Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΘΕ ΤΑ TRENDS ΣΕ ΝΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ


Μάθε τα trends σε νύχια για το 2014 και κάντα  πρώτη!

Μπορεί η Άνοιξη να σου φαίνεται μακριά, αλλά μπήκαμε στο 2014! Και λέω να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά! Και με το "όλα" εννοώ εκείνες τις τάσεις σε make up, μαλλιά και νύχια που μας απασχόλησαν το 2013! Τέλος στο berry κραγιόν, φτάνει πια με τα κόκκινα νύχια! Και επειδή υποψιάζομαι ότι όπως εγώ έτσι κι εσύ έχεις πολύ, πολύ διάθεση για ανανέωση, είπα να σε ενημερώσω για τις ανοιξιάτικες τάσεις του 2014! Τι; Είναι ακόμη νωρίς; Μα σε ενημερώνω για να τα κάνεις πριν απ' όλες και πίστεψέ με τα έχεις κάνει ήδη ...


Nude νύχια!


Αν έπρεπε να διαλέξεις μια και μόνη τάση για το πρώτο εξάμηνο του 2014 σε ό,τι αφορά τα νύχια, αυτή δεν θα ήταν άλλη από τα nude! Τα nude βερνίκια, λοιπόν, είτε μιλάμε για shiny, είτε για ματ, είτε για αυτά που μιμούνται το χρώμα του δέρματος ή τα πιο γαλακτερά (έχε στο νου σου το βερνίκι με το οποίο κάνουμε το γαλλικό) είναι ο μεγάλος νικητής του μανικιούρ. Blumarine, Chalayan, Philipp Plein, Roberto Cavalli, Proenza Schouler, Talbot Runhoff, Versace, Lacoste, Narciso Rodriguez, Jil Sander και Fendi επέλεξαν το nude για τα νύχια των μοντέλων τους. Και μια συμβουλή: με το Gel Coat του Dior θα έχεις ένα τέλειο γυαλιστερό, nude effect. Τοποθέτησέ το στα νύχια σου χωρίς απαραίτητα να έχεις πετύχει βερνίκι από κάτω!





Νude με metallics motives


Σικάτο που κερδίζει συνεχώς στις μετοχές των νέων trend 






Ταρταρούγα


Λίγο πριν αφήσουμε το 2013 πίσω μας σε είχαμε ενημερώσει για την ταρταρούγα, το νέο it χρώμα στα μαλλιά! Και τώρα ήρθε η ώρα να σε μυήσουμε και την ταρταρούγα στα νύχια, μια τάση που προτιμάμε να βλέπουμε οι περισσότερες παρά να κάνουμε. Πάντως, αν είσαι από τις τολμηρές μπορείς απλώς να μπλέξεις καναδυό τόνους του καφέ και να βάψεις πολύ, πολύ πρόχειρα τα νύχια σου. Να ξέρεις πως εδώ οι μουντζούρες επιτρέπονται!




Striped nails + Stilleto Shape


Μπορεί το nail art να μας χαιρετάει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, ωστόσο κάτι είδαμε να κινείται στις ανοιξιάτικες πασαρέλες. Ο πυρήνας του nail art ήταν τα stripes, ή αν προτιμάς, οι ρίγες σε όλες τους τις εκδοχές: οριζόντιες, κάθετες, πρόχειρες, ολόισιες, με βερνίκι ή με μεταλλικά αξεσουάρ. Εδώ το βλέπουμε στους οίκους Cushnie et Ochs ενώ μερικοί οίκοι που τίμησαν τις ρίγες ήταν και οι Christian Siriano, Emerson, Kye, Mara Hoffman, Zimmermann και Manish Arora. 














Ματ υφές!

Ετοιμάσου! Το πρώτο μισό του 2014 θα έχει εκτός από πολλά nude άλλες τόσες ματ υφές. Και τις είδαμε σε διαφορετικούς συνδυασμούς στα ανοιξιάτικα catwalks, να συνδυάζονται δηλαδή, είτε με έντονα χρώματα όπως αυτό το πορτοκαλί του Just Cavalli είτε με πιο παστέλ ή nude τόνους όπως των Acne, Alexander Wang και Fendi. Αν θέλεις να κάνεις την τάση πρώτη και στα δικά σου νύχια θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα ματ top coat όπως το Matte About You της Essie και να προσέξεις να καλύψεις καλά το βερνίκι από κάτω ώστε να μην εμφανίζουν τα νύχια σου σημεία με γυαλάδες.







Moon nails


Αν θέλεις να ξεφύγεις από τον μινιμαλισμό των μονόχρωμων νυχιών έχεις και μια ακόμη επιλογή (εκτός από τα stripes). Πρόκειται για το moon nails trend. Τα νύχια βάφονται σε διάφορα χρώματα ενώ η βάση τους παραμένει άβαφη, ή με ένα έντονο άλλο χρώμα ώστε να προκαλείται αντίθεση. Alice+Olivia, Lela Rose, Desigual, Jenni Kayne, Alexis Mabille και Louis Vuitton το επέλεξαν και εμείς θα το κάνουμε! Κάντε  μόνες σας moon nais!








Polka Dotes

Το χαριτωμένο  αγαπημένο  trend  πρώτες οι  Staxtopoutes κάναμε μένει και αυτή την  σεζόν στα must! Μάθετε περισσότερα:Πουά στα νύχια και το Χειμώνα!
Πουά στα νύχια: Η πιο girly πρόταση στο μανικιούρ!


Μetallic Hints


Η μεταλλιζέ glamorous αποχρώσεις γίνονται top trend και στα άκρα! Η τάση άρχισε από τους οίκους μόδας, πέρασε στους  Stars, τόνισε την πιο rock ιδέα για μανικιούρ, έχει γίνει η μανία των fashionistas παγκοσμίου φήμη και εύκολα γέμισε με λάμψη τους δρόμους του κόσμου. Και φέτος θα το κάνεις και εσύ













Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...