Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΠΕΣ ΜΟΥ ΖΩΔΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΓEIΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΟΥ !



Πες μου ζώδιο να σου πω πως θα απογειώσεις το καλοκαίρι σου
Σχεδίασε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.Μπορεί να διαμαρτύρεσαι για τη ζέστη αλλά λένε ότι η υψηλή θερμοκρασία χαλαρώνει τους μύες, αυξάνει την αίσθηση του δέρματος και σε αναγκάζει να επιβραδύνεις και να έρθεις σε επαφή με την νωχελική πλευρά σου.Δεν χρειάζεται να διαβάσεις τις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, για να κάνεις αυτό το καλοκαίρι πιο θερμό,μια Syaxtopouta μπορεί να σου δώσει αυτό που ζητάς για το καλοκαίρι. Απλά, ακολούθησε το ζώδιό σου και έσω έτοιμος...

ΚΡΙΟΣ

Ως το πιο άμεσο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπαίνεις κατευθείαν «στο ψητό». Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να σε ακολουθήσει σε μια καυτή νύχτα πάθους στην πισίνα του ξενοδοχείου, στην παραλία δίπλα στη φωτιά ή στα κλεφτά κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού beach volley!

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ, αισθησιακό μου παιδί, λατρεύεις την απόλαυση των φίνων πραγμάτων, αλλά είσαι, επίσης, ένα πλάσμα της συνήθειας. Επέλεξε το αγαπημένο σου σημείο -ίσως το εξοχικό σπίτι ή το ξενοδοχείο- για να ξεφύγεις με το μωρό σου. Το κρεβάτι είναι το γήπεδο που παίζεις μπάλα και για να μπει λίγο σασπένς στην ζωή σου και άσε τις μπαλκονόπορτες ανοικτές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εντάξει, το ξέρω, δεν πρόκειται να ευχαριστηθείς, εκτός αν το ταίρι σου, σου μιλά και στο κρεβάτι, φλύαρο μου παιδί. Έτσι, τι λες να δοκιμάσεις κάποιους ρόλους, με βάση ορισμένες από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές του καλοκαιριού! Μπορείς να γίνεις μια Cat Woman ή ο  Wolverine τουλάχιστον για ένα βράδυ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι είσαι ο επίσημος «μαμάκιας» του ζωδιακού κύκλου, είναι καιρός να προσλάβεις εκείνη την μπέιμπι σίτερ και να έχεις μια βραδιά με το ταίρι σου! Πήγαινε κάπου που σου φουντώνει το συναίσθημα (λίμνες, ποτάμια, θάλασσες ενδείκνυνται) και ανάδειξε ό, τι σου έδωσε η μαμά. Μην πάει και χαμένο!

ΛΕΩΝ

Το ότι θα πρέπει να αισθανθείς σαν βασιλιάς για να  το απολαύσεις το , είναι γεγονός. Τι λες λοιπόν για ένα σπα για ζευγάρια; Επίσης, σε ένα ρομαντικό, πολυτελές ξενοδοχείο ή θέρετρο, όπου μπορείς να βγεις από την πισίνα με το νέο βασιλικό μαγιό σου και να γευτείς κάποια φανταστικά φαγητά και ποτά! Γι εσένα  φτιάχτηκαν τα μεταξωτά σεντόνια  άντε και καλά  ξαπλώματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο 'χω ξαναπεί και θα στο ξαναπώ βέβαια, το τέχνασμα για ένα καλοκαίρι όλο περιπέτεια, είναι απλά να σταματήσεις το αγχώδες μυαλό από την πολύ σκέψη και να νιώσεις την απώλεια του ελέγχου για λίγο. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το  δοκιμάσεις φέτος στα πιο απίθανα μέρη και λίγη άμμος βρε αδελφέ, πίστεψε με, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

ΖΥΓΟΣ

Επειδή πάνω απ' όλα έχεις ένα class, θα πρέπει να κάνεις οτιδήποτε το οποίο θα εξελιχτεί αργότερα σε  στιγμές  ατελείωτες… Εσύ για το καλοκαίρι έχεις δουλεία ξεκίνα την ανάγνωση  των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι, και γίνε άτακτη  δείχνοντας στο τέρι σου τι έμαθες από το εκπαιδευτικό σου βίβλιο σελίδα σελίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θεέ Σκορπιέ, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και χρειάζεσαι,  φέτος το καλοκαίρι δώσε και σώσε…Προσπάθησε να γράψεις την δική σου ιστορία και να την μοιραστείς με το ταίρι σου, ίσως παρέα με λίγο κρασί μια βάρκα και μια φεγγαράδα. Στη συνέχεια το τρενάκι του τρόμου  γιατί όχι;  Ο τρόμος και το καψουροπάθος για σ΄ένα μια ντζούρα δρόμος! Παιδί γράψε και κανένα βιβλίο από Σεπτέμβρη με θέμα πως πέρασα το καλοκαίρι να πιάσεις την καλή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγες έξω από τα καθιερωμένα όπως πάντα! Οποιοδήποτε είδος ταξιδιού ή περιπέτειας με το ταίρι σου (σκέψου επιτελούς εκείνη την ελεύθερη πτώση με το αλεξίπτωτο ή να μάθεις να σερφάρεις) είναι ό, τι πρέπει για να σε καψώσει.  Η αδρεναλίνη κάνει θαύματα, το έχεις ακουστά, φαντάζομαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε ευκαιρία για να προχωρήσεις την εργασία σου, μετράει πολύ γι' αυτό βοήθησε τον εαυτό σου να επανέρθει σε ανοδική πορεία στον επαγγελματικό στίβο, ύστερα από ένα υπέροχο καλοκαιρινό  "μπερδεμάτα", σε μια φύση γεμάτη δέντρα, γύρω από μια λίμνη ή ένα δάσος! Αιγόκερε χάσε λίγο την μπάλα για το καλό σου!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οτιδήποτε αφορά σε πολιτική είναι βέβαιο ότι θα σε συνεπάρει.  Πάρε σβάρνα τις πορείες! Γίνε προνοητικός  ακόμα και στον κρατητήριο εσύ αποδίδεις!  Μέτα από αυτό το καλοκαίρι γεμάτος  εμπειρίες, μπορείς μέχρι και να κατέβεις υποψήφιος στις επόμενες εκλογές! Είναι λίγο κουλό και ανορθόδοξο ε; Αλλά έτσι είσαι  εσύ ανεξάρτητος επαναστατικός αλλά πάνω απ' όλα ήρωας! 


ΙΧΘΥΕΣ

Πάμε  φύγαμε για το όνειρο, το ρομαντικό και  το μαγικό λες και είσαι ταινία. Γνωρίζεις την περίφημη σκηνή όπου ο Burt Lancaster και η Deborah Kerr το κάνουν  στα κύματα στο "From Here to Eternity"; Ανασύνθεσέ το, με έναν τρόπο που λειτουργεί για εσένα και θα έχεις τις αναμνήσεις του καλοκαιριού, που θα σε κρατήσουν στα ουράνια όλο το χρόνο! 





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...