Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

KANE TA 2 HAIR LOOK ΤΗΣ DEMY ΣΤΑ MAD VMA ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!

Κάνε τα 2 Hair Look της Demy στα Mad VMA  μέσα σε λίγα λεπτά!

Στο κόκκινο χαλί των MAD Video Music Awards 2014 η Demy εμφανίστηκε με μια custom τουαλέτα Toi&Moi και τα μαλλιά της vague, σπαστά και ριγμένα στο πλάι. Επί σκηνής μεταμορφώθηκε με ένα hot σύνολο και wet look στα μαλλιά.

Ποιος ευθύνεται για τις κουπ της;  

Μα φυσικά Νικόλας Βιλλιώτης ! 



Αν θέλετε και εσείς να κάντε τα δύο υπέροχα χτενίσματα της Demy η Staxtopouta  σας έχει τα κόλπα για να το πετύχετε σε χρόνο ρεκόρ.

Για το αγαπημένο  κυματιστό hair look που είδαμε στο κόκκινο χαλί...





Θα χρειαστείς: Σπρέι για όγκο, ένα  ψαλίδι για μπούκλες, φαρδιά βούρτσα και λακ... 

Ψέκασε με λίγο σπρέι για όγκο τα  βρεγμένα μαλλιά σου και γυρνώντας ανάποδα το κεφάλι σου στέγνωσε τα με το σεσουάρ δίνοντας τους όγκο με τα χέρια σου. 

Στη συνέχεια τύλιξε μεγάλες τούφες γύρω από ένα μεγάλο ψαλίδι σου και φόρμαρε όλο το κεφάλι.

Το μυστικό του Νικόλα Βιλιώτη είναι πως μόλις έκανε το σπάσιμο στη μια μπούκλα την έπιανε με ένα κλιπ όσο συνέχιζα στην επόμενη για να δημιουργηθεί κράτημα  και όγκο.

Όταν κάνεις τα σπασίματα σε όλο το μαλλί  χτένισε τα με μια φαρδιά βούρτσα βόλτα στο πλάι  προφίλ που είναι το καλό σου και κάνε την χωρίστρα στο πλάι. Τελείωσε το χτένισμα με λακ.

Το Wet look της Demy είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.



Θα χρειαστείς : Λακ και ζελέ για δυνατό κράτημα

Θα πρέπει αρχικά να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να κάνετε κάποια χωρίστρα. Φέρτε τα απλά όλα προς τα πίσω, δίνοντας όγκο στις ρίζες των μαλλιών σας. 

Βάλτε ζελέ στην χτένα και περάστε τα μαλλιά στη συνέχεια με ένα ειδικό προϊόν το οποίο δίνει την όψη του wet look, «βρέξτε» τα μπροστινά μαλλιά σας και την φράντζα σας. 

Με ένα hairspray σταθεροποιήστε τα μαλλιά σας, τα οποία θα έχουν όλα φόρα προς τα πίσω και δώστε όγκο και πάλι στις ρίζες των μπροστινών μαλλιών σας.

Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, στιλάτο και ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις.




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...