Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

5 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ! ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ!


5 Τips για να γνωρίσει κάποιον !Πιάνουν πάντα!

Είσαι πάλι μόνη; Δεν λέει… Μήπως να κάνεις τις κινήσεις σου; Μήπως να αφήσεις τις ντροπές και να φλερτάρεις; Ναι το έχεις δοκιμάσει αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το προσδοκώμενο…  Τα τσιτάτα δεν υπάρχουν άντρες και πως όλοι είναι παπάκες  είναι πρέπει να τα ξεχάσεις γιατί αλλιώς σε βλέπω μόνη σαν το λεμόνι για πολύ καιρό φιλενάδα! 

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είσαι μόνη έχεις ξεκαθαρίσει στον εαυτό σου και το σύμπαν πως τώρα είσαι ανοιχτή σε κάτι νέο και καλό.  Το δύσκολο κομμάτι το περάσεις με άριστα τώρα σου μένει απλά να δράσεις. Μην περιμένεις τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα γιατί μάλλον κιλά θα πάρεις από τα ντιλιβεράδικα και όχι άντρα Κυνήγησέ τον!

1. Γράψου σε ένα μάθημα

Το ιδανικό μάθημα είναι ο χορός. Γυμνάζεσαι, ανεβαίνει η αυτοπεπήθηση σου , περνάς υπέροχα και γνωρίζεις κόσμο που ο χορός σας φέρνει πιο κοντά . Το τέλειο; Συνεχώς λαμβάνεις μέρος σε πάρτυ της σχολής που γνωρίζεις και άλλον κόσμο. Ταγκό, λάτιν και Swing  σε περιμένουν… 

Μάθημα γυμναστικής ή ένα εργαστήριο μαγειρικής κεραμικής, μάθημα Ιταλικών Γαλλικών και ότι μπορείς να σε τραβάει  για να ασχοληθείς.  Εκεί θα συναντήσεις νέους ανθρώπους – και όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίζεις, τόσο πιο πιθανό είναι να μεγαλώσεις τον κύκλο σου. Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον που θα σου κάνει το «κλικ».

2.  Βγες με φίλες / φίλους σε μικρές παρέες

Μια τεράστια παρέα γυναικών δύσκολα προσεγγίζεται, γι΄αυτό όταν βγαίνεις έξω προτίμησε να είσαι σε παρέα λίγων ατόμων. Μια πιο μικρή παρέα σημαίνει λιγότερη πίεση για τους άντρες, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει προς το μέρος σου κάποιος τολμηρός. Βγες με τρις φίλες πήγαινε σε μπαράκια κάλων περιοχών και το καλοκαιράκι σε παραλίες και beach bars. Περιποιήσσου τον εαυτό σου με το σκεπτικό πως θα είσαι σικάτη αλλά και χαλαρή.

3. Οργάνωσε ένα μικρό πάρτυ

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου οργανώνοντας ένα παρτάκυ και ενθάρρυνε τους φίλους σου να φέρουν και κάποιον δικό τους φίλο, ώστε να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Κράτα το πάρτυ σε χαμηλούς τόνους -κρασί, επιτραπέζια και όχι δυνατή μουσική – ώστε να προωθήσεις την συζήτηση.

4. Φρόντισε τον εαυτό σου

Μην ξεχνάς να αφιερώνεις χρόνο και στον εαυτό σου. Καλή η δουλειά, αφού σε γεμίζει και σου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά χρειάζεται να βάλεις στο πρόγραμμα και όσα σε κάνουν ευτυχισμένη. Όταν νιώθεις καλά το εκπέμπεις και στους γύρω σου.


5. Δώσε προτεραιότητα στην κοινωνική σου ζωή

Ωραίες οι χαλαρές βραδιές στον καναπέ βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά, αλλά μην ξεχνάς και τη διασκέδαση έξω. Μερικά βράδια πρέπει απλά να το ρίχνεις έξω και ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...