Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

TO MUST ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ : WET HAIR LOOK +2 SOS TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ LOOK!


Το must αυτής της σεζόν: Wet hair look + 2  SOS tips για να πετύχεις το look!

Αν έπρεπε να επιλέξω ένα και μόνο χτένισμα ως το πιο αγαπημένο για αυτό το καλοκαίρι αλλά και αυτό που δημιουργεί αισθήματα θαυμασμού στους άντρες  τότε  θα ήταν το wet hair look! Και δεν το διάλεξα εγώ. Πριν από αυτό το post έγινε το πείραμα: έδειξα σε κανά δυό αγόρια που εμπιστεύομαι για το γούστο τους photos από ponytails, μαλλιά κάτω, μαλλιά έτσι και γιουβέτσι και φυσικά το wet hair  look. Σας πληροφορώ πως  οι photos με τα wet μαλλιά ήταν αυτές που τους άρεσαν περισσότερο.

Staxtopoutes  μου είναι καλοκαιράκι και  η ατάκα  της  μαμάς "μην βγεις έξω λουσμένη θα κρυώσεις" πάει περίπατο… και το wet look  χωρίς κανέναν δισταγμό πρέπει να μπει στα must !

Katie Holmes, Megan Fox και Angelina Jolie έχουν επιλέξει το wet look είτε για να φωτογραφηθούν είτε για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Και ok, ξέρω πως η Angelina και η Megan μπορεί να δείχνουν sexy ακόμη και με ρόλεϊ στο κεφάλι, αλλά η Katie; Τι έχεις να πεις για την Katie;



WET LOOK: ΔΥΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ TIP ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!...

Ναι το wet look είναι σουπερατο ! Και ναι είναι τάση! Όμως, υπάρχει κάτι πολύ, πολύ ενοχλητικό με την περίπτωσή του που σε κάνει να διστάζεις να το υιοθετήσεις στο πρώτο ραντεβού, για παράδειγμα, από φόβο μην στα μισά του ραντεβού τα μαλλιά στεγνώσουν, χαλάσουν και από όλο αυτό σου μείνει μόνο ένα μοιραίο attitude άνευ λόγου. Όμως, εμείς εδώ σου έχουμε 2 φανταστικά tips για εσάς!


Τραβήξτε όλα σας τα μαλλιά προς τα πίσω.

Προτείνουμε ένα συγκεκριμένο στιλ, για το καλοκαιρινό σας wet look. Θα πρέπει αρχικά να ισιώσετε tα μαλλιά σας χωρίς να κάνετε κάποια χωρίστρα. Φέρτε τα απλά όλα προς τα πίσω, δίνοντας όγκο στις ρίζες των μαλλιών σας. Στη συνέχεια με ένα ειδικό προϊόν το οποίο δίνει την όψη του wet look, «βρέξτε» τα μπροστινά μαλλιά σας και την φράντζα σας. 

Με μία χτένα ξεκινήστε να τα χτενίζετε προς τα πίσω, δίνοντας όγκο στις ρίζες σας. Με ένα hairspray σταθεροποιήστε τα μαλλιά σας, τα οποία θα έχουν όλα φόρα προς τα πίσω και δώστε όγκο και πάλι στις ρίζες των μπροστινών μαλλιών σας.Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, στιλάτο και ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις.








Hairspray από την «Bumble & Bumble».








«Gloss Appeal» για wet look από την Kerastase.





Η αγαπημένης Kerastase μας αποκάλυψε ότι για πρώτη- πρώτη φορά αποκτά ambassador, δηλαδή έναν top hair stylist στον οποίο εμείς μπορούμε να απευθυνόμαστε για tips και να τα μεταφέρουμε σε ΄σένα . Ο Σταμάτης Καραϊσκος, λοιπόν, ο νέος ambassador της Kerastase μου αποκάλυψε το τέλειο tip για να κάνω το wet look μου να κρατήσει όλη μέρα! 
"Το μυστικό είναι όταν νιώσεις πως έχουν στεγνώσει τα μαλλιά σου, να πας στο μπάνιο να βρέξεις τα χέρια σου και να περάσεις τις παλάμες σου ανάμεσα στα μαλλιά σου και προς τα πίσω. Το προϊόν θα ενεργοποιηθεί πάλι και θα είναι σαν να τα έκανες μόλις!". 

Σταμάτης Καραϊσκος: πήγαινε στο μπάνιο, βρέξε τις παλάμες σου και πέρασε ανάμεσα στα μαλλιά σου!


Και εφάρμοσα το tip και όντως ήταν καταπληκτικό, όπως ακριβώς και το ολοκαίνουριο Baume Double Je της Kerastase (€25.00), ένα πολυχρηστικό styling balm που μπορεί να σου βγάλει άπειρα looks. Όπως το δικό μου τέλειο wet! 






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...