Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

7 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ


7 Μυστικά για τις σχέσεις που κάποιος πρέπει ξέρεις


Υπάρχει αλήθεια το μυστικό για μια πετυχημένη σχέση; Υπάρχει κάποια νεράιδα που με το ραβδάκι της θα κάνει τα μαγικά της και η σχέση σας θα είναι  υπέροχη σαν  παραμύθι; Αυτό το για πάντα τελικά υπάρχει; Ερωτήματα που βασανίζουν όλες τις γυναίκες από τις πρώτες κιόλας μέρες μιας σχέσης. Πώς θα σας φαινόταν αν στον πόλεμο των σχέσεων η Staxtopouta σας έριχνε ετοιμοπόλεμη;  Πάμε να δούμε τα 7  χρήσιμα μυστικά που ισχύουν για όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις 

1. Η σχέση θέλει θυσίες

Πολλές φορές θα κάνει τον μαλ@κα και θα υποστείς φίλους του και συγγενείς του που σε άλλες περιπτώσεις θα τους συναντούσες και θα άλλαζες ήπειρο! 

Προσοχή: Το ότι θα κάνεις τον μαλ@κα δεν σημαίνει και πως είσαι. Το ότι τους ανέχεσαι δεν σημαίνει ότι δεν βάζεις τα όρια σου. Να θυμάσαι πως οι σχέσεις θέλουν τρελή διπλωματία και πως ο σύντροφός σου σίγουρα και αυτός θα κάνει από την πλευρά του υπομονή με τους δικούς σου!

2.Και μαζί και μόνοι

Αν απολαμβάνεται τα θετικά τις συντροφικότητας και αφιερώνεται και ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας ταυτοχρόνως τότε το για πάντα θα είναι για εσάς τους δύο παιχνιδάκι. Πώς θα γίνει θα μου πεις αυτό; Μα φυσικά αν σέβεσται την προσωπικότητα  του άλλου και τα θέλω του

3.  Όσο αισθάνομαι πολλά για αυτόν τόσο περισσότερο τρομάζω.

Όταν έρχεσαι κοντά συναισθηματικά με κάποιον στην αρχή είναι τρομακτικό. Σε πολλούς ανθρώπους που έχουν μείνει πολλά χρόνια μόνοι τους  ή που κάναν περιστασιακά σχέσεις το να έλθουν σε επαφή με τα συναισθήματα τους είναι κάτι πολύ δύσκολο. Και ναι φέρνει τρόμο...

Συμβουλή: Μην την κάνεις από την σχέση απλά τον αγαπάς αφέσου και άσε να γίνει ότι γίνει!

4. Ναι ο πρίγγιπάς σου είναι άνθρωπος!

Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις ότι ο σύντροφος σου δεν είναι αυτός ακριβώς που είχες φανταστεί. Έχει ελαττώματα πάντοτε τα είχε αλλά αυτός ο φτερωτός θεός σε είχε τυφλώσει! Αν σου βγει τώρα ο ψυχοπαθείς δολοφόνος με το πριόνι  τότε απλά την κάνεις!!


5.  Αν δεν κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τότε πάρε τα μέτρα σου.

Είστε μαζί χρόνια και δεν σου λέει να μείνετε μαζί; Μένετε μαζί αλλά δεν σου ζητάει ούτε παιδί ούτε γάμο; Μήπως η σχέση σας τον βολεύει έτσι; 
Άλλαξε στάση. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και εξήγησε του τι ζητάς από αυτόν. Αν δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτό που θες ...Τότε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!


6. Το άλλο μισό είναι μύθος!

Κάνεις άνθρωπος  δεν είναι μισός αντιθέτως είναι πολυσύνθετος. Ο σύντροφός σου δεν πρόκειται να σε ολοκληρώσει. Όσο και αν αγαπιέστε  όσο και να αλληλοσυμπληρώνεστε  πότε  δεν μπορεί να σου προσφέρει την ευτυχία της ολοκλήρωσης. Ο δρόμος για αυτήν είναι προσωπική και μόνο υπόθεση!



7.  Όταν καυγαδίζεται μην ζητάτε την γνώμη άλλον

Οι καβγάδες σας είναι για εσάς τους δύο μόνο. Όσες γνώμες και αν ακούσεις τόσες απόψεις θα πάρεις. Λύστε μαζί τα θέματα σας ή ρωτήστε κάποιον είδικο ψυχολόγο. Μην κάνετε την σχέση σας βορά σε τρίτους γιατί έτσι γράφετε εύκολα το τέλος!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...