Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ TIP ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!


Ένας έξυπνος τρόπος να καταφέρεις  να κάνεις σωστές γωνίες στο πρόσωπο σου σαν επαγγελματίας!


Ναι μπορείς να έχεις γωνίες στο πρόσωπο σου και να κάνεις μαγικά το πρόσωπο σου να δείχνει πιο αδύνατο και κομψό.Το έχεις δει σε βιντεάκια, το έχεις προσπαθήσει στο σπίτι αλλά μάταια σε νιώθω!

Ο λόγος για το λεγόμενο «contouring», δηλαδή τη δημιουργία τέλειων κοψιμάτων στο πρόσωπο για να αναδείξεις τις γωνίες σου με μια σκουρόχρωμη πούδρα.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είσαι make up expert ή δεν το έχεις κάνει τουλάχιστον 100 φορές, είναι δύσκολο να το καταφέρεις χωρίς ένα guide line να σε βοηθήσει να βρεις τα σωστά σημεία που πρέπει να απλώσεις την τερακότα ή το σκουρόχρωμο foundation. 

Για αυτό σας έχω τα βασικά αλλά και το σούπερ tip που θα σας λύσει όλα τα προβλήματα. Πάμε να δούμε τι πρέπει να ξέρετε… 

Χρησιμοποιούμε ένα ρουζ σε καφέ απόχρωση (προσοχή 1-2 τόνους πιο σκούρα από τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας μας) ή ένα πιο σκούρο make-up…Το εφαρμόζουμε στη νοητή γραμμή κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών…Αν χρησιμοποιήσουμε πινέλο πιθανόν να μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα το χρώμα αλλά αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένος είναι κανείς με τη διαδικασία…

Προσοχή!!!...Ξεκινάμε την αρχική εφαρμογή από τους κροτάφους προς τα μήλα αλλά μετά τη πρώτη τοποθέτηση κινούμαστε με ανοδικές κινήσεις (δλδ. από τα μήλα προς τους κροτάφους) ώστε να αποφύγουμε το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και γηρασμένο.

Αν όλα αυτά πάλι σε μπερδεύουν πάρε το κουτάλι της σούπας και πάμε καθρέφτη…

Το κουτάλι της σούπας γίνεται ο τέλειος… οδηγός για να δημιουργήσεις τις σωστές γωνίες!

Απλά βάλε το κουτάλι στο μάγουλο σου με φορά προς τα επάνω.

Το σημείο κάτω από το κουτάλι είναι εκείνο που πρέπει να τονίσεις.



Άπλωσε την τερακότα σου με ένα πινέλο για blending σε εκείνο το σημείο για τέλειες γωνίες. 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...