Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

FUNΚY KAI BOHEMIAN ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΖΙ ! Η ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!


Funky και Bohemian αξεσουάρ μαζί! Η τάση που ήρθε να μείνει

Φέτος απαιτείται να δώσετε χρώμα και funky διάθεση στα χέρια σας. Συνδυάστε πολύχρωμα friendship bracelets, μαζί με χρυσά ή ασημένια. Ιδιαίτερα αν έχετε μαυρισμένη επιδερμίδα, θα δημιουργηθεί έντονη αντίθεση. Συμπληρώστε με δαχτυλίδια και κάντε το στιλ σας πιο in-fashion από ποτέ!

Η συμβουλή είναι μία, όσο πιο πολλά, τόσο πιο στιλάτα. Μην διστάσετε να κάνετε τους πιο ακραίους συνδυασμούς. Μία χρυσή βέργα για παράδειγμα, ή ένα επίχρυσο βραχιόλι με σχέδια μπορεί να συνδυαστεί με ένα friendship-bohemian bracelet. Funky διάθεση στα αξεσουάρ σας για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

Βάλτε χρώμα στα ρούχα και αποκλείστε στυλ μην φοβάστε να κάνετε την διαφορά!Αυτοσχεδιάστε  από το γραφείο μέχρι και παραλία!



Σε αυτό το άρθρο επέλεξα κοσμήματα Boho από την μετρ του είδους την μια και μοναδική Φανή -Παπ που είναι από τις πρώτες δημιουργούς που με τις γνώσεις της και την τεχνική της εισήγαγε το Boho χειροποίητο κόσμημα στην Ελλάδα. Για να δείτε περισσότερες δημιουργίες της αλλά και να αποκτήσετε κάποιο μοναδικό  χειροποίητο Boho κόσμημα σε οικονομική τιμή μπείτε  έδω

Πάμε να δούμε  τις νέες  μας λατρείες!!





















 Δείτε επίσης: Boho Look ! Μόνο για Staxtopoutes!




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...