Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

7 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!


7 Tips για να τον κάνεις να σε προσέξει με την προσωπικότητά σου!

Τέλειο στυλ, υπέροχη σιλουέτα, ώρες στο γυμναστήριο να ιδρώνεις  γιατί  μια είναι η αλήθεια το περιτύλιγμα  είναι  που πουλάει! Το αντρικό κοινό γενικά είναι εύκολο στις απαιτήσεις του! Αλλά μήπως και εμείς οι γυναίκες έχουμε βάλει το χεράκι μας σ' αυτό; Μήπως τα δίνουμε όλα στο πιάτο; Μήπως επενδύουμε μόνο στο φαίνεσθαι; Μήπως  το σύστημα έχει μότο " αγοράζω άρα υπάρχω" και εμείς απλά το ακολουθούμε; Τελικά στις σχέσεις τι έχει διάρκεια;  

Staxtopoutes μου τα πάντα είναι στον συνδυασμό. Η περιποιημένη εμφάνιση και η ολοκληρωμενή προσωπικότητά  δύο μυστικά εφόδια για όλη σου την ζωή. Το στοίχημα, για πολλές γυναίκες, που πλέων ζητούν να έχουν μια ουσιαστική σχέση είναι πλέων ένα: Να τον κατακτήσω με την προσωπικότητα μου! Ανέφικτο; Φυσικά και όχι. Σίγουρα μπορεί να είναι κάπως δυσκολότερο να τραβήξεις την προσοχή ενός άντρα μόνο με τον εσωτερικό σου κόσμο αλλά το μόνο που χρειάζεσαι να κάνεις είναι να δώσεις μια καλή πρώτη εντύπωση μετά τα υπόλοιπα άστα σε μας.  Πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις για να το πετύχεις;...

1.Μην τον αποφεύγεις

Πώς περιμένεις να σε προσέξει αν δεν είσαι μέσα στο οπτικό του πεδίο; Πήγαινε σε μέρη που ξέρεις ότι συχνάζει, αλλά μην το παρακάνεις. Το τελευταίο που θέλεις είναι να νιώσει ότι υπάρχει μία “περίεργη” που τον παρακολουθεί.

2.Δώστου σημασία

Αρκούν μερικά κομπλιμέντα για να καταλάβει το ενδιαφέρον σου. Αν πάλι δεν μιλάτε (και δεν είσαι τόσο γενναία ώστε να ξεκινήσεις συζήτηση), μπορείς να τον κοιτάξεις χαριτωμένα ή να του χαμογελάσεις. Ξέρεις εσύ!

3.Έχε αυτοπεποίθηση

Οι άντρες έλκονται από τις σίγουρες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Προσπάθησε, λοιπόν, να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου όση ώρα μιλάτε, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται. Η αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει χωρίς να χρειαστεί να δείξεις λίγο “δέρμα” παραπάνω.

4.Να είσαι ο εαυτός σου

Πάντα πρέπει να είσαι ο εαυτός, πόσο μάλλον όταν θέλεις να προσελκύσεις αυτόν που σου αρέσει χωρίς να βασιστείς στην εξωτερική σου εμφάνιση. Με το να παριστάνεις ότι είσαι κάποια άλλη δεν θα πετύχεις κάτι παραπάνω, αφού σύντομα θα βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός σου εαυτός.

5.Να είσαι φιλική
Αν δεν μπορείς να προσεγγίσεις απευθείας αυτόν που σου αρέσει, μίλησε με τον περίγυρό του. Όταν είναι κοντά σου, προσπάθησε να είσαι φιλική με την παρέα του και να είσαι σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα σε προσέξει.

6.Γέλα

Στους άντρες αρέσουν οι χαρούμενες γυναίκες που ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο. Aν αυτός που σε ενδιαφέρει, σε ακούσει να γελάς με κάτι πραγματικά αστείο κι ενδιαφέρον, πιθανότατα να του κινήσει την περιέργεια και να κάνει την πρώτη κίνηση. Μην το παρακάνεις όμως!

7.Επέλεξε το σωστό άρωμα

Αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή ενός άντρα, επέλεξε μία κολόνια με ιδιαίτερο άρωμα. Αν καταφέρεις να του ξυπνήσεις τις αισθήσεις την πρώτη φορά, θα σε σκέφτεται κάθε φορά που μυρίζει αυτό το άρωμα. Ή απλά δεν θα μπορέσει να αντισταθεί εξαρχής.



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...