Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

AΝΤΗΛΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ LUXURIOUS SUN CARE ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!


H  LUXURIOUS SUN CARE  η αντηλιακή σειρά που πρέπει να δοκιμάσεις!


Η 1η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών με υαλουρονικό οξύ! 

Τα LUXURIOUS SUN CARE προσφέρουν κάτι παραπάνω! Η συγκεκριμένη σειρά αντηλιακών σχεδιάστηκε ειδικά για να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία έναντι όλου του φάσματος των ακτίνων UV και των επιπτώσεων που η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί.

Η φωτογήρανση, η πρόωρη γήρανση, οι ερεθισμοί, οι αλλεργίες, ο κίνδυνος φωτοευαισθησίας, η εμφάνιση χρωματικών κηλίδων αλλά και η αφυδάτωση της επιδερμίδας αποτελούν τις συνηθέστερες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο αρκετές από τις οποίες κάνουν την εμφάνισή τους στο πέρασμα του χρόνου αφήνοντας τα μη αναστρέψιμα «σημάδια» τους.


Τα LUXURIOUS SUN CARE αποτελούν την 1η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών με υαλουρονικό οξύ  για τη ταυτόχρονη φυσική ανάπλαση του δέρματος από τις αθόρυβες βλάβες που προκαλεί η φωτογήρανση  & την προστασία του έναντι της πρόωρης γήρανσης. 








Η πλούσια σύνθεσή τους σε δερμοπροστατευτικές βιταμίνες (βιταμίνη Α & Ε, προβιταμίνη B5) προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που έχει ανάγκη το δέρμα κατά και μετά την έκθεση στον ήλιο ακόμα & στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας (σύνθεση που προσομοιάζει στον Φυσικό Παράγοντα Ενυδάτωσης NMF)ενώ παράλληλα δροσίζει, ανακουφίζει & καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς χάρη στα εκχύλισματα αγγουριού & χαμομηλιού που περιέχει. 

Μάλιστα με τα LUXURIOUS SUN CARE μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης: αλλεργικών αντιδράσεων, φωτοευαισθησίας & χρωματικών κηλίδων, αφού δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα, αρώματα , οινόπνευμα, parabens είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και όλη την οικογένεια! 


Δείτε επίσης: Τι μπορεί να κάνει το πόσιμο κολλαγόνο για μας;
Κοκκινίζεις και δεν αποκτάς το χρυσαφένιο μαύρισμα; Τι κάνεις λάθος με τα αντηλιακά;
Κάνε τα 2 Hair Look της Demy στα Mad VMA  μέσα σε λίγα λεπτά!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...