαραίτητα δομικά στοιχεία, αποκαθιστά τα μαλλιά και τα ενυδατώνει σε βάθος. Είναι γνωστή  η αγάπη μας προς το έλαιο αυτό, άλλωστε.Εκχύλισμα Βρώμης πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ  γύρο από την τρίχα, αυξάνοντας την αντοχή και την ελαστικότητά της.
Η συσκευασία περιέχει:

  • 1 σωληνάριο βαφής κρέμα-gel 50ml
  • 1 γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος (μπουκάλι με απλικατέρ) 75ml
  • 1 μαλακτική κρέμα σταθεροποίησης χρώματος ηλίανθος & τσάι του βουνού 20ml
  • 1 έντυπο με οδηγίες χρήσης
  • και γάντια




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...