Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚOΨΕΙΣ ΑΦΕΛΕΙΕΣ / ΦΡΑΝΤΖΑ ; ΔΕΣ ΤΑ 30 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ


Θέλεις να κόψεις αφέλειες / φράντζα; Δες τα καλύτερα κουρέματα!



Και φέτος η αφέλειες και η φράντζα είναι τάση! Θα σκεφτείς μα πάλι; Φυσικά πάλι μια που η φράνζα  ή αφέλειες μπορούν να σου αλλάξουν look χωρίς να χάσεις τα λατρεμένο σου όγκο και μήκος και να σου κρύψουν χρόνια! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κούρεμα ;

Αν δεν έχεις φράντζα ή αφέλειες και σκέφτεσαι να αποκτήσεις πριν καταφύγεις στον κομμωτή σου και  καταλήξεις στο είδος της φράντζας ή αφελειών που θα κόψεις πρέπει να σκεφτείς αν σου πάνε στο πρόσωπο και ποιο κούρεμα είναι αυτό που θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου σου.

Επειδή αυτόν τον χειμώνα τα hair bangs “φοριούνται” πολύ, ας πάρουμε ιδέες και ας βρούμε με βάση το σχήμα του προσώπου σε ποιες ταιριάζουν και τι στυλ. Στην ερώτηση πάντως “Μου ταιριάζουν οι αφέλειες;” η απάντηση είναι σίγουρα “Ναι”, απλώς πρέπει να δείτε ποιες είναι οι αφέλειες που θα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας!

1.Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο: Σας πάνε οι μακριές και πλούσιες αφέλειες που δεν θα τις χτενίζετε ίσια και προς τα κάτω αλλά λίγο προς το πλάι. Μην κάνετε κοντές αφέλειες θα τονίσουν τα μάγουλά σας.

2. Αν έχετε μακρύ πρόσωπο: Κόψτε τις αφέλειες σας, κάτω από τα φρύδια, εξάλλου οι μακριές αφέλειες είναι στη μόδα!

3.Αν έχετε έντονες γωνίες στο πρόσωπο: Θα τις κόψετε ακριβώς πάνω από τα φρύδια και θα πέφτουν στο κέντρο του μετώπου σας. Μην τις κόψετε μέχρι  τους κροτάφους.

4. Αν έχετε τριγωνικό πρόσωπο: Κάντε τις σαν τουφάκια να πέφτουν στο μέτωπο και μάλιστα ασύμμετρα. Αν κάνετε το γεωμετρικό κούρεμα με τις κλασικές αφέλειες θα τονισθεί πολύ το πηγούνι σας.


5.Αν έχετε οβάλ πρόσωπο: Σας πάνε οι αφέλειες και μάλιστα όλων των ειδών…

Πάμε να δούμε τα καλύτερα κουρέματα με φράντζα ή αφέλεις για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015...
























Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...