Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο HAIR ARTIST ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΝΑΝΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ!



Ο Hair artist Βασίλη Σινάνης  μας αποκαλύπτει τα μυστικά του για το τέλειο βραδινό επίσημο χτένισμα!


Οι πασαρέλες για τον Χειμώνα του 2014 τα είχαν όλα σε ό,τι έχει να κάνει με μαλλιά, τουλάχιστον : vague και υπερμεγέθεις όγκους που μας πήγαν πίσω στα 40\'s και 70\'s, χαμηλές αλογοουρές, πολλές - πολλές-όμως τόσο που το σκέφτομαι αφέλειες, και κάποια αρκετά ακραία looks, όπως για παράδειγμα τα μαλλιά που έδειχναν σαν να βγήκες μόλις από το ντους και δεν τα έχεις καν σκουπίσει. Όμως πόσο μπορεί κανείς να ακολουθήσει αυτές τις τάσεις. Όλα αυτά τα χτενίσματα και τα κουρέματα μπορείς να τα υποστηρίξεις; Αλήθεια τι μπορείς να κάνεις για βραδινό χτένισμα και να σου ταιριάζει.

Ο Hair artist Βασίλη Σινάνης μας εξηγεί :"Η μόδα πάντα μας δείχνει την τάση, αλλά και τις γραμμές που θα κινηθούμε. Πρέπει να την λαμβάνουμε υπόψιν μας χωρίς όμως να γινόμαστε και δέσμιοί της.Τα βραδινά χτενίσματα είναι αρκετά απαιτητικά και σκοπό έχουν να τονίσουν τη θηλυκότητα της γυναίκας, να τραβήξουν την προσοχή, να προσδώσουν κομψότητα και στυλ και να δώσουν βαρύτητα στην προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας.Δεν πρέπει να λειτουργούν σαν κονσέρβα. Το έκανε η τάδε άρα θα κάνω και εγώ το ίδιο χτένισμα. Τα βραδινά χτενίσματα είναι μικρά έργα τέχνης. Είναι αυτά που θα μας δώσουν αέρα στο περπάτημα μας, θα αναδείξουν τα ρούχα μας και ξλέψουν την παράσταση σε μια δεξίωση, την ημέρα του γάμου ή ακόμα και σε μια νυχτερινή έξοδο. Το μυστικό για το τέλειο μοντέρνο  βραδινό χτένισμα είναι...

ένα και μόνο ένα: πρέπει να το φοράμε και όχι να μας φοράει!  Ακόμα  και αν η περίσταση επιβάλει ένα up do χτένισμα ο σωστός κομμωτής πρέπει να σε χτενίσει με τέτοιο τρόπο ώστε τα μαλλιά σου να αναδεικνύουν τα θετικά σημεία στο πρόσωπο σου και να κρύβουν ή καλύτερα να καμουφλάρουν τις ατέλειες. Η κομψότητα αλλά και η διάρκεια είναι τα δύο πράγματα που πρέπει να επιζητά κάθε γυναίκα για να έχει το τέλειο χτένισμα είτε σε μια επίσημη έξοδο είτε στην πιο ο σημαντική μέρα της ζωής της."

 Πάμε να δούμε μερικές μόνο από τις προτάσεις του:



































Τον Βασίλη Σινάνη μπορείτε να τον βρείτε στο μαγαζί του:

 Sinanis
Creative Ηair Cut :  Τραλαίων 136 ,Γαλάτσι 
τηλ: 210- 29 10 788
Κινητό: 6977 97 64 93


Δώρο μόνο για Staxtopoutes  μια υπέροχη θεραπεία μαλλιών!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...