Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

4 ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!


Ξεμυάλισε τον με τα φιλιά σου!!

Σας έχει λείψει ένα καλό φιλί; όπως τότε που είμασταν 15 + μίσο... Γιατί ; Τι παθαίνουμε μετά με τα φιλιά; Χάνουμε τον ρομαντισμό μας; Ξεχνάμε πόσο αγαπήσαμε το παραμύθι της "Ωραίας Κοιμωμένης" και η ρουτίνα μας απορροφάει σαν κινούμενη άμμος; Φοβόμαστε να δεθούμε; Τα φιλιά χάνουν την γλύκα τους και μετά να και τα πρώτα γκρίζα σύννεφα στην σχέση. Μήπως δεν ξέρουμε ποια είναι τα φιλιά που σώζουν ζωές;
Τα καλά φιλιά σημαίνουν καλή επικοινωνία, ανατροφοδότηση με θετικά συναισθήματα, ένδειξη στοργής και συντροφικότητας. Τα καλά φιλιά δίνουν μια καλή πρώτη εντύπωση,υπόσχονται πολλά για μετά ενώ μπορούν να διατηρήσουν την μαγεία στις σχέσεις.
Από ένα φιλί συνήθωςμπορείς να καταλάβεις αν υπάρχει χημεία αν αξίζει να περάσεις και στα παρακάτω ακόμα και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

Τα φιλιά αναθερμαίνουν και διατηρούν τις σχέσεις για αυτό αρχίστε να προπονείστε.

Πάμε να δούμε τα 4 φιλιά που παίρνουν μυαλά;

1. Το απλό φιλίΤο απλό φιλί, αυτό που τα χείλη σου ακουμπάνε τα δικά του. Το ξαφνικό φιλί στο μάγουλό του μπορεί να μην σου φαίνεται κάτι ασήμαντο, αλλά οι άντρες δηλώνουν ότι το λατρεύουν! Στα χείλια και πεταχτά φιλιά που πάντα πιάνουν αρκεί να γίνονται απροειδοποίητα και χωρίς λόγο! Έτσι του δείχνεις την αγάπη σου και τον επιβραβεύεις. Ένα φίλι πριν την δουλεία ή μετά. Στα φανάρια καθώς οδηγεί, όταν σε περιμένει στα ραντεβού, στο σινεμά, στο σπίτι που βλέπετε ταινία. πριν κοιμηθείτε ένα φίλακι είναι λίγο πολύ λίγο αλλά... πιάνει θυμηθείτε την Staxtopouta!!

2. Το βεντζουζιάρικο

Αυτό το φιλί είναι συνήθως το φιλί που είναι λίγο πριν να αρχίσει η μάχη του Δράμαλη! Αυτό που δεν παίζει να πάρεις ανάσα; Ναι νομίζω το έχεις. Σ΄αυτο βάλε και μερικά μικρά δαγκωμάτακια πιάνουν!

3. Επί του θέματος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο για τον άντρα όταν τον φιλάς την ώρα που αρχίζει το πανήγυρι. Τον απογειώνει και δη την κατάλληλη στιγμή


4. Τα κινηματογραφικά φιλία

Μπορεί να το θεωρείς ξεπερασμένο κόλπο  αλλά για τους άντρες πιάνει πάντα ακόμα και για αυτούς που δεν είναι ρομαντικοί! Δείτε ταινίες και αντιγράψτε σκηνικά! Πάτε μια βόλτα ροματική στην θάλασσα στην δύση του ήλιου ή μια βόλτα με πανσέληνο και τότε φιλίστε τον όπως η Scarlett O'hara στο Όσα Παίρνει ο Άνεμος Εσύ τον φιλάς κι εκείνος σκέφτεται το μετά ! Πιάνει πάντα και το θυμάται και για για πάντα ! Χιλιοτσεκαρισμένο!






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...