Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

PIN UP LOOK ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ STAXTOPOUTA ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ!


Pin up Look ! Μάθε τα πάντα από την Staxtopouta και τόλμησέ το!

Έχεις βαρεθεί συνεχώς το ίδιο στυλ και θέλεις κάτι διαφορετικό που σίγουρα θα τραβήξει πάνω σου όλα τα βλέμματα σαν μαγνήτης . Τι θα έλεγες για ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο μαζί με την  Staxtopouta σου; Θα σε πάω κάπου εκεί στην δεκαετία του 40' όπου τα pin up girls κάνουν την εμφάνιση τους δίνοντας γροθιά στο πουριτανικό κατεστημένο της Αμερικής αλλά και όλου του κόσμου!

Στα θετικά το Look  είναι πως σου βγάζει μια κοριτσίστικη ανεμελιά αλλά και μια δυναμικότητα ταυτοχρόνως.  Ίσως αυτή είναι και η αιτία που το look αυτό,  όσα χρόνια και αν περάσουν, παραμένει σταθερή  αξία και safe  επιλογή ακόμα και για τις εμφανίσεις των σταρ  στο κόκκινο χαλί.




Τι λες είσαι έτοιμη να τολμήσεις αυτή την Vintage  στροφή στο  Look σου;  Φύγαμε για pin up Look ;

Για αρχή σου έχω μερικά στυλ που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με την προσωπικότητα σου...
































Για το make up pin up θα χρειαστείς:

Ένα  make up για τέλεια κάλυψη , ένα concealer,   τονισμένα μήλα με ροζ απόχρωση ρουζ, ένα eyeliner για την γνώστη σε όλες μας γραμμή που κόβει την ανάσα, μάσκαρα  ή ψεύτικές βλεφαρίδες και φυσικά το κόκκινο κραγιόν  που υπογράφει το  pin up Look.





Για τα μαλλιά θα χριστείς : 

Σίδερο για μπούκλες ή τα κλασικά αγαπημένα ρόλεϊ . Χτενούλα για κρεπάρισμα, λακ και φυσικά τσιμπιδάκια. Κλασικά αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι τα μαντίλια, τα λουλούδια και οι κορδέλες

Σου έχω  6  διαφορετικά  tutorials που μπορούν να σε βοηθήσουν για  να πετύχεις το τέλειο pin up  μαλλί!










Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...